Én végig tekertem a középtávot eltévedés nélkül! A végén a szõlõk közötti bolyongás annyira nem tetszett, így ha jövõre az igért támogatási összeg szintén nem érkezik meg, akkor szerintem állítsátok vissza a 2006os útvonalat, már ami a végét illeti.
A kategória 7. helyezést pedig csak magamnak köszönönhetem, azaz inkább a rátkai és tállyai bornak hisz szombat este vagy 10 fajtát kóstoltunk végig. :gwizd:
A szervezésrõl csak annyit, hogy a maraton hozta a megszokott színvonalát és részemrõl az elõzõ két évhez hasonlóan semmi említésre méltó hibát nem találtam. Regisztráció, nevezés zökkenõmentes volt. Reggel a szervezõk megajándékoztak egy csomag papírzsepivel, melyért hálás köszönet ezúton is. A frissítõk is jó helyen és megfelelõ számban voltak és mindenki tudta a dolgát, nem lazsált senki. (nem kellett a szervezõk által biztosított keresztezõdésekben elõre kiabálnom, hogy mégis merre, hanem jó elõre mutatták a helyes irányt) Célbaérés után a tésztából is jutott bõven s a verseny utáni pihenés a tóban tényleg isteni volt. Ezt minden versenyen biztosítani kellene.

Ha minden jól megy jövõre ismét találkozunk.