Szerintem meg - az itthoni pályák színvonalára ill. az anyagi helyzetünkre való tekintettel - lehetne egy külön merev kategóriás értékelési rendszer is. Ha ezt Zágrábban egy E1-es versenyen meg tudták tenni, akkor az ahhoz képest hobby szintû versenyeinken is meg lehetne tenni.
Nekem mindenesetre tegnap eldõlt, hogy jövõre sem lesz nagybicikli. Maradok a polarxemnél, mert fényképezõgépet kell vennem (canon D20), ill. most, hogy már nem vagyok egyedül szeretné(n)k nyáron végre valami nagyot utazni. De azért nyomulok majd, amin csak tudok!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. november 18. - 13:03

Írta 2004. november 18. - 04:25

hmm láttam, hogy már "orvost keresel" a problémádra 
azér majd kérünk egy képet az új patkójával is, és grat :juhu:

azér majd kérünk egy képet az új patkójával is, és grat :juhu:
Írta 2004. november 18. - 02:47

Lordleslie:
de. de majd meggyogyitom,aztan nem lesz ilyen fellabu.
bob29:
letezik ez a versenysorozat:Pannon Kupa
de. de majd meggyogyitom,aztan nem lesz ilyen fellabu.
bob29:
letezik ez a versenysorozat:Pannon Kupa
Írta 2004. november 17. - 18:10

Xaxtok!
Nem lenne rossz dolog egy amatõr pontszerzõ versenysorozat! Igaz az információ áramlás elég akadozó de talán a net megkönnyítí ezt! Remélhetõleg jövöre is sok verseny lessz hála annak hogy egyre több csapat neki mer állni a versenyszervezésnek! Elég nagy a tõmeget mozgatunk meg( öszi Tokod dh 145-fõ) ez azért már feltünhetne másoknak is és akkor megszünne az anyagi gond is!
Pátok
Nem lenne rossz dolog egy amatõr pontszerzõ versenysorozat! Igaz az információ áramlás elég akadozó de talán a net megkönnyítí ezt! Remélhetõleg jövöre is sok verseny lessz hála annak hogy egyre több csapat neki mer állni a versenyszervezésnek! Elég nagy a tõmeget mozgatunk meg( öszi Tokod dh 145-fõ) ez azért már feltünhetne másoknak is és akkor megszünne az anyagi gond is!
Pátok
Írta 2004. november 17. - 05:08

Írta 2004. november 17. - 05:02

Írta 2004. november 16. - 17:11

Nemtom, de ha lesz, akkor tudni fogtok rola.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. november 16. - 17:06

Télleg, ha már a jégnél tartunk, Jégduál lesz idén? Vagy a szerezõknek elegük lett a tavalyi hercehurcából?

Írta 2004. november 15. - 22:02

A mujegen mindig van eleg ho, es viszonylag kozel is van.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. november 15. - 19:59

Írta 2004. november 15. - 19:42

Hy! Meg tudja valaki mondani, idén télen is lesz Downtown High BP? Ha igen mikor?
Írta 2004. november 15. - 11:58

Kivéve a drága, szeretett és egyetlen tündér;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. november 12. - 21:36

igazából az van hogy õsz lett, és leesett az összes levél. + nyirkos idõ, így nem tud felszáradni semmi....
levél leesik, mész, kanyarodni meg nem lehet...
ahol meg kevés levél van, ott meg nyálkás az egész. nem ver fel sarat, csak úgy csúszik mint a fene :-\
levél leesik, mész, kanyarodni meg nem lehet...
ahol meg kevés levél van, ott meg nyálkás az egész. nem ver fel sarat, csak úgy csúszik mint a fene :-\
vendég_Petey_*
Írta 2004. november 12. - 21:28

most szemerkél az esõ, de amúgy egy-két pálya kivételével viselhetõ a sár(valamelyik kicsit nyálkás, valamelyik meg egyáltalán nem)
ha nem akarsz saras lenni, "speed" (más néven Godzilla)-et ne menj!
ha nem akarsz saras lenni, "speed" (más néven Godzilla)-et ne menj!
Írta 2004. november 12. - 21:10

met.hu -> holnap esik
ezért lenne érdekes ha vki arra jár holnap
mi használhatatlan?
ezért lenne érdekes ha vki arra jár holnap
mi használhatatlan?
Írta 2004. november 12. - 20:40

/pill használható állapotban van, ha addig nem esik, akkor egész jó lesz.
bár néhány pálya tiszta használhatatlan/élvezhetetlen.
bár néhány pálya tiszta használhatatlan/élvezhetetlen.
Írta 2004. november 12. - 20:00

fogas, vki vasárnap?
ha nem is, de mondjuk valaki arra járna szombaton, tudathatná, hogy érdemes-e valyon vasárnap biciklizni odautazni?
köszi elõre is
ha nem is, de mondjuk valaki arra járna szombaton, tudathatná, hogy érdemes-e valyon vasárnap biciklizni odautazni?
köszi elõre is
Írta 2004. november 12. - 15:21

Szia Rocsipeti. Én nem segfejeztem senkit, csak azért baszottul nem mindegy mivel, és hogy mész. Szerintem igen is ha jó technikád van és még tudsz is valamilyen szinten, jobb eredményt érsz el
.Annak meg örülök hogy 4x- ben is összetudunk majd csapni ;D ,hidd el ott asztán meg még jobban tudok érvényesülni ( a bringám is erre lett építve, nem dh-ra) Aszt meg hogy miért kaptam a BENDER nevet=beválaltam mindent, ami belefért. Eszt te is nagyon jól tudod, sokszor nagy árat fizettem érte, ha nem sikerült :'( .De még mindig eredményesebb vagyok ebben az évben mint te. Csakhogy én a te gyõzelmednek is ugyanúgy örültem, hisz egy csapat vagyunk
. De beláthatod te is, hogy ha jobb gépem lenne, talán még jobban menne. CSIKEN: Köszönöm az elismerõ szavakat, hidd el jó esett ;D .Nem csak az én érdemem te is tudod :
. Magyarszéken szinte mindenki segítet valamiben, másként nem jutottunk volna el idáig. Na meg a riderek tették azzá a pálya szintjét amilyen most. Õk mondták (célozgattak) mi kell nekik, "én" csak megcsináltam. Helyesbítenék "én"=MI megcsináltuk. JAKESZ: örülök, hogy egyetértesz velem, gondolom neked is bejönne egy fullosabb gép. Olyan ami neked is tetszik. Na csá mindenkinek, tudjátok-SZERETKEZZ, NE HÁBORUZZ stb. stb. Éljen a tavasz nyár végéig

Írta 2004. november 12. - 14:27

Qmbulumbu riderek. Vole
! Szerinted nem így van? Sajnos az országban nagyon sok olyan bringás van, akire illik ez a mondás. Megszületik, megkapja már az év elején a következõ évi tipust mert van lé, a pályán meg tök hülye. Mások meg a lepukkant lomjával bizonyítani akar, jobb eredményeket hoz. Na az ilyen bringásoknak kellene hátszél, ami ugye nincs :'( .
Jó a szó tesó!!!! 8)
Írta 2004. november 12. - 06:18

kis tudatlan. 
ez volt a 4x Orszagos Bajnoki futam,de az eredmenye beleszamit a Pannon Kupa 4x osszetettjebe is.
Chicken:
a rossebb enne meg erre van idod,mi?de arra nincs,hogy nekem kuldj egy rohadt kepet a dhrol. >

ez volt a 4x Orszagos Bajnoki futam,de az eredmenye beleszamit a Pannon Kupa 4x osszetettjebe is.
Chicken:
a rossebb enne meg erre van idod,mi?de arra nincs,hogy nekem kuldj egy rohadt kepet a dhrol. >