Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az FTW Bikes webáruházzal mi történt?
Megszűnt de a Berguson átvette az egész készletet.
Sziasztok!
Megszűnt de a Berguson átvette az egész készletet.
a bike24.net nyomkövetõs csomagként küldi a motyót? (50euro kb.) az oldalukon csak a postaköltségre vonatkozóan találok információt.
mostanra tudom, hogy igen.
zscs: ha "sima" postai küldeményként jön, akkor tényleg sanszos, sajnos. nekem eddig a rekord az on-one rendelésem, több mint egy hónapig jött, már a pénzt is visszakaptam, mire a csomag megérkezett. ma sem tudom, hogy a postások vagy a balf@sz postai melóhelyi szolgáltató ült rajta.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Superstar rendelésnél másnak is volt már problémája a csomagküldéssel?
Legutóbb valamikor tavasszal rendeltem, 1 hónapig nem jött meg a csomag, de rendesek voltak, újra elküldték. (Sajnos esélyes, hogy ellopták, nagy valószínűséggel a magyar postán, azóta is jön az eredeti csomag...)
Most rendeltünk ismét, igaz csak fékbetétet meg nem nagy értékben. 12 napja úton van a pakk és nem jött még meg. Határeset mondjuk, de tavaly is rendeltünk párszor, akkor egy hét alatt itt volt egy csomag.
Tartok tőle, ismét ellopták... :-(
Sziasztok!
Jaja, ezt mindig mérlegelni kell elõre...27% áfát plusz még egy 1k-s kezelési költséget, úgyhogy annyi lett a vége, mintha eu-s oldalon vettem volna meg a konkurencia termékét.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Sajnos itthon kevés az info,
Ne nyissunk inkább ennek egy külön topikot?
Dx rendelesem volt, 3 tetel, de csak egyutt lett volna 22 eur folott. Megoldas egyszeru, 2 kulon rendelesbe szedtem szet, csomagkuldes ugyis ingyenes.Hát, nem pont...
Várom a kínai vázam, nagyon olcsón vettem, annyira, hogy a vámosok se hitték el. Hiába mutogattam bármit, számlát, paypalt, bankkivonatot, õk bizony csekkolták a neten (gondolom alibaba, ebay), aztán mondták, hogy nem annyi. Hiába magyaráztam, hogy de, ha kell a vázam, akkor õk mondanak árat.
Evvan. Nem hülyék.
Nem pontos így.Elõször a vám,utána a teljes postával egybeszámított összegre jön az áfa+27% áfa
+0-12% kereskedelmi vám
egységesen ennyi rakódik 150-1000eur között mindenre, ami cég-magánszemély relációban jön be kintrõl.
Hát, nem pont...
Várom a kínai vázam, nagyon olcsón vettem, annyira, hogy a vámosok se hitték el. Hiába mutogattam bármit, számlát, paypalt, bankkivonatot, õk bizony csekkolták a neten (gondolom alibaba, ebay), aztán mondták, hogy nem annyi. Hiába magyaráztam, hogy de, ha kell a vázam, akkor õk mondanak árat.
Evvan. Nem hülyék.
én is hallottam ezt a történetet.
viszont még most is az van, hogy ha nem tudják beazonosítani, hogy ez mi és mennyit ér, és/vagy nincs idejük felbontani, akkor hagynak békében. legalábbis ezt is mesélik mások..