Nem tom, hogy ez is ide tartozik, de....
Gondolom ismeritek a bónuszt...
Nem a nagy letörésen, hanem az a mellettin szeretnék minnél nagyobbat, ugrani és szeretném megpróbálni a tabletop-t.
Van nagyon nehéz ebben a trükkben?
Hogyan lehet nagyot ugrani ugratóról, témában is várok tanácsokat.
Elõre is thx!
Merci beaucomp!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Indította
blademaster
, 2004. augusztus 23. 22:25
Írta 2004. október 31. - 15:22

Írta 2004. szeptember 26. - 00:43

Írta 2004. szeptember 23. - 14:49

menet közben leugrassz a bringárol futol picit oszt visszaugrassz helyödre, ... má majdnem meg a 360° cc bringával ..már csak az elejét kell megtanulni teljesen visszahuzni miután megvan elsõ keréken a 200° aztán majd jöhet tempónál is....csak a fránya spd vel nem olyan könnyü hogy ne akadjon ki..
szerintetek lehetséges megcsinálni hogy ülök a nyeregben nohand és egykerekezek(spd vel rántom fel)..egy gáz van ha nagyon felrántom akkor keresztbe fordul a kormány amugy már picikét megy...
szerintetek lehetséges megcsinálni hogy ülök a nyeregben nohand és egykerekezek(spd vel rántom fel)..egy gáz van ha nagyon felrántom akkor keresztbe fordul a kormány amugy már picikét megy...
Írta 2004. szeptember 23. - 08:38

Írta 2004. szeptember 23. - 07:11

Írta 2004. szeptember 22. - 23:11

azmár majdnem egykeró
legalábbis hátulról úgy néz ki.
ja, az alivio féket le ne felejtsd róla!! :

ja, az alivio féket le ne felejtsd róla!! :

Írta 2004. szeptember 22. - 23:07

vagy ha veszel egy boát és belevágsz valami kemény duplavállast és ücsörögsz rajta...

Írta 2004. szeptember 22. - 21:01

az amikor ulsz a bringan es tekered pedalt, kozben meg haladsz is elore.
:-P
:-P
Írta 2004. szeptember 22. - 20:33

Okés köszi!
Próbálgatom majd de még annyi hogy szted/sztetek melyik a legegyszerübb figura ami jól néz ki és azt hogy kell csinálni? ??? ;D
Próbálgatom majd de még annyi hogy szted/sztetek melyik a legegyszerübb figura ami jól néz ki és azt hogy kell csinálni? ??? ;D
Írta 2004. szeptember 22. - 19:45

pedálból ugrásnál ne csak úgy hogy: fék elenged+beleteker!! ilyen módszerrel nekem sikerült pár pillanat alatt olyan pózba kerülnöm mintha fejjel lefele akarnék tekerni ;D
szal kiáll hkerékre,súlypont picit elõre és leenged picit elsõkereket, ekkor fék elenged, beleteker+ugrik testbõl is elõre. és máris haladsz elõre fele is.
szal kiáll hkerékre,súlypont picit elõre és leenged picit elsõkereket, ekkor fék elenged, beleteker+ugrik testbõl is elõre. és máris haladsz elõre fele is.
Írta 2004. szeptember 22. - 17:28

Írta 2004. szeptember 22. - 16:15

vmi olyasfele, hoyg kiemeled hatso kerekre
es a sulypontod ugy helyezed mikozben a bringat is dontod, hogy a pedal tekeresevel egy kis kort tudj menni.
mikozben a bringat izombol is kell forditani.
(lehet nem kell hozza tekerni a pedalt)
kerdezz meg egy trialos arcot.
o valszeg megtudja mutatni, vagy elmondani
es a sulypontod ugy helyezed mikozben a bringat is dontod, hogy a pedal tekeresevel egy kis kort tudj menni.
mikozben a bringat izombol is kell forditani.
(lehet nem kell hozza tekerni a pedalt)
kerdezz meg egy trialos arcot.
o valszeg megtudja mutatni, vagy elmondani
Írta 2004. szeptember 22. - 15:44

hello én azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet egy olyan figurát benyomni hogy megyek elõre lassan és hátra kapom hátsó kerékre és megpördítem 180,360fok ba vagy hasonlot hogy kell csinálni??
???

Írta 2004. szeptember 22. - 15:05

nem te ertetted felre.
a bunny/ nyuszinal nem ugral az ember a hatso kereken meg elore, oldalra, hatulra.
csak elore fel vagy at vmit.
amit te csinalsz az amit trialek csinalnak
pedalbol ugranak.
csak te meg ott nem tartasz, hoyg pedalbol ugorj.
addig megy neked, hogy hatso kerekre ki allj. (ami baba)
elore ez ugy fog menni hogy fek kienged es abban a pillanatban pedalbol nyomsz egyet, igy haladsz majdan elore.
ez egy kis gyakorlast igenyel.
a bunny/ nyuszinal nem ugral az ember a hatso kereken meg elore, oldalra, hatulra.
csak elore fel vagy at vmit.
amit te csinalsz az amit trialek csinalnak
pedalbol ugranak.
csak te meg ott nem tartasz, hoyg pedalbol ugorj.
addig megy neked, hogy hatso kerekre ki allj. (ami baba)
elore ez ugy fog menni hogy fek kienged es abban a pillanatban pedalbol nyomsz egyet, igy haladsz majdan elore.
ez egy kis gyakorlast igenyel.
Írta 2004. szeptember 22. - 14:39

Aszthiszem félreértettél. Én tudok bunnyhoppot helyben, oldalra, másikoldalra, hátra, viszont elõre nem. Szóval idáig eljutottam, csak elöre nem tudok. Azt nemtudnád leirni pontosan, h amikor pattogok, akkor hogy kell elöre haladni bunnyval? Igazából ez kéne.
Írta 2004. szeptember 22. - 14:36

Aszthiszem félreértettél. Én tudok bunnyhoppot helyben, oldalra, másikoldalra, hátra, viszont elõre nem. Szóval idáig eljutottam, csak elöre nem tudok. Azt nemtudnád leirni pontosan, h amikor pattogok, akkor hogy kell elöre haladni bunnyval? Igazából ez kéne. :-\
Írta 2004. szeptember 21. - 22:39

hátsókeréken pattogás nem egynelö a bunny-val.
legalábbis 4-5öt hátsókeréken ugrálni szoktak.
szal eleje kiemel hátulja utánahuz ennyi.
próbáld csak a hátulját emelgetni, ha megy, akkor menni fog a bunny is gyakorlás után. ha nem, akkor rá kéne elöbb jönnöd.
legalábbis 4-5öt hátsókeréken ugrálni szoktak.
szal eleje kiemel hátulja utánahuz ennyi.
próbáld csak a hátulját emelgetni, ha megy, akkor menni fog a bunny is gyakorlás után. ha nem, akkor rá kéne elöbb jönnöd.
Írta 2004. szeptember 21. - 22:20

Helo mindenkinek!
Nekem mint sok más emberkének, a bunnyhoppal van problémám. Én egyedül tanultam meg az alapokat, és most 4-5 pattogást tudok még. Ezt gykorolni kell. Azonban elöre sehogyse jövök rá hogy kell. Vki irja le lécci hogy elöre hogy kell bunnyhoppot. Kösz elöre is!
Nekem mint sok más emberkének, a bunnyhoppal van problémám. Én egyedül tanultam meg az alapokat, és most 4-5 pattogást tudok még. Ezt gykorolni kell. Azonban elöre sehogyse jövök rá hogy kell. Vki irja le lécci hogy elöre hogy kell bunnyhoppot. Kösz elöre is!
Írta 2004. szeptember 21. - 02:47

Ááááááááá, Leslie !
Végre mégegy ember aki álva "próbál" egykerekezni.
unatkoztam nézegettem a képeim
egykerekezés állva
tomidny kollega gépe, és magoo "mester" elõadása

Írta 2004. szeptember 19. - 18:07