Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. január 02. - 18:49

dhbp: ez miez holvan?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 02. - 18:16

LOL
Amugy kialudtad magad?
Jaja, szombat este 11 után már kezdtem is ébredezni. Aztán hajnal 4-kor visszaalvás, és most délután 5-re végre ki vagyok pihenve

És akkor ezennel megragadnám én is az alkalmat (hogy felkeltem), és BÚjÉK minden DHs és nem DHs, bicós és nem bicós havernak, ismerõsnek és idegennek. ... NA jó, a DHsBicósHaveroknak DuplánBÚjÉK!!!

Írta 2005. január 02. - 13:54

Mindenkinek DH-ban gazdag boldog új évet kívánok!
Mail: boldogh.alex@axelero.hu
MSN: boldogh.alex@freemail.hu
Web: http://probiker-x.uw.hu
Mail: boldogh.alex@axelero.hu
MSN: boldogh.alex@freemail.hu
Web: http://probiker-x.uw.hu
BUggy, a zállat
Írta 2005. január 02. - 13:13

Majd még kevergesd egy picit azokat a betûket
LOL

Amugy kialudtad magad?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2004. december 31. - 21:28

Na Hõlgyek Urak!!!!
Ez úzon kívánok mindenkinek bringázásban gazdag sikeres boldog új esztendõt!!!!
Tokod Team
Ez úzon kívánok mindenkinek bringázásban gazdag sikeres boldog új esztendõt!!!!
Tokod Team
Írta 2004. december 27. - 15:33

Írta 2004. december 27. - 13:01

Írta 2004. december 26. - 14:04

Hayes!és tényleg vannak jópofa részek a pályán
csak a felszállítás... vagy inkább annak hiánya (persze erre is volt jenetkezõ, pedig a gyermekmunkát tiltják civilizáltabb helyeken:))
Ebben igazad van viszont a srácok maguk válalták ezt 1 kis zsebpénz reményében és nem mi buzdítottuk rá.
Viszont remélhetõleg jövõre már kilesz alakítva az a rész ahol majd felszállítják a kerókat.Ugyanis ott régebben sípálya volt amíg a színesbõrü hajléktalanok elnem tulajdonították villám gyorsasággal.mind1.
Más:Nem tudja valaki hogy a jövõ évi versenynaptár elkészült e már még ha csak egy vázlatos terv az akkor is.
Elõre is kösz.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2004. december 25. - 15:38

DHBP jan. 27-29-i hétvégén lesz. Aki kockáztatni akarja bringája és saját életét, azt ottan láthatjuk

az észmentes nõnemû...
Írta 2004. december 22. - 22:07

Xaxtok bringások!
Úgy látom most hogy vége a szezonnak pang az egész web! De azért kellemes karácsonyi ünnepet és boldog bringázással teli új esztendõt kíván a Tokod Team!!
Úgy látom most hogy vége a szezonnak pang az egész web! De azért kellemes karácsonyi ünnepet és boldog bringázással teli új esztendõt kíván a Tokod Team!!
Írta 2004. december 22. - 18:14

hullaszag...
egyébkéntmeg:
kellemes karácsonyi ünnepeket és sok boldog új évet minden kedves sporttársnak!
(asszem új postot már nem láttok tõlem ebben az évben, lehet örülni)
egyébkéntmeg:
kellemes karácsonyi ünnepeket és sok boldog új évet minden kedves sporttársnak!
(asszem új postot már nem láttok tõlem ebben az évben, lehet örülni)
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2004. december 18. - 20:41

Hello! Nem tudjátok, nem lesz a télen, valami havas dh, itthon, vagy a szomszéd országokban???
DHBP-rõl, Jégduálról nincs semmi hír?
DHBP-rõl, Jégduálról nincs semmi hír?
Írta 2004. december 15. - 15:47

és tényleg vannak jópofa részek a pályán
csak a felszállítás... vagy inkább annak hiánya (persze erre is volt jenetkezõ, pedig a gyermekmunkát tiltják civilizáltabb helyeken:))
Írta 2004. december 13. - 19:03

Hayes!
Én már most tudok egy versenyrõl ami biztos hogy lesz jövõre is az pedig itt lesz Kazincbarcikán.Az idén aki eljött az tudhatja hogy milyen jó pálya van itt és mindenki olyan élménnyel térhetett haza hogy ez egy jó verseny volt.Aki itt volt mindenki modta hogy jövõre is akar jönni.
Tehát én arra buzdítok mindenkit hogy jöjjön el.
Én már most tudok egy versenyrõl ami biztos hogy lesz jövõre is az pedig itt lesz Kazincbarcikán.Az idén aki eljött az tudhatja hogy milyen jó pálya van itt és mindenki olyan élménnyel térhetett haza hogy ez egy jó verseny volt.Aki itt volt mindenki modta hogy jövõre is akar jönni.
Tehát én arra buzdítok mindenkit hogy jöjjön el.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2004. december 02. - 14:06

Hölgyek / Urak!
Az MMTBSzSz 2004. december 31-ig teszi közzé a pályázatát a jövõ évi pontszerzõ futamok rendezésére. A környezõ országok és a UCI versenynaptárát a lehetõ legteljesebb mértékben szeretnénk figyelembe venni. Ez (ftp://dalmamag.hu/blogspace/dalmamag/upload/2004/2005_calendar_weekly.pdf) a pdf fájl tartalmazza azokat versenyeket amelyrõl ebben a pillanatban tudomásunk van. De ez a naptár - információ híján - nem tartalmaz osztrák, szlovén és szlovák versenyeket!!!
2005-ben szakonként (downhill / 4-cross) 3-3 Magyar Kupa és 1-1 Országos Bajnokság megrendezésére fog pályázatot kiírni az MMTBSzSz.
Egy ötlet: lehetne pályázni kisebb pontszerzõ versenyek rendezésére (ahogy a UCI esetében az "E" kategóriás versenyek mûködnek). Ezen versenyek egy része valószínûleg beleszámítana a válogatóversenyekbe is. Ezzel elérhetõ lenne, hogy a szezon végén 3 hivatalos cím is elérhetõ legyen szakonként: Országos Bajnok, Kupafutamsorozat gyõztes és ranglista vezetõ.
A válogatáshoz még: 2005-ben törekedni fogunk arra, hogy a válogatott keret _NE_ 1-2 versenyen alakuljon ki. Ennek érdekében elképzelhetõ, hogy akár szomszédos országok versenyein elért eredményeket is figyelembe fogunk venni.
Üdv
Zsolo
Az MMTBSzSz 2004. december 31-ig teszi közzé a pályázatát a jövõ évi pontszerzõ futamok rendezésére. A környezõ országok és a UCI versenynaptárát a lehetõ legteljesebb mértékben szeretnénk figyelembe venni. Ez (ftp://dalmamag.hu/blogspace/dalmamag/upload/2004/2005_calendar_weekly.pdf) a pdf fájl tartalmazza azokat versenyeket amelyrõl ebben a pillanatban tudomásunk van. De ez a naptár - információ híján - nem tartalmaz osztrák, szlovén és szlovák versenyeket!!!
2005-ben szakonként (downhill / 4-cross) 3-3 Magyar Kupa és 1-1 Országos Bajnokság megrendezésére fog pályázatot kiírni az MMTBSzSz.
Egy ötlet: lehetne pályázni kisebb pontszerzõ versenyek rendezésére (ahogy a UCI esetében az "E" kategóriás versenyek mûködnek). Ezen versenyek egy része valószínûleg beleszámítana a válogatóversenyekbe is. Ezzel elérhetõ lenne, hogy a szezon végén 3 hivatalos cím is elérhetõ legyen szakonként: Országos Bajnok, Kupafutamsorozat gyõztes és ranglista vezetõ.
A válogatáshoz még: 2005-ben törekedni fogunk arra, hogy a válogatott keret _NE_ 1-2 versenyen alakuljon ki. Ennek érdekében elképzelhetõ, hogy akár szomszédos országok versenyein elért eredményeket is figyelembe fogunk venni.
Üdv
Zsolo
Írta 2004. november 29. - 23:05

feljelentettek, majd beidéznek. alig várom
jött mögöttem egy arc, õt is feljelentették. hárman voltak, egy ötven év körüli csávó egy fiatal srác, meg vmi nõ akinek majdnem a fejéig ért a kormányom és ez láthatóan megzavarta. nem eléggé sajnos. jó lett volna ha alámászik egy úthengernek vagy vmi hasonló figyelemelterelés... de nem
jött mögöttem egy arc, õt is feljelentették. hárman voltak, egy ötven év körüli csávó egy fiatal srác, meg vmi nõ akinek majdnem a fejéig ért a kormányom és ez láthatóan megzavarta. nem eléggé sajnos. jó lett volna ha alámászik egy úthengernek vagy vmi hasonló figyelemelterelés... de nem
Írta 2004. november 29. - 19:19

Hát igen Hungary!!!
Nem értem hogy a problémákat itthon mér nem bírják normálisan megoldani!
Kompromisszum helyett betiltják a dolgokat.... és büntetnek érte....
nembeszélve arról hogy hosszútávon úgyse fog mûködni!!! Az lehet a baj hogy akik ezeket a döntéseket hozzák fingjuk sincs arról hogy mi a szitu valójában. Õ csak annyit észlel hogy valami kerge bringás tekereg a járdán!
Ha véletlenül pesten járok és ott van a vasam, akkor én is a járdán szoktam közlekedni.
,,hát én se szeretnék kerékpárosgázolást''
üdv mindenkinek!
Nem értem hogy a problémákat itthon mér nem bírják normálisan megoldani!
Kompromisszum helyett betiltják a dolgokat.... és büntetnek érte....
nembeszélve arról hogy hosszútávon úgyse fog mûködni!!! Az lehet a baj hogy akik ezeket a döntéseket hozzák fingjuk sincs arról hogy mi a szitu valójában. Õ csak annyit észlel hogy valami kerge bringás tekereg a járdán!
Ha véletlenül pesten járok és ott van a vasam, akkor én is a járdán szoktam közlekedni.
,,hát én se szeretnék kerékpárosgázolást''
üdv mindenkinek!
Írta 2004. november 29. - 16:39

El is fordulhatnának!
na ja..
de hivatkoztak valami állampolgári bejelentésre (emiatt volt az egész), nyílván le kellett tenni egy bizonyos számú feljelentést az asztalra, hogy mondhass, hogy a bejelentést követõen intézkedtek....
azrán lehet, hogy kamu az egész..
Van állásom...:bananadan
Írta 2004. november 29. - 16:34

Írta 2004. november 29. - 14:51

a egyik ismerõsömet büntették meg a maros utca sarkánál.....ill. csak feljelentették....azóta nem hallottam a dologról...viszont a rendõrök "jófejek" voltak, azt mondták, hogy nem értenek egyet a dologgal, muszályból teszik....
Van állásom...:bananadan