Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
CRC-re betársulnék egy 15 Euros cuccal. Sürgõs lenne.

federka

federka

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Bike-components: az én utolsó rendelésem május 11-én adták fel, és 14-én érkezett meg Budapestre.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mázlista nekem a crc-tõl 8 nap alatt egyszer se jött meg.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Sziasztok!

A bike-components.de rendelõktõl kérdezném, hogy a csomag indításától (nem a megrendeléstõl hanem, ha összeszedtek mindent és elindult a csomag) kinek hány nap alatt kézbesítették?
Nekem elvileg múlt hét kedden (05.18-án) indították a csomagomat, és ezidáig még nem kaptam meg.
Sajnos tracking numbert a bolt elmondása szerint valamilyen probléma miatt nem tudtak/tudnak adni, picit aggódok mert majdnem 200eFt-nyi cuccot rendeltem tõlük.
Azt már megtudtam az alábbiakból, hogy a DPD,Magyar Posta vagy DHL hozhatja.
Tavaly 2-3 alkalommal rendeltem a CRC-tõl és mindig kb 3 nap alatt megkaptam.

Köszi!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
CRC rendelõtársat keresek! :)

Jocker

Jocker

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok!
CRC-rõl nem szeretne valaki rendelni? Beszállnék.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
köszi az infókat! akkor én is így fogok tenni.

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
ööö ezt elnéztem DHL, de külföldre már nem azzal hozzák, legalább is a DHL-nél is kerestem a csomagot és azt a felvilágosítást kaptam, hogy a posta hozza ki, Õk is hozták.

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Deutsche Paket Dienst-nek a rövidítése rovidites.hu szerint, szóval akkor tuti az. csak azért kérdezek ilyeneket, mert olyan helyre szeretném rendelni a cuccot, ami nem a lakcímkártyámon van, és nem szeretném a postával esetleg megszívni, hogy jön az értesítõ, hogy menjek érte a postára és akkor nem fogom tudni átvenni, mert nem az szerepel a lakcímkártyán. de akkor elvileg ezzel nem lesz gond, ha DPD futár hozza...
gondolom van tracking number meg ilyenek (az sokat egyszerûsít a dolgon) ?

Szia nekem az országig a DPD hozta majd átadták a magyar postának és Õk hozták ki, már ha nem írtam volna el a címem így nem találták el hozzám. Viszont felhívva a magyar postázót majd megtudtam a magyar követési számot, és egy telefonszámot így megtudtam beszélni, hogy mi maradt le a címrõl. Egy személyi és lakcím kártyával igazoltam, de a 2 cím nálam is eltérõ volt - nem az elírás miatt. Nem volt belõle semmi probléma.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Inkább kérdezd mástol, mert én már jó rég rendeltem. Ha visszaolvasol pár oldalt látni fogod kik érintettek, mostanában valakik rendeltek. De igen, van követés. Közben megnéztem az oldalt, úgy látom most már a DHL a partnerük.

oks, köszönöm az infókat. közben én is megtaláltam a Package Tracking menüpontban, hogy a DHL-el csinálják. csak nem voltam benne biztos, hogy külföldre is, vagy csak náluk. mivel ott meg kell adni a postal code-ot is, a code of package-en kívül, azt nem vágom mire jó (csomagszám nem azonosítja egyértelmûen a cuccot, passz)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Inkább kérdezd mástol, mert én már jó rég rendeltem. Ha visszaolvasol pár oldalt látni fogod kik érintettek, mostanában valakik rendeltek. De igen, van követés. Közben megnéztem az oldalt, úgy látom most már a DHL a partnerük.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Valószínû az volt, de a DPD rövidítésben is szerintem a Deutsche Post van.

Deutsche Paket Dienst-nek a rövidítése rovidites.hu szerint, szóval akkor tuti az. csak azért kérdezek ilyeneket, mert olyan helyre szeretném rendelni a cuccot, ami nem a lakcímkártyámon van, és nem szeretném a postával esetleg megszívni, hogy jön az értesítõ, hogy menjek érte a postára és akkor nem fogom tudni átvenni, mert nem az szerepel a lakcímkártyán. de akkor elvileg ezzel nem lesz gond, ha DPD futár hozza...
gondolom van tracking number meg ilyenek (az sokat egyszerûsít a dolgon) ?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

nem emlékszel véletlenül, hogy a Delivery method-nál neked is a "Deutsche Post World Net - German Post" volt?

Valószínû az volt, de a DPD rövidítésben is szerintem a Deutsche Post van.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
nem emlékszel véletlenül, hogy a Delivery method-nál neked is a "Deutsche Post World Net - German Post" volt?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

sziasztok
aki már rendelt bike-components.de-rõl attól kérdezném, hogy futárral jön a csomag vagy postán?

Nekem a DPD hozta.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
sziasztok
aki már rendelt bike-components.de-rõl attól kérdezném, hogy futárral jön a csomag vagy postán?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
az a nyûgöm,hogy Vinyére kellene a cucc egy része:S:S ( középtányér) ezért kérdeztem, hogy van-e rá esély... de ezzel kapcsolatban ,akkor lehet rádírnék még msnen..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

actionsports-ról mennyi idõ alatt jön meg a cucc?

eddig két alkalommal rendeltem péntek délután (akkor fizettem is), szerdára ill. csütörtökre itt is volt a cucc.

ha hétfõ reggel befizeted a számlámra, akkor rendelhetünk együtt - vinyére viszem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
teljesen jo a normal felar nelkuli.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nekünk legutóbb 4 nap volt + értelemszerûen az utalási idõ, míg a pénz odaér.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"