Qky a legnagyobb jelent Jakesznak.: A 4x pályán leszettük a szalagot, kivittük a szerszámot, lenyírtuk a pályát, ugribugri-tentike-ez+az. Mandinerek magasítása tervben 1-2 hét és kész. Tudod nincs verseny, nincs hama-hama munka, terjeszkedés fel+le=+60M2, akadályok+10-30cm+szét+fel le=H(korház).Jövõre lesz nagyobb ugribugri, a célba ??= Mecsek, vagy Bükk 2 hektáron. Sonka_Zsuzsi-nak.:Engem a nagy Õt igencsak felingerelt a látvány.Tipp a lányoknak, mi tetszik nekünk domináns hímeknek.: Iszapfûrdõ, vizespólósátlátszós, extremebikéscsajozóslátvány, majd melegvízlubickolásossejmesbõrlátványos felengedés.

;D 8)

. A többit rátok bízzuk kiscicákra (vadmacskákra). Remélem összeugribugri még a fürdõbe, kamera lesz a Jakesz kedvéért. Tudod õ még nem látott ijet, de ÉN sem. A többi ridernek.: Sajnos nem tudok Tatabányára menni, :'( :'( így lesz esélye mindenkinek a dobogó közelébe férközni.

.Csiken, és a többi komlói tehetségtelennek üzenem, én is tekernék hétvégeken velük. Kellene még tanulnom tõlük. Egyébb ez+az:Magyarszékinfó=0620/5834531. :-X ??? este >

. Tél=hószlalom, mit szolnátok hozzá (persze ha lesz hó) volt már ilyen az országban? Na csá Qky voltam,vagyok leszek, szeretkez ne háboruzz stb stb :