Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
Indította
blademaster
, 2004. augusztus 23. 22:25
Írta 2004. szeptember 07. - 18:39
jól van igazatok van így belegondolva nem leszek többet köcsög d a ppillanat hevében olyan jó volt... :
Írta 2004. szeptember 07. - 18:33
csak a kedvedért ;D nem Qkacoskodsz... ;D az az igazság hogy ha szamóca lennék gyorsan nQnék m akkora gyöktörzs vok ugyanis elnyomtam vmit a billentyqzeten és hosszú ö és hosszú ü betüm helyett q van...
már mindent átnyomkodtam ezerszer d nem tudtam rájönni h mi a faxtól v...ja Te nem tod?v vki?m nem csak Téged idegesít... 
Írta 2004. szeptember 07. - 14:58
blade, mi lenne ha az Õ, Õ maradna? nem kukacoskodni akarok, de elég idegesítõ, hogy nem tudom elolvasni..
bocs
edem is hévvel jár fogasozni.. bár nem tom melyikkel ;D
bocs
edem is hévvel jár fogasozni.. bár nem tom melyikkel ;D
Írta 2004. szeptember 07. - 12:17
Nos igen.. ;D..bár ezt is mi (bringások ) szívnánk meg,. mert az ilyen dolgok legitimálják a "tiltsuk ki a kerékpárosokat mindenhonnan" mozgalmakat... :-\
Írta 2004. szeptember 07. - 11:53
Majd rájön, ha a tanuló bepánikol, elengedi a kormányt és inkább eltakarja a szemét, nehogy lássa a szélvédõn szétloccsanó agyát ;D
Írta 2004. szeptember 07. - 11:47
öket elég akkor szivatni, ha megvan nekik a jogsijuk. sokkal jobb félre is állni nekik, mert nem lehet tudni tudják e már mi az a fék :
Írta 2004. szeptember 07. - 11:43
fogadjunk, hogy ideges lennél, ha egy tv jönne szmben veled a bicóúton...
minek õket szivatni, paráznak azok maguktól is...
:
minek õket szivatni, paráznak azok maguktól is...
:
Írta 2004. szeptember 04. - 12:49
ja majd összehozhatunk vmi jó zúzást csak elQször felfedezem itt a dolgokat...aztán majd beszámolok...az én kedvencem kben a vasútállomás ott van autós tesztpálya...
lehet idegesíteni a tv-ket (gy.k. tanuló vezetQ) ;D jézusom vki jön felém egykeréken áááááááááááá ;D és tapossa a féket, az oktató meg lefejeli a szélvédQt... ;D
Írta 2004. szeptember 04. - 12:44
lépcsQ...az van qrva jó...vasúti felüljáró...megtekered aztán szállsz lefelé vagy 10 métert a godolloridersteamben van egy kona coileres srác az szokta ott nyomni a többiek meg veszik videjora...a streetes hely az a Szent Imre suli bannak padok meg kellemes emelkedQk meg kerítések meg kosárpálya meg sok deszkás d van mini skatepark is a müvház elQtt...de az nem nagy szám...so lehetQség van d engem inkább az az épített pálya érdekelne...majd utána járok...
Írta 2004. szeptember 03. - 22:46
a bikkmakk szerint (bmx-es rész) ott lehet mindenfélét streetelni. Nameg a godolloridersteam.fw.hu (asszem ez a cím) szerint meg van ott valami erdõ-féleség ahol van vmi pálya is!
De úgy is kiakartam menni gödöllõre, megnézni, hogy a bmx-es brigád miket küldött, meg hátha vannak lépcsõsorok (a kedvencem
) meg ilyesmi.
Mik vannak nálatok? Me' majd valamikor zúzhatunk egy nagyot (kizárólag bicózás, buzi nem vagyok!) ;D
De úgy is kiakartam menni gödöllõre, megnézni, hogy a bmx-es brigád miket küldött, meg hátha vannak lépcsõsorok (a kedvencem
Mik vannak nálatok? Me' majd valamikor zúzhatunk egy nagyot (kizárólag bicózás, buzi nem vagyok!) ;D
Írta 2004. szeptember 03. - 20:28
GödöllQn...oda is jön a bkv 
mármint a hév...meg a vonat meg a takszi ha eleget fizetsz...PestrQl kb fél óra autóval...
mármint a hév...meg a vonat meg a takszi ha eleget fizetsz...PestrQl kb fél óra autóval...
Írta 2004. szeptember 02. - 22:28
Blademaster, merre lax?
Más:
baze! haver most küldött le 3 métert síkról síkra (jó nagy lépcsõt ugrott le tövig), merev umf+blackel baze
! Hát azé egy blackel nem kéne ilyet erõltetni! :
Amikor belebaszódott a bicó az aszfaltba....az a hang.... ez már kezd az a "leugrunk a háztetõrõl és beszakítjuk az aszfaltot" kategória lenni!
Más:
baze! haver most küldött le 3 métert síkról síkra (jó nagy lépcsõt ugrott le tövig), merev umf+blackel baze
Írta 2004. szeptember 02. - 18:49
neked legalább v helyed/alkalmada csQröst ugrani...én nem ismerek egy rohadt normális pályát sem!te hol szoktál ugrálni?
Írta 2004. augusztus 31. - 22:02
nekem az a pjobjémám ho' nemtujok ugjani nojmájisat!
De tényleg! Síkról lejtõre tök királyul ívbe teszem a gépet (akkor is, ha a lejtõ elõtt eldobó van), meg mini-duplák is okésak, de a nagyokba profin csõröst ugrok (az asztalosokon is). Pedig rángatok én mindent, csak lehet, hogy rosszul? Vagy a telón állítsak át valamit? Vagy az asztalosokon inkább "menjuölözzek" át?
plz help me!
De tényleg! Síkról lejtõre tök királyul ívbe teszem a gépet (akkor is, ha a lejtõ elõtt eldobó van), meg mini-duplák is okésak, de a nagyokba profin csõröst ugrok (az asztalosokon is). Pedig rángatok én mindent, csak lehet, hogy rosszul? Vagy a telón állítsak át valamit? Vagy az asztalosokon inkább "menjuölözzek" át?
plz help me!
Írta 2004. augusztus 31. - 00:59
Írta 2004. augusztus 30. - 21:33
jó kösz majd igyexem.kben van olyan hogy vmi kombó sikerül,nem teljesen buni de már hasonlít...
Írta 2004. augusztus 30. - 17:50
probálkozz több tempóval a nyuszinál...
nekem is inkább akkor megy, ha van hozzá lendületem
nekem is inkább akkor megy, ha van hozzá lendületem
Írta 2004. augusztus 30. - 16:10
mittomén... :
kecskével fél métert tuti bunival meg max 20centi...igazából az elméleti technika megan a fejemben csak sehogy sem akar összejönni...
Írta 2004. augusztus 29. - 14:31
Blademaster, elõsször is mennyit ugrasz bunny-val és mennyit, kecskével ez fontos. Mert ha már mondjuk 90 cm-t nyomsz kecskével (szerintem ugyan lehetetlen ezzel a teknikával, bár azt szokták mondani lehetetlenek nincsenek) akkor már fölösleges megtanulnod a bunnyt, szerintem ;D.
Szóval légyszi add meg milyen magasra ugrasz mind a két technikával.
Szóval légyszi add meg milyen magasra ugrasz mind a két technikával.
Írta 2004. augusztus 23. - 23:39
minden csak gyakorlás kérdése... gyakorolsz gyakorolsz gyakorolsz és gyakorolsz és egyszer ráérzel és utána még gyakorolsz meg egy picit gyakorolsz aztán tudni fogod a trükköt ;D
180at meg sztem legegyszerûbb dombon felfele csinálni. mármint felgurulsz megfordulsz és le..
180at meg sztem legegyszerûbb dombon felfele csinálni. mármint felgurulsz megfordulsz és le..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére