Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
téged megbüntettek?
az észmentes nõnemû...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
a XII. kerületben javítani kell a statisztikát pl olyanokkal, hogy megbírságolják a járdán kerékpározókat. persze az sem lenne jó, ha a Délinél a forgalomban mész (ez még XII. egyáltalán?) "hát mi sem szeretnénk kerékpárosgázolást"

-Na de akkor én hol menjek?
-Hát igen.

anyád.

szóval ha rendõrt láttok meneküljetek
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

PROBIKER-X

PROBIKER-X

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hát már 2005 is a nyakunkon van. Jó pályá (ahogy hallottam) vannak M.o-n is! Nemtom én még nem voltam nagyon sok híres pályán de ha megnéznék vmit akkor az Magyarszék lenne. Najó a velotrade honlapján már fenn vannak a 2005-ös versenyek is! CC-XC-DSDH estébé. Szóval megvan nagyjuk!

probiker-x.uw.hu
BUggy, a zállat

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Csáó mindenki!

Mátra?
Szombat?
Valaki?

Jó az idõ, de nincs haverom aki 200 km-en belül lenne, ezért keresek vkit akivel el lehetne menni "zúzni". Ezért írok ide, ha lenne vki akinek kedve Mátrába menni szombaton, akár mehetnénk együtt is.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Csáó mindenki! nem tudja vki megmondani, hogy hol találok infót a 2005-ös magellan-okról? mert a magellan.hu-n nincs semmi infó!
köszi mindenkinek!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sõt, Nikólá Vuáló nyert Kaprun VK-t merev zaskarral is, amikor MIles Rockwell már javában az elsõ generációs dupla vállú canondale-jével robogott. Nagy elõny volt a pálya közepén levõ betonos emelkedõn, bár persze nem ott nyerte meg. Most viszont a rally világkupán kezd egyre inkább az élmezõnybe kerülni: a gyári csapatok közt félgyáriként bent szokott lenni az elsõ 15-20-ban.

Clio: köszi! Így azért még szebb az élet. (Még ha kevesebb is lesz benne a bicajozás.)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mert ugy van beallitva hogy X hozzaszolast mutat egyszerre. X utan ugrik a lap a kovetkezore. Ha te vagy az elso X+1, akkor csak a tiedet latod. ( X+2 -nel egyet a sajatodon kivul :- ) A hozzaszolas kozben pedig mutatja az elzo nemtommennyi hozzaszolast, hogy lasd mihez szolsz hozza.

Asszem ezt kerdezted. :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na,ezert vettem,amit vettem.
Jakesz:pepe lehet az egyik vevo a leftyre.bar lehet,hogy nem.olcson adom,de o meg azon is alkudni akar.
valaki irta,hogy kellene kulon merevfaru kategoria:
Komlon volt mar ilyen.talan lesz is.de eleg nehezen megoldhato,mert a merevfarusok kozul van,aki a profik koze nevez,van aki hobbiba,van junior stb.szoval mindezt osszesiteni...

lehet,hogy balek kerdes,de miert van az,hogy a fokepernyon nem latok olyan beszolasokat,amiket most,uzenetiraskozben latok?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Remelem csak az egyik, mert nem szeretnek itthon versenyezni :)

Remélem ez is ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Remelem csak az egyik, mert nem szeretnek itthon versenyezni :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...Szilvasvarad mar sajnos nincs...
...Pecsen nem voltam versenyen...

Remélem mind2 változik...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, igy mar ertheto :D

Szilvasvarad mar sajnos nincs, de ott tenyleg jo volt a nagybringa a koves reszek miatt. De mivel mashol ilyen nincs, ezert helytallo amit mondtam. Pecsen nem voltam versenyen.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A kisbringa az itthoni palyakra vonatkozott, de ezt te is tudod :)

A megjegyzés arra vonatkozott, hogy az általad vázolt kisbringa rugóútja néhány éve még meglehetõsen futurisztikus elképzelés volt.

A német BIKE magazin a '90-es évek közepén tesztelt egy 80 / 80mm rugóúttal rendelkezõ Votec bringát (elképesztõ rózsaszín volt). A teszt szerint az ilyen hosszú rugóút annyira megváltoztat(hat)ja egy bringa geometriáját, hogy az kezelhetetlenné válik ;)

Mindemellett többé-kevésbé egyetértek veled, bár egy jó szilvásváradi pályán vagy egy pécsin azért jól jönnek a "dögök"...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A kisbringa az itthoni palyakra vonatkozott, de ezt te is tudod :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Régen :
http://www.chez.com/...l_web/nico2.jpg
és most:
http://www.pf-rallyf...te/Vouilloz.jpg
:)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Kis telos vaz, 151-es Boxxival, vagy Pike, Sherman, meg kinek ami tetszik.
Onnantol hogy ez megvan mar nem a bringan mulik.

:) Emléxem mikor Vouilloz egy RTS + RS Mag 21 SL Ti LT -vel nyert VB-t. Kisbringa...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A Pannon Kupás srácok megkértek, hogy töltsem fel. Íme... ftp://dalmamag.hu/blogspace/dalmamag/upload/2004/pannon_final_ranking.pdf

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
[quote name='adamkg']most, hogy már nem vagyok egyedül szeretné(n)k nyáron végre valami nagyot utazni. QUOTE]

Gratula
:amor:

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kit sertenel meg?

Amugy valoban jobb a merev gep itthonra, vagy inkabb a kis ossztelos. 12-15 centit mozgo vaz boven eleg ide. Nincsenek nagy sziklas reszek, nincsenek razopadok, nincsenek oriasi ugrasok, letoresek, viszont sokat kell tekerni. Tekeresnel pedig igencsak hatrany a nagy ossztelos ( hiaba spv meg hasonlok ).

Kis telos vaz, 151-es Boxxival, vagy Pike, Sherman, meg kinek ami tetszik.
Onnantol hogy ez megvan mar nem a bringan mulik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
[quote name='adamkg']Szerintem meg - az itthoni pályák színvonalára ill. az anyagi helyzetünkre való tekintettel - lehetne egy külön merev kategóriás értékelési rendszer is. Ha ezt Zágrábban egy E1-es versenyen meg tudták tenni, akkor az ahhoz képest hobby szintû versenyeinken is meg lehetne tenni.

Csátok!

Idén elég sok versenyen voltam. Azt kell mondanom hogy merevvel simán lehet alázni a fulikat!!!(még a BPDH-n is!!!) A magyar pályákra fölöslegesek a nagy dögök:)Én jelenleg egy merevfarú caprine duallal nyomom, ami a hobbi mezõnyben tökéletes! Csak a totál brutál heavy metal dolgokat nem lehet vele beadni! Iparkodok beszerezni egy kisössztelóst, de csak a konfortérzet kedvéér:)) és hogy kicsit fürgébb legyek:))) remélem senkit nem sértak meg! de szerintem így van.
Rocsipeti! Pepe meglátja azt a bringát és magaalá rottyant:) hehehe