Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Baze ez a név...:D
Manuál is olyan mint a bani hogy sokat kell gyakorolni és menni fog?
Autist Team:)

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Hát,
Tegyük hozzá, hogy még a manual sem megy:cry: . De szerintem ez 2 trükk kb. 1 súlycsoportúak (az én véleményem szerint a manual még talán nehezebb is) és lehet õket felváltva gyakorolgatni. Azért akartam a hátrafelé gurulást megtanulni mert azt könnyebbnek éreztem, de az is lehet, hogy csak a msotani bringám geometriája miatt nem jött össze a manual és az új gépemmel már menni fog. Majd meglássuk ! De azért aki már tud hátrafelé gurulni az egy pindurit segíthetne, please.
Ja, és ne játszatok túl sokat Paks környékén (tudjátok a sugárzás:) ).

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hali!
Nagy nehezen legyõztem vírusaimat, végre nyeregbe pattan6tam, és erre beállt a télFeltöltött kép Elkezdtem a street felé érdeklõdni, a bunny-t már szegény +boldogult Caprine-ommal Lsajátítottam. Következõ lecke a manual, gyaksizgattam, aztán beneveztem egy defektbe...Feltöltött kép Ilyen zord idõbe elkezdtem nézni a pink videókat....híd!... a tengelyes 360 nagyon durva trükk? mi kell hozzá, nekem kell 1iylen! 1elõre nem kell in the air, elég nekem a jó öreg anyaföld isFeltöltött kép
báy
oOshredOo

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát.. én nem nevezném alaptrükknek
alap mondjuk a manual

• vendég
Nos,

Nem olyan régen (pár hónapja, na jó van az már fél éve is:) ) belekóstoltam a streetbe és nagyon megizlett.
A lényeg az lenne, hogy még mindig nem igazán tudok hátrafelé gurulni, pedig szerintem ez alaptrükk. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok ajánlani, hogy fogjak neki a gyakorlásnak (arra már rájöttem, hogy hátrafelé kell tekerni:) ) ?
Vagy erre nincs igazán jó módszer ?
Vigyázzatok a sugárzó dolgokkal :no: !

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
ja, azt gondoltam, de idén már elegem volt abból az erdõben, hogy amennyiben egy vaskosabb faág volt keresztbe akkor lassítés, döci, és ezzel sokat veszítek idõben...egyébként tájbringázom versenyszerûen, csak ugye sose foglalkoztam a dologgal, de elit kategóriában már 2 mp is döntõ lehet...egyébként sajna már csak jövõre lesz mivel gyakorolni... :( egyébként thx!

LDani

LDani

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sorry!

Nem ide akartam, de ha már így elkezdtetek beszélni róla: mindenkinek menni fog egyszer, nem is olyan soká, csak gyakorolni kell.

Amúgy én Triálozok....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a súly meg különben sem számít...
ha tudsz gyalog ugrani, akkor biciklivel is menni fog(150 kiló felett már egyikse megy... :P)

ez ilyen antigravitációs dolog. próbálni kell folyton megemelni a hátulját. akár csak a hátulját. ha megy, akkor menni fog a bani. ha nem, akkor nosza, gyakorolni tovább. elmondás alapján meg nem igazán lehet megtanulni, inkáább ki kell menni kerékpározni.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kérlek ne írd már le mindenhová, hogy 50 kiló vagy....

egyébként meg a pedálokat "be kell szorítani/meg kell markolni" a lábaiddal..

gyakorolj...sokat..és azután is gyakorolj, majd menni fog..

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
no, ide is betévedek nagybátran. bibim, hogy még nem találtam megfelelõ módszer arra, hogy normálisn megemeljem a gép hátulját (mondjuk nem volt rá sokszor szükség, mert repülök minden buckánál felfelé...lásd súlyom...)...vmi tipp?mármint a technikai részére, vagyis emelem az elejét és...na itt kellene a dolog, tehát mivel lehet a legegyszerûbben emelni (tudom, elõredõlök, testsúlyáthelyezés, stb, mert ugye ez a nyuszi lényege) a gép seggét? Lehet túl könnyû vagyok és emiatt nem veszi figyelembe a fizika az én testsúlyhelyzetemet? ja, csak 50 kg vagyok...de akkor is!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en sem vagom hirtelen mirol van szo.
azt hiszem nyulazni tudok.
regen hatso kereken is tudtam pattogni.

de a nyulba bele keverni szerintem nem kene.
inkabb arra gonodolhatnak amikor pedalbol ugranak.
mert van aki ugy ugrik nagyokat van aki nyulbol.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezzel a hátsó keréken pattogással jön mindenki a bani-kor.... ::) bár itt nemsok triálos van, hogy ezt kivitelezni is tudja. magyarul az egy másik sportág.
magyarázza már el valaki hogy miért...!
mert banizni tudok.
hátsókeréken ugrálni meg nem. én vagyok a béna? pedig mindenki azt írja hogy ugyanaz mint amikor ugrik az ember, akár nagyot.... :-\
ezek szerint nem is vagyok igazi biciklis:( még ezt sem tudom.
(hozzáteszem nem is fogom tudni, mert az a triál, ami egy teljesen más sportág. én meg nem triálos vagyok. mint ahogy itt elég sokan nem azok.)

LDani

LDani

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Nyuszinál köztudottan elsõt felhúzod, majd miután ez megtörtént, utánahúzod a hátsót is valahogy úgy, mint mikor hátsó keréken pattogsz, szóval egy kicsit szerintem fel is kell tolni a bringát, ha igazán nagyot akarsz ugrani, + minél jobban felhúzod a térded, annál nagyobb és szebb lesz az ugrás....

Azért függ a sebességtõl is. Én speciel lassabban nagyobbat és szebbet tudok nyuszizni, mint gyorsan....

LDani

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
juj.

aztán engem bontanak a gizella utcában, a lámpánál?

Tomcat, Jenõ bá' a dinnyedíler, Gejza a búzatéri aluljáró cigarettabiznisz királya, hogy Zénóról, az Aran'láncos divatmenedzserrõl ne is beszéljünk.

nem vállalom. Ha kell valami, ugyisszólok.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem rolad van szo!
nem is ismered
szerintem. :-p

rajzoljal ugyesen gyorsan sokat.
en is azt tettem ejszaka ---- aki szemfules az tudja mit csinaltam. :-)))
nem is irtam anal elektro zh-t

jah:
de ha akarod radverem a balhet
szerintem

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nana. ;D

szerintem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
marmint en?

rengeted bringas filmem van szerintem.
bar vki mindig akar toteni nagy 700megakat
minden elore valo szolas nelkul esz nelkul.

nem mondok nevet mert lehet megsertodik
szerintem.
bar nem akarnam
szerintem.

mi kene?

ma nagyon trukkos ido van.
szakad az eso es csak ugy kell figyelni nehogy vmit veletlen trukkot nyomjak az embrek kozott aminek nem orulnenek
szerintem.
:-P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tul sok jó filmed lehet neked kedves baráom ahhoz, hogy ne engedj nekem le eftépézni egy párat...

bringásfilmes kunyizós

szerintem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha te ezek kozul a figurak kozul
http://www.pinkbike....l&productid=137
csak azt a picsat ismered.
akko nezz meg meg par filmet.
pl self titled
dropin
.
.
.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Ha valaki szereti a streetet (meg úgy egyáltalán aki keményebben bicajozik) nézze meg a Chain Reaction 5-öt az éltemben eddig látott legjobb film. Egyszerüen eszméletlen, olyanokat csinálnak amit eddig lehetetlennek tartottam. Megnézed és máshogy fogsz gondolni a biciklizésre: akármilyen jól gyûröd a vasat egyszerüen rádöbbensz, hogy a te tudásod egy semmi a filmben szereplõ arcokhoz képest, pedig az összes rider neve közül csak April Lawyeré mondott nekem valamit (az övé is csak azért mert van róla egy poszterem alsónemûben, Maxxis gumik között;D).