Nem feltétlen,nálam már többször kértek utalásról bizonylatotén is hallottam ezt a történetet.
viszont még most is az van, hogy ha nem tudják beazonosítani, hogy ez mi és mennyit ér, és/vagy nincs idejük felbontani, akkor hagynak békében. legalábbis ezt is mesélik mások..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2013. október 04. - 15:31
Írta 2013. október 04. - 15:28
én is hallottam ezt a történetet.2-3 éve még kánaán volt, "állítólag" a 80-100 dolláros csomagra a kínaiak ráírták, hogy érték 5 USD, vámon nem foglalkoztak vele. (Jah, sokat járok tömegközlekedéssel, a buszon hallottam)
viszont még most is az van, hogy ha nem tudják beazonosítani, hogy ez mi és mennyit ér, és/vagy nincs idejük felbontani, akkor hagynak békében. legalábbis ezt is mesélik mások..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2013. október 03. - 22:23
Elõfordult már valakivel, hogy a PayPal véletlenszerûen vizsgálatra jelölte ki a tranzakciót és visszatartotta a kifizetést az eladónak? Velem most ez történt. Ilyenkor meddig ülnek rajta? Emailben már kiosztottam õket, de lehet holnap fel is hívom.
Írta 2013. október 03. - 15:26
DealExtreme-rõl rendelt mostanság valaki? Az elmúlt hónapok vámolásával vannak már tapasztalatok?
Most, hogy 22 EUR fölött vámot kell fizetni (ajándéknál 45 EUR a határ), erõsen meggondolandó, rendeljen-e az ember ekkora érték fölött. Az ilyen és hasonló cikkek miatt kérdezem: Hirado.hu - Az ajándék is vámköteles - ez az értékhatár
"Hogyha például valaki kap egy táblagépet, vagy egy laptopot az Egyesült Államokból, akkor annak vizsgáljuk az értékét, hiába van feltüntetve, esetleg hogy 29 euró vagy 30 dollár – mondta Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivõje."
2-3 éve még kánaán volt, "állítólag" a 80-100 dolláros csomagra a kínaiak ráírták, hogy érték 5 USD, vámon nem foglalkoztak vele. (Jah, sokat járok tömegközlekedéssel, a buszon hallottam)
Most, hogy 22 EUR fölött vámot kell fizetni (ajándéknál 45 EUR a határ), erõsen meggondolandó, rendeljen-e az ember ekkora érték fölött. Az ilyen és hasonló cikkek miatt kérdezem: Hirado.hu - Az ajándék is vámköteles - ez az értékhatár
"Hogyha például valaki kap egy táblagépet, vagy egy laptopot az Egyesült Államokból, akkor annak vizsgáljuk az értékét, hiába van feltüntetve, esetleg hogy 29 euró vagy 30 dollár – mondta Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivõje."
2-3 éve még kánaán volt, "állítólag" a 80-100 dolláros csomagra a kínaiak ráírták, hogy érték 5 USD, vámon nem foglalkoztak vele. (Jah, sokat járok tömegközlekedéssel, a buszon hallottam)
Írta 2013. október 01. - 21:44
Visszaküldök írországba egy csomagot, kb. 80 lepedõ értékben. Merjem ajánlott levélként? A kártérítés 10500 forint ha elvész. Értéknyilvánítva drágább mint a csomag, ami 8700 forint.
Írta 2013. szeptember 30. - 11:53
Sziasztok!
Ha valaki rendelne planet-x-rõl, akkor beszállnék egy 4 fontos tétellel...
Budapesti vagyok.
én sem bánnék egy rendelést valakitõl, akár Planet-x-es, akár SJS cycles-öst.. Stucni kéne 26os befogóhoz, 120-130 mm hosszban, és mindkét oldalon vicchülyepoén árakon vannak. : )
Írta 2013. szeptember 25. - 17:59
CAMPAGNOLO VELOCE INFINITE CT BLACK 10-SPEED GROUP SET, 8-PIECE, NEW | eBay
azt szeretném kérdezni, hogy miért van négyszögtengelyes középrész az integrált hajtókarhoz, és miért nincs hozzá külsõ csapágycsésze?
azt szeretném kérdezni, hogy miért van négyszögtengelyes középrész az integrált hajtókarhoz, és miért nincs hozzá külsõ csapágycsésze?
Írta 2013. szeptember 25. - 16:27
Írta 2013. szeptember 25. - 15:53
Írta 2013. szeptember 25. - 14:53
Sziasztok!
Tudtok tippet adni hogy most hol tudok jó áron rendelni 2014-es X.9-es h.váltót illetve váltókart.Eddig a bike-componensen találtam jó árat.
Tudtok tippet adni hogy most hol tudok jó áron rendelni 2014-es X.9-es h.váltót illetve váltókart.Eddig a bike-componensen találtam jó árat.
Írta 2013. szeptember 19. - 11:44
Bikestore24.hu-ról rendelt már valaki, megbízhatóak?
Igen, én rendeltem. Minden rendben volt. Igazából õk a bikestore.cc-vel vannak kapcsolatban. Ha ott megtetszik valami és nincs a magyar oldalon akkor egy e-mail után átrakják és lehet is rendelni.
Írta 2013. szeptember 19. - 10:26
Írta 2013. szeptember 17. - 20:54
Köszönöm, akkor még várok. Csak reménykedtem, hogy a héten már lesz kerekem.
Írta 2013. szeptember 17. - 19:53
Nekem 5 munkanapon belül megfûzték és postázták úgy, hogy csütörtökön rendeltem, keddel már postán volt. További 3-4 nap volt a posta, házhoz hozták.
Írta 2013. szeptember 17. - 19:18
Az actionsports.de meddig ül a rendelésen ha custom wheel buildet kértem? Vasárnap rendeltem és még mindig pending.