Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ááááá, okés.
Mindegy akkor nem adom meg:D
Köszi
"Ride today, heal tomorrow"

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Bike-compon az adatlapomnál a VAT ID-hez mit kell írni?

A VAT ID-det :)
....vagyis az adószámodat, de magánszemélynél szerintem ennek nincs jelentõsége.
Failure is always an option.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Bike-compon az adatlapomnál a VAT ID-hez mit kell írni?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Múlthét kedden ment el az utalás, kb csütörtökön ért oda, hétfõn írtak hogy postán van a csomag, egyelõre nincs itt.

Köszi!
Sok-sok kilómétert az új cuccosokkal!
Még annyi kérdésem lenne,hogy bementél a bankba és úgy utaltad a pénzt vagy neten?
Én fogok rendelni még CRC-rõl is és ott sem tudom, hogy lehet-e bankban utalni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Az Orczy téren lévõ hivatal küldött egy levelet, hogy megjött a vámtartalmú cucc. Eddig rendben. A vámkezeléshez kérnek számlát.
Elég nekik a PayPal-tól, eladótól kapott email kinyomtatva? Azokon szerepel az ár+posta, de dollárban. Esetleg az online bankból tudok nyomtatni az átutalásról, ami már forintosított összeg.
Más papírom nincs, talán a küldemény mellé csomagolva, de az meg náluk van.

már jó rég volt mikor engem megvámoltak, de akkor elég volt egy kinyomtatott email, amin szerepelt az összeg.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Oké, akkor jó.
Igazából nem tudom, hogy van-e a csomagban számla (de gyanítom, hogy igen), másé a cucc, én csak a PayPal regisztrációm miatt vagyok része az üzletmenetnek. Az ismerõsöm természetesen vállalta, hogy minden költség az övé (ha trükközni akar, akkor regisztráljon Õ :) ).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Itt szokott jönni a csel imi72: kiküldték neked hogy náluk a csomag, ekkor kérnek tõled valami számlaszerût. Itt lehet megkerülni a vámtételt, ha kéred az eladót, hogy ne tegyen bele számlát a csomagba és kis értékûként adja fel a cuccot. Te meg hamisítasz PSban a paypaloldaladon egy kicsit és úgy nyomtatod ki.

De a hivatalos út az, hogy elküldöd nekik a paypal fizetés bizonylatát kinyomtatva pl, vagy a bankszámlakivonat idevágó részét, ahogy írtad is. A többit õk elintézik. Ja még rá kell írni, hogy a megállapított vám összegének kifizetését vállalom. Aztán jön a csomag kifizeted a vámot a postás meg a kezedbenyomja és ennyi.

Húú kiskubai jól bevásároltál :) sok km-t velük!!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az Orczy téren lévõ hivatal küldött egy levelet, hogy megjött a vámtartalmú cucc. Eddig rendben. A vámkezeléshez kérnek számlát.
Elég nekik a PayPal-tól, eladótól kapott email kinyomtatva? Azokon szerepel az ár+posta, de dollárban. Esetleg az online bankból tudok nyomtatni az átutalásról, ami már forintosított összeg.
Más papírom nincs, talán a küldemény mellé csomagolva, de az meg náluk van.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
tádáááá
Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Bike-compról mennyi ideig tart a szállítás az utalás után?

Múlthét kedden ment el az utalás, kb csütörtökön ért oda, hétfõn írtak hogy postán van a csomag, egyelõre nincs itt.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Egerbõl vagy a környékrõl ha rendel valaki olyan boltból,ahol forgalmaznak MRP terméket beszállnék rendelésbe.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Bike-compról mennyi ideig tart a szállítás az utalás után?

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Rob!

Cuccok nem jöttek meg? :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Reggel leadtam a rendelést.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

én is...én is...

Akit érdekel még, írja meg priviben az óhaját

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Kapsz egy levelet postai úton, hogy a csomagod itt és itt vámkezelik. Küldeni kell nekik egy nyilatkozatot, hogy a megállapított vámot megfizeted. Ezután kihozza a posta, vagy ha nincs türelmed kivárni átveheted a "vámudvarban".

Köszi! Gondolom a vámot aztán a postásnak kell megfizetni.
A cucc nem az enyém, csak a PayPal miatt én rendeltem és már kezdtem pánikolni, hogy nekem kell összevissza futkosnom, hivatalba járni. Ez így viszont tökéletes (nem gyors, de emiatt már nem én aggódok).

Trance

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Vámköteles cuccnál a hatóság mikor és milyen úton értesít?

Kapsz egy levelet postai úton, hogy a csomagod itt és itt vámkezelik. Küldeni kell nekik egy nyilatkozatot, hogy a megállapított vámot megfizeted. Ezután kihozza a posta, vagy ha nincs türelmed kivárni átveheted a "vámudvarban".

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

CRC rendelésre beszállna valaki? 50 GBP kéne még kb

én is...én is...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Minél elõbb, nehogy elvigyék elõlem a cuccot. A héten jó lenne.

egy kormány nekem kell 20€ ha minden igaz...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Mikor rendelnél?

Minél elõbb, nehogy elvigyék elõlem a cuccot. A héten jó lenne.