;D Rocsi Rocsi tudhattam vólna, hogy te mint az 1-es számu jobbnak tartod magad, mint amilyen vagy. De mi Komlón ehez szoktunk. Mit is várhatnánk tõled, mint hogy egyszer elismernéd, hogy semmi közöd ehez a spórthoz. Most elárulok neked valamit, amirõl már rég kellett volna beszélnünk. Lásd be végre nem vagy igazi elenfelem, technikád van, tudásod nincs. Jövõúre komolyabra veszem a DH-t, ha lesz normális telóm! Bár ha szólnék egy hajléktalannak aki még bringázni sem tud, az is megverne.Nem szárazon kell megmutatni mit tudsz, hanem sárban, száraz pályán még a .... is legurúl.Egyszóval nincs mirõl beszélnünk. MÁSOKNAK: a magyarszéki 4x pálya teljes átalakuláson ment át, így egy jobban kiépített szinvonalassabb pálya vár mindenkire. Remélem jövõ évben minnél elöbb tudunk versenyt rendezni. ;D

! Sonka_Zsuzsinak:Én ezentúl nem akarok látni semmi olyat, amihez nincs közöm. De azért persze eggyüttérzek veled, ugyanis engem a 4x pálya felsõ szakasza a híres 5-ös pup viccelt meg a hétvégén. Igaz nekem nincs cicim, bár a mai orvostechnika mindenben tud segíteni, de van más ami igazán tud fályni (pl. van a Rocsipetinek is olyan aszthiszem);D

.Az oldalkerekeket meg küld el a Rocsinak bisztos megköszöni majd. Legalább nem töri össze magát, bár a képességeit ismerve?!

. Na csá mindenkinek, Qky voltam leszek stb.Tudjátok: szeretkezz ne háboruzz stb stb.