Én is rendeltem a cyclestore-ból már az idén, nem volt gond egyáltalán!
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2013. november 21. - 15:51
Írta 2013. november 21. - 15:46
Nekem annyi, hogy 1 hét alatt ért ide egy Cateye óra még tavasszal. Azóta csak nem lettek megbízhatatlanabbak.
Írta 2013. november 21. - 15:42
Írta 2013. november 21. - 14:41
ráaádsul már találtam debreceni és "falusi" ismerőst is, aki jelezte, hogy kellenek neki dolgok. Szóval "megvan a társaság"
Bem baj, mert számolgattam, hogy 9 eur fele + mire ideküldöd, nekem ugyanannyi lenne majdnem.
Írta 2013. november 21. - 13:57
Nekem jó lenne egy gumi (hajtogatható), azon kívül még körülnézek, de nem tudom van-e értelme, mert Sopronban lakom.
ráaádsul már találtam debreceni és "falusi" ismerőst is, aki jelezte, hogy kellenek neki dolgok. Szóval "megvan a társaság"
Írta 2013. november 21. - 13:49
snem szeretne senki rendelni PXről? néztem egy kormányt, amiből 3 napja még 10 volt készleten, most meg 2..
http://www.planet-x-...road_handlebars ha a 40es keskenység nem jönne be, ennyiért akkor is el lehet adni.
stucni opció is lenne hozzá:
http://www.planet-x-...3ttt_the_4_stem
http://www.planet-x-...alloy_faceplate
csak értelemszeruen nem akarok 9 eurót fizetni a ppért
Nekem jó lenne egy gumi (hajtogatható), azon kívül még körülnézek, de nem tudom van-e értelme, mert Sopronban lakom.
Írta 2013. november 21. - 06:19
snem szeretne senki rendelni PXről? néztem egy kormányt, amiből 3 napja még 10 volt készleten, most meg 2..
http://www.planet-x-...road_handlebars ha a 40es keskenység nem jönne be, ennyiért akkor is el lehet adni.
stucni opció is lenne hozzá:
http://www.planet-x-...3ttt_the_4_stem
http://www.planet-x-...alloy_faceplate
csak értelemszeruen nem akarok 9 eurót fizetni a ppért
Írta 2013. november 18. - 22:42
A CRC 120 EUR-ért küldte DHL-Express-el, mást nem is lehetett kérni. Egy óriási dobozban jött, össze volt rakva, a hátsó kerék beállítva egy kartonba, hogy ne mozogjon, kényes helyeken szivacs, csak a kormány volt leszerelve és a nyeregcsőre kötve (szivaccsal).
Nekem egy normál bolt 18fontért küldött.
Írta 2013. november 18. - 20:02
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata hogy Angliából, mennyibe kerül egy bringát hazaküldeni?
Dankeserge..
P
A CRC 120 EUR-ért küldte DHL-Express-el, mást nem is lehetett kérni. Egy óriási dobozban jött, össze volt rakva, a hátsó kerék beállítva egy kartonba, hogy ne mozogjon, kényes helyeken szivacs, csak a kormány volt leszerelve és a nyeregcsőre kötve (szivaccsal).
Írta 2013. november 18. - 19:21
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata hogy Angliából, mennyibe kerül egy bringát hazaküldeni?
Dankeserge..
P
Írta 2013. november 18. - 09:33
Hát, félek, hogy az érdekellentétek miatt valami baja lenne az üzletnek...
Ezt tilos amúgy ? Vagy etikátlannak találod ? Az EU-ban vagyunk, szerintem ezt nem tiltja semmi, mindenki a jó árakat keresi.
De nyugi, járnak hozzátok is sokat vásárolni.
csak a puszta kíváncsiság miatt érdekelt, nem tilos és nincs szankcionálva sem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2013. november 16. - 18:11
Magánszemélyként hogyan is tudnád zaklatni a nagykert?
Mint vásárló nem tudod, de ha szerviz is, akkor lehetséges, hogy átveszik tőled magánszemélyként is. A Biker nekem simán megjavította a Rock Shox villát, amit itthon vásároltam. Gond volt az üzlettel és oda nem akartam visszavinni.
Írta 2013. november 16. - 10:49
Haverokkal tonnaszámra rendeltünk már külföldről de a garis problémával SOHA nem zaklattuk a magyar nagykert !!!
Magánszemélyként hogyan is tudnád zaklatni a nagykert?
Írta 2013. november 16. - 10:18
Ha már itt tartunk... nem akar valaki rendelni a Rose-tól? Lehetőleg Bp-i átvétellel.
Kár. Bár pösten van sok családtag, az igaz.
Írta 2013. november 16. - 09:15
Ha már itt tartunk... nem akar valaki rendelni a Rose-tól? Lehetőleg Bp-i átvétellel.
Írta 2013. november 16. - 00:29
Megint visszajutottunk az ördögi körben arra a pontra, mikor a magyar kis+nagy kereskedelem vs. német/angol/.... webshopokat vetjük össze - és a magyar áll vesztésre.
MINDENKI !!! a boltos és bringás is a jó árakat keresi ! Ha ezt a neten találjuk meg, akkor onnan rendel mindenki. Haverokkal tonnaszámra rendeltünk már külföldről de a garis problémával SOHA nem zaklattuk a magyar nagykert !!! (mivel úgyis az az első kérdésük, hogy hol a magyar bolt számlája?) Miért is kéne, visszaküldheted nekik szó nélkül és lazán megoldják a problémát. (99%-ban így volt)
Az adószabályokhoz minimálisat sem értek, áfa ide-oda, mit számol el ki és hova, ne tudom. De van egy könyvelő haverom és ők ebből élnek, a cégeknek kihasználják a jogi kiskapukat, az ellentétes jogszabályokat. Szerintem a boltok is tudnak rendelni külföldről.
Írta 2013. november 15. - 23:17
Nekem egy boltos (nagy Bp-i bolt) elmondta, hogy külföldi webshopból ő nem rendelhet mint bolt, nem szolgálják ki és nem is tudna számlát adni róla itthon, ezért nem foglalkozik vele annak ellenére, hogy tudja mennyivel nagyobb adott esetben a választék és kedvezőbbek az árak. Csak magánemberként tud ő is rendelni. Viszont kis boltban én is láttam már bikediscount.de-s shimano láncokat pl. Arra nem vette a fáradságot, hogy lekaparja onnan, de láttam jó kis zacskós kínai kamu Shimano láncot is. Ők próbálnak fent maradni a felszínen, mert Józsi bácsi nem fog direktbe rendelni külföldről.
A másik dologhoz annyit, hogy én úgy tudom ha a külföldi webshop eléri ezt a 35000 Euros határt akkor el kellene ballagni a NAV-ba és kérni magyar adószámot és nem a 19 %-ot a németnek, hanem a 27 %-ot a magyarnak kellene fizetnie. Azért köztönk legyen szólva ez nem egy olyan nagy összeg amit ők nem értek el se tavaly se idén. Egyszerűen inkább a saját gazdaságát erősíti, de lehet van valamilyen kiskapu..
Írta 2013. november 15. - 23:11
Azt gondolom a márkaszerviznek (akárhol is van az) a gyártó kifizeti a javítást / alkatrészt, általában így szokott lenni. Ezért nagyon is megéri neki. Persze lehet ettől eltérő policy.
A Biker mindenesetre a külföldről vásárolt Rock Shox villát nem vállalja be garanciában.
freddyke módosította - 2013. november 15. - 23:12
Írta 2013. november 15. - 23:08
Igen de hogyha garis probléma van szerinted hova viszik Robékhoz netalán a svábokhoz vagy Svájcba ?
arra egyébként én is kíváncsi lennék, hogy ha van egy mondjuk specialized kaliberű cég, akinek a termékeit elvileg a világon kb bárhol beszerezheti a user, akkor ha letört a bili füle, akkor fordulhat bármelyik "márkaképviselethez" a problémájával (amolyan worldwide warranty jelleggel), vagy kimondottan csak oda, ahol vette? a másik, ha az előző kérdésemre igen a válasz, akkor a nagykernek elvileg - feltéve hogy a gyártó elfogadja a garanciális igényt - kára nem származik a cseréből. így ha az említett bolt - etikátlanul ugyan - itthon intézi az egyébként kintről származó cucc garis cseréjét, abból a magyar nagykernek anyagi kára nem lesz. legfeljebb egy kis munka árán növekszik az ügyfélelégedettség.
(külhoni fórumokon szoktam ilyet olvasni, hogy az LBS-en keresztül - annak jófejsége miatt - intéződik a garanciális igény. a fenti gondolatmenet ennek kb. a megfelelője akar lenni.)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2013. november 15. - 22:25
Igen de hogyha garis probléma van szerinted hova viszik Robékhoz netalán a svábokhoz vagy Svájcba
az is egy dolog. meg az is hogy akármannyire olcsó az a webshop, ha tök legálisan le lenne papírolva.akkor nem jön ki az annyira hogy megérje.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való