Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2010. június 08. - 13:00
Hol tudok itthon ilyet rendelni?
Írta 2010. június 06. - 16:20
Írta 2010. június 06. - 16:06
Azt bármikor megnézheted a számlatörténetben, azon belül közleményben.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. június 06. - 15:37
Írta 2010. június 06. - 08:54
Írta 2010. június 03. - 12:13
a 12 euros gumibol nemtom hogy lesz megint 5900 huf.
Írta 2010. június 02. - 12:23
Írta 2010. június 02. - 10:00
GLS hozza, amúgy a kiszállítás napján, ha felvette a futár a csomagot, akkor tudsz beszélni vele, hogy mikor vagy otthon és mikor jöjjön, így nem kell mást megkérni, hogy várja otthon a csomagot, de egyébként nem kell igazolni.
üdv
Írta 2010. június 02. - 09:21
2 kérdésem lenne:
A ChainReaction rendeléseket Magyarországon melyik cég kézbesíti? (Szállítási mód: FREE, asszem Parcel Force)
Átvételnél kell-e személyazonosságot igazolni vagy átveheti családtag, barátnõ?
Írta 2010. június 01. - 22:11
A lényeg 05.17-én indult tõlük.
Majdnem minden oké, de sajnos a kerékszettem elég csúnyácskára sikeredett, kicsit összekarcolták a felnit (fekete), valamint pár küllõt (fekete), és vagy 2 küllõ el is van hajolva kicsit. Mavic XM317 Disc + Sapim Race + XT agyak. A többi dolog elvileg oké.
Írta 2010. június 01. - 07:09
Írta 2010. május 31. - 20:45
Írta 2010. május 31. - 20:42
ha nem csüt. vagy péntek rendelsz, 48 óra(2 nap) múlva kezedben a cucc ha raktáron van.
nincs mellébeszélés, nincs idõhúzás, a rendelés délutánján megkapom a tracking number-t
10€ a posta, és annyival azért nem drágábbak a cuccok hogy ilyen herce-hurcának tegyem ki magam azért a pár euróért..még az õ áraikkal is bõven a magyar árak alatt vagyok úgy hogy csak két külsõt rendeltem, és nem kell jövõ hétig várnom, mire a helyi boltos meghozza(tja)
Flickr
Írta 2010. május 31. - 20:32
Én is egyszer rendeltem csak tõlük, ugyanilyen oda-vissza levelelzés, idõhúzás. 2 db gumit akartam (még más egyebek mellett) rendelni, küldtek egy levelet, hogy akkor küldik a 6db gumit "at a special price", és akkor újra elõlrõl. És akkor még a banki átutalás egy külön macera volt.
Szerencsére én rákaptam az online chat-ra, azon gyors a kommunikáció, de e-mailben halál, legalább 24 óra kellett minden levélküldés után, hogy megválaszolják.
Írta 2010. május 31. - 20:31
emailre is hamar válaszoltak. felni ERD-t kérdeztem. nekem is pozitív tapasztalatom van velük.
Írta 2010. május 31. - 20:30
15 euro. eddig mindig volt a csomagban külsõgumi vagy felni, abba fért volna kerékszett is - nem számoltak fel több pénzt.
rendesen csomagolják, no para. kb. minden tételt külön pukkanós fóliába tekernek be.
UPS hozza
pénteken délután ill. szombaton rendeltem, fizettem. elsõ esetben következõ hét péntekén, másodiknál pedig utána hét keddjén érkezett (hétfõ pünkösd volt)
Köszönöm! Tracking numbert adnak?
Írta 2010. május 31. - 20:02
Írta 2010. május 31. - 20:00
15 euro. eddig mindig volt a csomagban külsõgumi vagy felni, abba fért volna kerékszett is - nem számoltak fel több pénzt.Természetesen ezek után nem náluk fogom elkölteni a pénzem, azt hiszem az actionsports.de lesz a befutó. Kb ugyanazok az áraik. Aki innen rendelt már az meg tudja mondani, hogy mennyi a szállítás? Láttam 15€ az alap Magyarországra Paypal esetén, de ha nagyobb cuccokat veszek (pl kerékszett) akkor mennyi pluszt számítanak fel? Ezt nem találtam. Rendesen csomagolják a küldeményt, nem csak beleszórják egy dobozba? Melyik futárszolgálat hozza? Illetve a legfontosabb. A feladástól kb hány nap alatt érkezik meg?
Köszi!
rendesen csomagolják, no para. kb. minden tételt külön pukkanós fóliába tekernek be.
UPS hozza
pénteken délután ill. szombaton rendeltem, fizettem. elsõ esetben következõ hét péntekén, másodiknál pedig utána hét keddjén érkezett (hétfõ pünkösd volt)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 31. - 19:47
Köszi!
Most sikerült velük beszélnem online chat-en, ez biztatónak tûnik, de ha csak megkapom a tracking numbert és persze majd a csomagot, akkor leszek nyugodt.
Bemásolom a beszélgetést:
BIKE-COMPONENTS.DE: Hello
OttoMot: hello
OttoMot: Hi, my order number: XxxxxxxX
OttoMot: Could You inform me about my package? As You promised on Friday (today) You can give me info about it.
OttoMot: My package started last Thuesday (on 18th) from You and I didn't receive it and I haven't got tracking number yet
OttoMot: Are you here?
BIKE-COMPONENTS.DE: one moment
OttoMot: ok
BIKE-COMPONENTS.DE: so we would send a new order with all your components for freee
OttoMot: Why? Is it lost the original one?
OttoMot: What happened?
BIKE-COMPONENTS.DE: We did not know and the DHL did not know, too
BIKE-COMPONENTS.DE: so we will send a new one
OttoMot: Ok, and when could you send the new order?
BIKE-COMPONENTS.DE: tomorrow
OttoMot: So tomorrow (on Saturday) could start the complate package?
BIKE-COMPONENTS.DE: yes
BIKE-COMPONENTS.DE: it will start again because we don`t know where the first one is
OttoMot: And will i received tracking number tomorrow?
OttoMot: And will i received the package next week?
OttoMot: Great
OttoMot: Ok, this is acceptable for me.
OttoMot: Are the all components on stock?
OttoMot: Great
OttoMot: Ok, so i am waiting the tracking number tommorow via e-mail, and of course itself the package.
OttoMot: Thanks for help!
BIKE-COMPONENTS.DE: ok
OttoMot: Bye
Nos. Természetesen szombaton nem küldték el a tracking numbert, és mint kiderült a csomagot sem. Ma dél körül sikerült beszélnem velük, ahol kiderült nem volt raktáron nekik egy kerékszett, és csak két hét múlva lesz, amire persze pénteken rákérdeztem, hogy minden van-e készleten és azt mondták igen, minden van. Persze egy e-mailt nem tudtak küldeni a dologról.
Mondom a srácnak, akkor nem kérem a kerékszettet, fizessék vissza az árát + a többlet szállítási költséget is mert a kerékszett miatt került a szállítás 10 helyett 30 euróba, erre azt mondja így nem tudja, törölni kell az egész megrendelést, visszaküldik a pénzt és rendeljem meg újból a kerékszett nélkül.
A lényeg a lényeg ennyiben maradtunk. Várom a pénzt, remélem megkapom. Persze az árfolyamok miatt egy csomót bukni fogok, na de mindegy, én akartam külföldrõl olcsóbban vásárolni :-)
Nagyot csalódtam a bike-components.de-ben. Az a legrosszabb, hogy nem szólnak semmirõl, csak ha kicsikarom belõlük, és semmi sem úgy van, ahogy megbeszélem velük.
Nem akarok senkit elriasztani tõlük, mert azt hiszem Ti sokan sikeresen vásároltatok már náluk, remélem csak nekem jött minden sz*rul össze.
Természetesen ezek után nem náluk fogom elkölteni a pénzem, azt hiszem az actionsports.de lesz a befutó. Kb ugyanazok az áraik. Aki innen rendelt már az meg tudja mondani, hogy mennyi a szállítás? Láttam 15€ az alap Magyarországra Paypal esetén, de ha nagyobb cuccokat veszek (pl kerékszett) akkor mennyi pluszt számítanak fel? Ezt nem találtam. Rendesen csomagolják a küldeményt, nem csak beleszórják egy dobozba? Melyik futárszolgálat hozza? Illetve a legfontosabb. A feladástól kb hány nap alatt érkezik meg?
Köszi!
Írta 2010. május 30. - 01:23
Sziasztok!
Hétfõn rendelném meg az új bicajom az e-bike.hu-ról. Elvileg a bicaj mellett az szerepel, hogy 24h-s, azaz ha 12 óráig megveszem, akkor másnap már meg is kapom.
Tudna nekem errõl valaki tapasztalatot írni, hogy ez tényleg így mûködik, meg a náluk vásárolt bicaj, az tényleg bevan állítva, mint ahogy írják, tehát nem kell, csak a kormányt, meg a pedált visszarakni, és már gurulhatok is vele.
Elõre is köszönöm
bexzy