Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2024. február 22. - 19:06
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2024. február 22. - 18:00
Gyanús a bolt. A cipőket néztem, hihetetlen árak és minden cipőből van minden méret. Aha...
Szerintem hagyjad!
- simon23 kedveli ezt
Írta 2024. február 22. - 07:44
Sziasztok!!
Rendelt már innen valaki??
Gyanúsan alacsonyak az árak. A fizetésnél írja a PayPal lehetőséget de nem enged azzal fizetni.
Ridley Noah Fast
Írta 2024. február 15. - 18:23
nem lehet, hogy a rendelésnél tudod megadni, megjegyzésként? esetleg a paypal (vagy akármelyik "fizetési szolgáltató") adataidnál megadod és automatikusan rajta lesz a csomagcimkén?
de, mindig rajta van a csomagcímkén, ha máshol nem, akkor rendelésleadásnál meg lehet adni
Írta 2024. február 15. - 13:50
Sziasztok,
ROSE Bike...
Regisztráltam az oldalukon, de sehol nem kell megadni telefonszámomat.
Sehol nem találom a regisztrációnál a profilomban?
Azért nekem ez így necces, hogy fog megtalálni a futár, postás...stb, ha munkahelyemre kértem a csomagot (nagy telephely, sok cég)?
Hol kell megadni a mobil elérhetőségem, az oldalukon? Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
nem lehet, hogy a rendelésnél tudod megadni, megjegyzésként? esetleg a paypal (vagy akármelyik "fizetési szolgáltató") adataidnál megadod és automatikusan rajta lesz a csomagcimkén?
- talpfa kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2024. február 15. - 12:08
Sziasztok,
ROSE Bike...
Regisztráltam az oldalukon, de sehol nem kell megadni telefonszámomat.
Sehol nem találom a regisztrációnál a profilomban?
Azért nekem ez így necces, hogy fog megtalálni a futár, postás...stb, ha munkahelyemre kértem a csomagot (nagy telephely, sok cég)?
Hol kell megadni a mobil elérhetőségem, az oldalukon? Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
Írta 2021. június 20. - 21:51
nem ismerem a rendszerüket de lehet csak naponta frissül és ha több az adott darabra a rendelés mint a készlet akkor simán lehet időleg készlethiány.
és szerencsés esetben olyik cucc hogy leszen 2-3 hét múlva
sajnos mini betűkkel kiírták hogy 4 weeks
így le is mondtam
a bikeinn pár nap alatt kihozta
Írta 2021. június 20. - 17:12
üdv, egy hete rendeltem a rose-tól, ma érdeklődtem szállítási időről, erre benyögtek egy július elejét (dhl)
máshonnan is ekkora az átfutás? pl bike 24.de
nem ismerem a rendszerüket de lehet csak naponta frissül és ha több az adott darabra a rendelés mint a készlet akkor simán lehet időleg készlethiány.
és szerencsés esetben olyik cucc hogy leszen 2-3 hét múlva
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2021. június 17. - 22:14
Csütörtökön 07.24 kor rendeltem a roseról hétfőn 09.30 körül megjött, szenítem nem figyeltél és nem raktáron levőt választottál.
üdv, egy hete rendeltem a rose-tól, ma érdeklődtem szállítási időről, erre benyögtek egy július elejét (dhl)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2021. június 10. - 16:51
Bike24-ről rendeltem 2 hete, nagyon hamar megjött.
Nem lehet hogy olyan cuccot rendeltél, ami nem volt nekik raktáron és azért kell ennyit várni?
Írta 2021. június 10. - 13:02
Írta 2021. június 10. - 08:22
Rose-ról 2 hónapja jön fékbetét, de azt tudtam előre. Pedál is jön, az is hasonló határidővel volt ígérve, de az módosult "egyeztetés alatt"-ra. /ennek nem örülök/ A harmadik cucc, ami volt raktáron, kb. 1 hét alatt itt volt. A Bike24-en is eddig tartották, ami ki volt írva, bár idén még csak 2-szer rendeltem.
Írta 2021. június 09. - 20:54
Írta 2021. június 09. - 19:29
Írta 2020. május 28. - 17:08
Jé, ez is Kona.
Szóval az van, hogy a páromnak szeretnék egy ilyen VÁZAT. De ha jól értem, ezt nem árulják külön. Mondjuk más gyártó és típus sincs kizárva, de ez mindenben pont paszolna. Ja, S-es méret kellene, és annak egész jó alacsonyan van a felsőcsöve, de még elég hosszú. Ez a Lava Dome, ami 29-es, ezt nem írtam. Nézek egy pár hete mindent, amit tudok, de lassan már KERES hirdetést adok fel..
Azzal nem akarnék bajlódni, hogy egyben megveszem, és rajtam rohad a sok apróság, mert minden más nagyjából van.
Létezik ilyen (vagy hasonló) vázacska külön megvehetőben?
szerintem esálytelen
néhány vázat árul külön a kona de jellemzően előrendelésre van csak és nem túl józan az árképzés
emlékeim szerint lava dome nem volt rendelhető vázként
- ZolkoW kedveli ezt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2020. május 20. - 10:06
Jé, ez is Kona.
Szóval az van, hogy a páromnak szeretnék egy ilyen VÁZAT. De ha jól értem, ezt nem árulják külön. Mondjuk más gyártó és típus sincs kizárva, de ez mindenben pont paszolna. Ja, S-es méret kellene, és annak egész jó alacsonyan van a felsőcsöve, de még elég hosszú. Ez a Lava Dome, ami 29-es, ezt nem írtam. Nézek egy pár hete mindent, amit tudok, de lassan már KERES hirdetést adok fel..
Azzal nem akarnék bajlódni, hogy egyben megveszem, és rajtam rohad a sok apróság, mert minden más nagyjából van.
Létezik ilyen (vagy hasonló) vázacska külön megvehetőben?
Írta 2020. február 03. - 12:24
Keresek 2020-as évjáratú Kona UNIT vagy UNIT X vázszettet (váz +villa, de csak váz is elég) XL-es méretben. Van valakinek tippje, hogy csak vázat hol tudnék ebből beszerezni, vagy egyáltalán lehetséges ez? Itthoni és külföldi forrás is megfelelő. https://www.konaworld.com/unit.cfm
Írta 2020. január 06. - 12:55
..az sem utolsó, hogy van amiben olcsóbbak voltak a Bike24-nél, 2-3-szor rendeltem tűlük.
Írta 2020. január 06. - 11:40
9:58-kor kaptam az automatikus rendelés visszaigazolást, 10:19-kor már UPS linket kaptam. Nem vacakolnak, innen már a UPS-en múlik.
- dzsonhee kedveli ezt
Írta 2020. január 06. - 11:01
az egyik legjobb bolt
küldenek gumicukrot is minden rendeléshez
Köszi a gyors választ, látom a kedveléseket is, meg is rendeltem amit akartam .