;D Jakesz: A 4X pályán dolgozunk szinte minden nap, így nem nagyon van idõm másolni. De kitartás, és megkapod cd-n az új pálya teljes átalakult képét. Szerintem be.....

!1-2 héten bellül megvagyunk a már meglevõ szakasszal, télen meg terjeszkedünk fölfele+60métert. A pincénél lévõ nagyletörés az nagyon dúúúúúrva, 2+1 púp vár mindenkire. Nagyon necces :

, az összes mandiner átszabva megmagasítva, érkezõk kiváló 5-ös, egyszóval gyertek nézzétek+. 5+2 vár még a kiugrásnál, talán holnap kész lesz. A mi pályánk is teljessen magántulajdonban van, + kell kérdezni ennyi. Palminak: Bíztam benne, hogy nem vettétek rosszul bocs ha megsértettelek titeket, nem volt célom, buliból írtam mindent. Nálunk Magyarszéken kicsit ilyenek vagyunk. Pl megesett nem olyan régen, hogy az egyyik haver egész nap hívogatta a policájt, mert megetettük+eladó félbe volt a pizzériálya amirõl õ egy darabig nem tudott. Na ilyenek vagyunk. Rocsinak: Nem érdekel, hogy-hogy mulatsz. Nem vagy a barátom, nem is leszel soha, ha nem hozol valami szuvenirt nekem ( vicceltem). Hiányzól te bikések szégyene. Tudnád hány és milyen buliból maradtál ki, bevennél egy kis antraxot. Voltál szavazni ? Szerintem jó volna ha hazajönnél, mielött tálib testvérek elkezdenek dolgozni. Aggodok tudod. Na csá mindenkinek, tudjátok Szeretkezz-ne háboruzz és szerezz szeszt ne hányd a dzsúúúúúúzt!