Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Sziasztok, beszállnák CRC rendelésbe? (egy 5 fontos kulacstartóval.. :) )
Köszi,
Bulesz

OMG, most látom mit írtam...ehhe :)
azaz: beszállnÉk CRC rendelésbe, ha valaki tervez mostanában...
Köszi,
B.

Kela: jaja, a banki visszaigazolásban kapod meg a közleményben a kódot, azt betáp PayPal-nak és már él is!
Don't try this at home!

bexzy

bexzy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Hétfõn rendelném meg az új bicajom az e-bike.hu-ról. Elvileg a bicaj mellett az szerepel, hogy 24h-s, azaz ha 12 óráig megveszem, akkor másnap már meg is kapom.
Tudna nekem errõl valaki tapasztalatot írni, hogy ez tényleg így mûködik, meg a náluk vásárolt bicaj, az tényleg bevan állítva, mint ahogy írják, tehát nem kell, csak a kormányt, meg a pedált visszarakni, és már gurulhatok is vele.
Elõre is köszönöm
bexzy

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Oks, köszi. Elvileg neten kapom a kivonatomat is, szóval várok rá.

Ha esetleg kaptál sms értesítést a terhelésrõl, akkor abban is benne van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Oks, köszi. Elvileg neten kapom a kivonatomat is, szóval várok rá.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Azt hiszem a bankszámlakivonat közlemény részében kapod meg, azzal kell megerõsíteni a számlaszámot. Ha helyes, akkor jóváírják a pénzt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
paypal acc regelésekor mi ez a 4számjegy, amivel meg kell erõsítenem az email címemet? Ezt mailben kell kapnom, vagy mi? a 400ft-ot már le is húzták.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Sziasztok, beszállnák CRC rendelésbe? (egy 5 fontos kulacstartóval.. :) )
Köszi,
Bulesz
Don't try this at home!

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Hatragyi a bankhoz ha bemész ott kérheted a pénz visszaszedését a cégtõl. Igaz elég sokba kerül, de ha nagy értékben rendeltél és még mindíg sehol semmi, érdemes megpróbálni. (ettõl általában a cég is nagyobb igyekezettel foglalkozik a problémával). Egyszer jártam hasonlóan, igaz nem kerékpáralkatrésszel, de "eltûnt" útközben a pénz valahol, csomag meg sehol. Bementem az OTPhez hogy ez van, szedjék vissza amennyit csak lehet, elkezdték a procedúrát és gondolom a pénz címzettje értesült róla, hirtelen minden elrendezõdött.

374: CRC is van, meg ott a bike24, actionsports, hibike stbstb elõbbi a Chainreactioncycles a világ egyik legnagyobb boltja (néha itt is van gond) a többi az német. Nézz körbe.

Köszi!

Most sikerült velük beszélnem online chat-en, ez biztatónak tûnik, de ha csak megkapom a tracking numbert és persze majd a csomagot, akkor leszek nyugodt.
Bemásolom a beszélgetést:

BIKE-COMPONENTS.DE: Hello
OttoMot: hello
OttoMot: Hi, my order number: XxxxxxxX
OttoMot: Could You inform me about my package? As You promised on Friday (today) You can give me info about it.
OttoMot: My package started last Thuesday (on 18th) from You and I didn't receive it and I haven't got tracking number yet
OttoMot: Are you here?
BIKE-COMPONENTS.DE: one moment
OttoMot: ok
BIKE-COMPONENTS.DE: so we would send a new order with all your components for freee
OttoMot: Why? Is it lost the original one?
OttoMot: What happened?
BIKE-COMPONENTS.DE: We did not know and the DHL did not know, too
BIKE-COMPONENTS.DE: so we will send a new one
OttoMot: Ok, and when could you send the new order?
BIKE-COMPONENTS.DE: tomorrow
OttoMot: So tomorrow (on Saturday) could start the complate package?
BIKE-COMPONENTS.DE: yes
BIKE-COMPONENTS.DE: it will start again because we don`t know where the first one is
OttoMot: And will i received tracking number tomorrow?
OttoMot: And will i received the package next week?
OttoMot: Great
OttoMot: Ok, this is acceptable for me.
OttoMot: Are the all components on stock?
OttoMot: Great
OttoMot: Ok, so i am waiting the tracking number tommorow via e-mail, and of course itself the package.
OttoMot: Thanks for help!
BIKE-COMPONENTS.DE: ok
OttoMot: Bye

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az evensen már forintban is kiírják az árakat nem kell számolgatni:)
Evans Cycles | Mountain Bike | Specialized Bikes | UK Online Bike Shop
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Koca: ez a Wiggle elég jónak tûnik, nekem Fr naci kéne, nézz már szét hátha itt is van neked ami kell, hasonló árban....30-35 fontal beszéllnék

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Hatragyi a bankhoz ha bemész ott kérheted a pénz visszaszedését a cégtõl. Igaz elég sokba kerül, de ha nagy értékben rendeltél és még mindíg sehol semmi, érdemes megpróbálni. (ettõl általában a cég is nagyobb igyekezettel foglalkozik a problémával). Egyszer jártam hasonlóan, igaz nem kerékpáralkatrésszel, de "eltûnt" útközben a pénz valahol, csomag meg sehol. Bementem az OTPhez hogy ez van, szedjék vissza amennyit csak lehet, elkezdték a procedúrát és gondolom a pénz címzettje értesült róla, hirtelen minden elrendezõdött.

374: CRC is van, meg ott a bike24, actionsports, hibike stbstb elõbbi a Chainreactioncycles a világ egyik legnagyobb boltja (néha itt is van gond) a többi az német. Nézz körbe.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

volt már 1 posztom, de:
e-bike.hu: csak én vagyok az a hülye aki innen vásárol? 2 rendelésbõl 2 szar... 1 fékcsõre(amit nem hiszem h olyan nagy dolog tárolni a raktárban) 3 hete várok... az elõzõ rendelésnél akkor sikerült kinyögniük, h nincs(és nem is lesz) amikor mailt írtam nekik... ennyit errõl...
tudtok vmi megbízható online boltot ami viszonylag gyors és\vagy jó árai vannak?
azt láttam a topik elején, h a bike-components.de nem vmi megbízható. itt a végén meg az USA-s linkek: nem drágák? nem tart sokáig amig kihozzák?
elõre is köszi

Én a Wiggle-töl rendeltem már többször is. Minden rendben volt, ami raktáron volt náluk az pár nap alatt ideért, ami nem arról folyamatosan értesítettek, hogy hogy áll. Az áraik is a legjobbak voltak azokra amik nekem kellettek.
Failure is always an option.

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
volt már 1 posztom, de:
e-bike.hu: csak én vagyok az a hülye aki innen vásárol? 2 rendelésbõl 2 szar... 1 fékcsõre(amit nem hiszem h olyan nagy dolog tárolni a raktárban) 3 hete várok... az elõzõ rendelésnél akkor sikerült kinyögniük, h nincs(és nem is lesz) amikor mailt írtam nekik... ennyit errõl...
tudtok vmi megbízható online boltot ami viszonylag gyors és\vagy jó árai vannak?
azt láttam a topik elején, h a bike-components.de nem vmi megbízható. itt a végén meg az USA-s linkek: nem drágák? nem tart sokáig amig kihozzák?
elõre is köszi

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
koca: jövõhéten lehet én is, olyan 30font-al

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Rövid állapot jelentés.
Eléggé lehangoló a dolog.

A bike-components.de a leveleimre szerda óta nem válaszol, az online chat-en nem tudom elérni õket.
Beszéltem a DHL-el, DPD-vel, Magyar Postával, de mivel csak a feladási és kézbesítési címeim vannak, ezért ezek alapján nem tudnak segíteni. Illetve a DHL és a DPD rá tudott keresni a kézbesítési címre, de nem látja a csomagot.

Nagyon remélem, hogy csak valami gubanc van a dologban, és nem szándékosan a pénzemet akarják lenyúlni. :-(

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
"... na de valamilyen számuknak csak lennie kell, ami alapján azonosítani tudják a DHL-nél...."
Hát kicsit sztem is sántít a történet, mert csak kapnak róla vmi papírt azonosítóval a DHL-tõl, hogy oda adtak nekik egy csomagot. Nem csak úgy a vakvilágba szállítgat a DHL, meg az is baromi furcsa, hogy nincs tracking number :S Talán az lehet a megoldás, hogy kicsikarsz belõlük a csomaggal (és esetleg bike-comp-al) kapcsolatos egyéb számot és azzal keresed meg a DHL-t. De sajnos (vagy szerencsére) nincs rutinom az ilyen dolgokban, esetleg majd vki más megmondja a frankót. Azért szurkolok, hogy megoldódjon a helyzet!

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

szia
én hétfõ este rendeltem 1000 euró értékben, kedden adták fel (18.05.10 18:52 h ) és péntek délben (21.05.10 12:49 h ) hozta is a postás bácsi, bár nekem mûködött a track number.

Jó neked :-)
Nos, én még mindig nem kaptam meg a csomagot, és nem kaptam tracking numbert sem. Igazából nem gondolom, hogy át akarnának vágni, mert már közvetve, összeállva valakivel rendeltem tõlük, illetve Ti is többen sikeres rendeléseken vagytok már túl.
Az zavar, de nagyon, hogy semmit sem tudnak a csomagról. Minden nap (tényleg minden nap) beszélek velük múlt hét kedd (a feladás) óta e-mailben vagy online chat-eten, de mindig azt mondják, hogy nem tudják hol a csomag, és hogy nincs tracking numberjük, illetve mindig megígérik, hogy utánanéznek és másnap elküldik a megtudott infókat, de persze sosem kapok semmilyen infót.
A ma délutáni beszélgetésünk vége az lett, miután kicsit ingerültebben írtam nekik, hogy most már tényleg mondjanak valamit, erre mondták utánanéznek most, utánanéztek, de a DHL sem tudja, hogy hol a csomag, keresik, és elméletileg péntekig nem tud a DHL semmit sem mondani, ami nekem kicsit hihetetlen, fõleg, hogy a barátnõm munkájából kifolyólag rendszeresen használja a DHL szolgáltatásait (magyarországról világszerte kell csomagokat küldenie) és németországba nem ritka a másnapi érkezés.
Kértem küldjék el a fuvarlevél másolatát, és majd én felveszem a kapcsolatot a DHL-el, amire azt mondták oké, aztán pár perc múlva, hogy nem tudják elküldeni, mert tömeges feladási adatok vannak rajta, és nem tudják kiadni a többi vásárló adatai miatt (ez egyébként hihetõ), na de valamilyen számuknak csak lennie kell, ami alapján azonosítani tudják a DHL-nél.

Szóval itt járok, nem tudom mi van, persze a pénzem már május elejétõl náluk van.

A várakozáson kívül esetleg mit tudtok javasolni? Fordulhatok valahova segítségért?

Mégegyszer mondom, nem lenne gond a hosszú szállítási idõ, de az, hogy nem tudnak semmit a csomagról az nagyon irritál.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

CRC rendelõtársat keresek! :)

Beszállnék.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

Sziasztok!

A bike-components.de rendelõktõl kérdezném, hogy a csomag indításától (nem a megrendeléstõl hanem, ha összeszedtek mindent és elindult a csomag) kinek hány nap alatt kézbesítették?
Nekem elvileg múlt hét kedden (05.18-án) indították a csomagomat, és ezidáig még nem kaptam meg.
Sajnos tracking numbert a bolt elmondása szerint valamilyen probléma miatt nem tudtak/tudnak adni, picit aggódok mert majdnem 200eFt-nyi cuccot rendeltem tõlük.
Azt már megtudtam az alábbiakból, hogy a DPD,Magyar Posta vagy DHL hozhatja.
Tavaly 2-3 alkalommal rendeltem a CRC-tõl és mindig kb 3 nap alatt megkaptam.

Köszi!

szia
én hétfõ este rendeltem 1000 euró értékben, kedden adták fel (18.05.10 18:52 h ) és péntek délben (21.05.10 12:49 h ) hozta is a postás bácsi, bár nekem mûködött a track number.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

CRC-re betársulnék egy 15 Euros cuccal. Sürgõs lenne.

ment egy privi.