Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
actionsports-ról mennyi idõ alatt jön meg a cucc?

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!

CRC-s rendelésnél melyik szállítási módot érdemes választani?

energy

energy

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Sziasztok!

Jó minõségû (Cateye) felcsavarozható pedálprizmákat keresek (4 db-ot)
(Eddig a nem felcsavarozhatóak mind leestek.)
Vidéki városban lakom, de eddig sehol nem tudtam beszerezni.
Tudna valaki segíteni?

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Jövõ hét elején rendelnék actionsports.de rõl aki beszállna szóljon priviben!
(Vagy ha van aki rendelne beszéllnék:-)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Aki rendelni szeretne Bike-comp-ról az légyszíves szóljon már privátban, mert kellene egy 235ml-es Fox Float Fluid.
Köszi!
"Ride today, heal tomorrow"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ha valaki rendel bármit és nem lesz postaköltsége akkor beszállék piros kormánycsapágy-hézagolóval....

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
actionsports.de
hétfõn megrendeltem.kedd reggel jött a mail, hogy postán van(ups) a cucc. ma reggel meg is hozták...
2010 RS SID-RACE poplock és alig 90 pénz.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Áhhá, így már akkor tiszta :) Köszönöm!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Rock Shox-ra mondták jaja. Hogy érted, hogy felejthetõ? Felejthetõ maga a villa, mert 8 hét a beszerzése, vagy felejthetõ a 8 hetes beszerzési idõ? Elnézést, de nem egyértelmû :)

szerintem arra gondolt a kolléga, hogy nem túl megbízható a nagyker ígérete... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ha RS villára mondták,hogy 8hét,akkor az felejthetõ.SW-t fel kell hívni elõtte

Rock Shox-ra mondták jaja. Hogy érted, hogy felejthetõ? Felejthetõ maga a villa, mert 8 hét a beszerzése, vagy felejthetõ a 8 hetes beszerzési idõ? Elnézést, de nem egyértelmû :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Fél OFF, de csak megkérdem, hátha tudja valaki. A speed-way webáruházánál feltüntetett cuccok vannak is nekik raktáron, vagy õk is a rendelés után beszerzik a nagykertõl? Csak mert pl. helyi bringásbolt azt mondta egy villarendelésnél, hogy 8 hét, ellenben itt meg kosárba rakható.

Nincs minden raktáron, de elég sok mindene van. De szerintem nem mindent a nagykertõl szerez be.

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Ha RS villára mondták,hogy 8hét,akkor az felejthetõ.SW-t fel kell hívni elõtte

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Fél OFF, de csak megkérdem, hátha tudja valaki. A speed-way webáruházánál feltüntetett cuccok vannak is nekik raktáron, vagy õk is a rendelés után beszerzik a nagykertõl? Csak mert pl. helyi bringásbolt azt mondta egy villarendelésnél, hogy 8 hét, ellenben itt meg kosárba rakható.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Manston: ha ennyire járatlan vagy a külföldi utalásban, miért nem társultál be valaki rendelésébe? Már 3oldal óta nyúzod a tagságot.
Kérdéseidre a válasz:
Az IBAN és a SWIFT kódra van szükséged, az IBAN a cég bankszámlaszáma nemzetközi formátumban, a SWIFT a bankazonosító, ez is kell nemzetközi utaláskor. A BLZ az német osztrák bankok 8számjegyû azonosítója ez nem kell, a Kontonr csak akkor kellene ha te is német lennél, vagy németországi banknál vezetett bankszámláról indítanád.

A szabadonfutóban van az ilyen jellegû problémákra egy topic, hogy ne legyen szétoffolva ez.
http://forum.bikemag...sok-korul-3714/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!

Cuccok nem jöttek meg? :)

gondolom a vulkán miatt késett ennyit - nyilván repülõvel jött (volna)
de már megkaptad, igaz?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Bike-components-ék küldtek egy visszaigazoló levelet és kéne egy kis segítség, hogy ha megyek a bankba melyik szükséges.
Megadtak egy BLZ, IBAN, SWIFT és egy "konto"-t.Mi micsoda?Melyikre van szükségem?
"Ride today, heal tomorrow"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

de akkor azt hogyan?
zárol egy bizonyos összeget, aztán amikor levonja akkor már más összeg szerepel ott?

aham, pontosan így.
euro árfolyamnál simán van 5 ft különbség... általában az õ javukra...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
de akkor azt hogyan?
zárol egy bizonyos összeget, aztán amikor levonja akkor már más összeg szerepel ott?
most megnéztem az utolsó egy-két tranzakcióm, ott ugyanannyit fizettem mint amennyit kiírt vásárláskor. mondjuk kis összegek voltak lehet ezért nem veszem észre a különbséget...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Banki utalás a lehetõ legrosszabb opció, kb 5 rongy költség alapból, és az árfolyamot sem tudod elõre, mert napokig eltart amíg egyáltalán leemelik az összeget.

a cibnél van számlám. amikor bankkártyával szoktam fizetni, akkor elõször csak zárolja az összeget és néhány nap múlva vonja le - akkori árfolyamon... :(
lehet csak a cib sajátossága ez, nemtom...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Köszi!
Sok-sok kilómétert az új cuccosokkal!
Még annyi kérdésem lenne,hogy bementél a bankba és úgy utaltad a pénzt vagy neten?
Én fogok rendelni még CRC-rõl is és ott sem tudom, hogy lehet-e bankban utalni.

Banki utalás a lehetõ legrosszabb opció, kb 5 rongy költség alapból, és az árfolyamot sem tudod elõre, mert napokig eltart amíg egyáltalán leemelik az összeget. Nekem kb 1 hét alatt sikerült összehozni egy átutalást a bankomnak egy osztrák számlára. A faszi már kérdezgetett, hogy van e egyáltalán pénzem... :) (mondjuk egy ugyanilyen manõver az angol számlámról 2 nap alatt átment anno, olcsóbban és jobb árfolyamon, de hát ott alacsonyabb az órabér gondolom azé')

Bankkártyával vásárlásnál nincs semmi levonás, a tranzakció is jelentõsen gyorsabb.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.