Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
;D Jakesz: A 4X pályán dolgozunk szinte minden nap, így nem nagyon van idõm másolni. De kitartás, és megkapod cd-n az új pálya teljes átalakult képét. Szerintem be..... :D !1-2 héten bellül megvagyunk a már meglevõ szakasszal, télen meg terjeszkedünk fölfele+60métert. A pincénél lévõ nagyletörés az nagyon dúúúúúrva, 2+1 púp vár mindenkire. Nagyon necces ::) , az összes mandiner átszabva megmagasítva, érkezõk kiváló 5-ös, egyszóval gyertek nézzétek+. 5+2 vár még a kiugrásnál, talán holnap kész lesz. A mi pályánk is teljessen magántulajdonban van, + kell kérdezni ennyi. Palminak: Bíztam benne, hogy nem vettétek rosszul bocs ha megsértettelek titeket, nem volt célom, buliból írtam mindent. Nálunk Magyarszéken kicsit ilyenek vagyunk. Pl megesett nem olyan régen, hogy az egyyik haver egész nap hívogatta a policájt, mert megetettük+eladó félbe volt a pizzériálya amirõl õ egy darabig nem tudott. Na ilyenek vagyunk. Rocsinak: Nem érdekel, hogy-hogy mulatsz. Nem vagy a barátom, nem is leszel soha, ha nem hozol valami szuvenirt nekem ( vicceltem). Hiányzól te bikések szégyene. Tudnád hány és milyen buliból maradtál ki, bevennél egy kis antraxot. Voltál szavazni ? Szerintem jó volna ha hazajönnél, mielött tálib testvérek elkezdenek dolgozni. Aggodok tudod. Na csá mindenkinek, tudjátok Szeretkezz-ne háboruzz és szerezz szeszt ne hányd a dzsúúúúúúzt!

juniorT

juniorT

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Nem tud valaki képeket a Tatabánya DH-ról????

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hej, Kuki!ha erdekel, hogyan mulat a baratod,akkor nezd meg az albumomat!

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
én sem azért mondtam, mert nem hittem el, csak nem voltam biztos abban, hogy minden apró részlet stimmel

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ma beszeltem a Tibivel, de mivel nem tudtam errol korabban ezert nem kerdeztem rola. Valszeg ha ezt mondjak, akkor ugy is volt. Tibinek nem szokott olyan gondja lenni hogy feladja.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Szedõ Tamás, Aki Kona versenyzõ junior kategóriában!
Egyszer Colier egyszer Stab ja van és a VBn is ott volt!
Tatabányán még edzésen összetörtem magát!
Letérdelt egy sziklát és széttört a térde!
Ennyi, ezért nem tudott elindulni!
Jobbulást a Szedõ nek!

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
nem tudom, hogy mennyire toudjátok, hogy mi lett a Szedõvel és a Tibivel

voltam Tatabányán, és azt mondták, hogy a Szedõn nem volt térdvédõ (nem tudom, hogy segített-e volna) és letérdelt elég rendesen egy szikát/követ. A Tibi vitte el a kórházba és a Szedõt elvileg megmûtötték.

Többen ezt mondták, de azért ez a "hallottam" kategóriába tartozik

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
gondolom itt arra is feladta bélyeg kerül, akinek mondjuk a bicója az idõmérõn megadta magát...

csak mókáztam egyébként..

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
Meg ugye az sem mindegy, kinél mit jelent a "feladta" ;D

El tudom pl. képzelni a Kolozsvári Tibit, ahogy félúton leszáll a bicóról, és egy hangos "Áh, nem megy ez nekem!" felkiáltással feladja a versenyt ;D ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez a Szedo nem az a Szedo. A Dh versenyzo Szedo Konaval megy.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
õ lenne az orange/magellan szponzorált ezerfríszupersztár?:

26(utolsó). Szedõ Tamás 1986 Nagytarcsa feladta

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Ha még senki nem irta be ide akkor én!
Tatabánya DH eredménylista itt
http://www.extra.hu/tktk/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Qky: Szerintem vettük a lapot, senki sem gondolta komolyan, hogy beagresszulok rád :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nem direkt! ;D

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
óóóóóóó yessssss!!!!!
Metgújjul a magyarszéki 4x pálya!!!
Örömmel hallom :D
5ös rázosor lesz benne??????Tudod quky mert 3+2 az 5 (ezt lehet hogy sokan nem fogják érteni) de majd rájönnek ( egyszer) ;D
Itt felénk én már rég kinéztem egy frankó helyet 4x pályának csak az a bibi hogy magántulajdon :(
Igaz nem használják semmire, csak télen ott szánkózik a sok nép.....
Qky!! A cd-nyi képpel mizujs van? +kaptad a címem????

Kedves Zsuszi hogy mekkora port kavarsz a fórumon!! 8)

pacccsi mindenkinek!

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
JA! És sajnálom, hogy nem tudtam Tatabányára menni, ahogy olvasom jó buli volt. Talán jövõre. De vigasztal, Hogy zúztam eggyett a Mecseken a komlói barátaimmal.

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csá Qky vagyok a "szerény". Sonka_Zsuzsinak:nem tudom te mire gondoltál mikor a soraimat olvastad, de ÉN nemarra, amit TE levettél belõle ;D! Mint ahogy jól tudod, nekem van kihez kötõdnöm-ragaszkodó tipus vagyok! Én aszt hittem veszed a lapot, de sajnos tévednem kellett. A barátodnak üzenem NO PARA! Én nem félek magamtól, hát még mástól!? Remélem nincs harag, sajnálom, hogy féreértettétek! MÁS: Jó hírem van azok számára, akik szeretik a szlalom pályákat. Nagy erõvel nekiáltunk a magyarszéki 4X pályát átalakítani. Egész évben gondozott pálya vár mindenkire, bármikor lehet jönni. Jó volna, ha az ország más helyein is lenne 4X pálya versenyekkel. Ha segítség kell, ötlet van. Na csá mindenkinek QKY voltam leszek stb.stb. Szeretkezz,ne háboruzz!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Remélem clio hamar rendbejössz és ismét (lovagolhatsz)!

majd hétvégén megpróbálom szõrén ;)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok bringások!
Látom a férfiakbol nem hiányzik a jomodor na meg a kedveskedés! Ugye clio? Jót dumcsiztunk a rajtnál! Ha a versenyen nem esik le a láncom akkor tejes lett volna a napom,így kicsit csalodott voltam! Remélem clio hamar rendbejössz és ismét (lovagolhatsz)! Ha valaki tudja akkor az eredménylista hollétét elárulná? Köszike!
Csátok

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Tatabányán készített még valaki képeket?
Eredménylista?