Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Írta 2007. július 25. - 15:17

Írta 2007. július 25. - 15:16

Miért, ha nyerek neked egy verseny, de többre nem megyek,mert nicns kedvem, vissza kellene adnom az érmet? :air:
Ha nyersz egy versenyt, többre nem fogsz elmenni????
Ezt nem gondolhatod komolyan!!!!
Aki egyszer felállt a dobogóra és belekóstolt a siker ízébe, nem fogja magát megfosztani ettõl az élménytõl, ez tuti.
Írta 2007. július 25. - 15:05

Persze az is egyértelmûvé fogja tenni számomra a dolgot ha ezt nem vállalják fel és inkább távolmaradnak a bükk illetve a mátra maratontól.
Miért, ha nyerek neked egy verseny, de többre nem megyek,mert nicns kedvem, vissza kellene adnom az érmet? :air:
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. július 25. - 14:57

Írta 2007. július 25. - 14:39

Ez csak a szinttérképen látszik. Ezt nem javítottuk máshol

Írta 2007. július 25. - 14:37

Ezt az egész kétkedést meg lehetett volna elõzni azzal, ha írták volna a pálya bizonyos pontjain az áthaladókat. Persze nehéz erre önkéntest találni, csak akkor meg marad a morgás, kétkedés és gyanakvás.
Persze ha azok akik itt indultak és dobogósak lettek, indulni fognak a következõ 2 top maraton futam valamelyikén (vagy már indultak az elõzõ kettõ valamelyikén), megmutathatják, hogy tényleg erre képesek, vagy csak akkor képesek erre, ha lehetõség van sumákolni vagy rövidebb pályán menni a többiekhez képest.
Persze az is egyértelmûvé fogja tenni számomra a dolgot ha ezt nem vállalják fel és inkább távolmaradnak a bükk illetve a mátra maratontól.
Írta 2007. július 25. - 14:31

:lol1: Ugyanmár, nézz meg egy MX világkupát, tök közel vannak a csaj/srác idõk. Ha középen 20+ átlagot mentek, s röviden meg nem, az azt jelenti, hogy gyengébb volt a mezõny.
Vagy azt jelenti, hogy nem volt pontos a pálya hosszának mérése - ahogy azt itt többen is jelezték, én is 33-nak mértem a 30-at -, így az átlagok is másképp alakulhattak.
Ettõl függetlenül egyetértek, hogy sehol sem vagyunk, hehehe.
Írta 2007. július 25. - 14:29

Nálam van felírva, de még nem jutottam el odáig.
Péntekre tervezem a nálunk maradt ajándékok postázását.
Írta 2007. július 25. - 14:23

Írta 2007. július 25. - 13:11

A csajok hosszútávon indulásával kapcsolatosan én sem értek egyet a "tiltással", különösen, mivel Salzon Emese, Ági, Módos Gabi is igen jót ment, nem beszélve Hédirõl, aki 3. lett a 220-on. Nem hinném, hogy problémájuk lenne a hazai 80-100 km-el...

Írta 2007. július 25. - 12:53

Írta 2007. július 25. - 12:39

Mondom, én szkeptikus vagyok ezzel az idõvel kapcsolatban, fõleg azért, mert ott voltam a befutónál és láttam ki, hogy, honnan érkezett be, és csajt nem láttam befutni, az elsõ 10ben. Még ha leszámolom azokat, akik eltévedtek és nem a korrekt pályán jöttek, hanem egyenesen vagy hátulról futottak be, még akkor sem. De persze én is tévedhetek, fõleg, ha fiúnak néztem a csajt. Gondolom a befutókról készített videót nem lehet látni sehol, illetve azt a videót sem amit a versenyrõl készítettek?!
Írta 2007. július 25. - 12:37

Én inkább furcsálom ezt az idõt. Túl jó a pasikhoz képest. Vagy a férfi mezõny is kutyaütõ volt rövidtávon?
Mint a rendezõk is írták a héten változhatnak az eredmények. A mostaniban több irrális idõt is találtam. Vagy csak számomra azok? Pl. a középtáv férfi gyõztese (U19-es) nem hiszem, hogy így elkalapálhatta a mezõnyt. És nem láttam az eredmények között a rövid távon diadalmaskodó igen erõs Ózdi srácot. Lehet, hogy feladta, de rövidtávon nincsenek feladott versenyzõk sem.
Szóval biztos helyre pakolják a galibákat.
Írta 2007. július 25. - 10:54

Írta 2007. július 25. - 09:20

Írta 2007. július 25. - 09:11

Írta 2007. július 25. - 08:09

Ez nem semmi. Tavaly a kismaraton felnõtt nõi elsõ helyezett kb 40 percet vert a másodikra. Viszont idén a tavalyi második vert 40 percet a tavalyi elsõre úgy, hogy közben abszolút 7. lett a kismaratonon idén. Ez ám a fejlõdés. Gratulálok hozzá, de azért el is gondolkozom ezen a fejlõdésen...?! Kiváncsian várom L.A.-nak a zemplén kismaraton felnõtt nõi gyõztesének a következõ eredményeit az elkövetkezendõ maratoni versenyeken.
Írta 2007. július 25. - 01:16

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 24. - 20:55

Néhány panaszt a felvételek alapján még ki kell vizsgálnunk, emiatt a héten még lehet változás az eredményekben.
A héten egységes formában kitesszük az elmúlt két év eredményeit is.
Észrevételek az info@zemplenmaraton.hu címre jöhetnek!
Írta 2007. július 24. - 13:16

Pár képet feltöltünk közbe a honlapra. Elég sokáig tart a válogatás, ezért a következõ napokba folyamatosan kerülnek fel képek.
Majd válaszolok a kérdésekre, de jelenleg nem tudok megmozdulni a szobámban a dobozoktól...