Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
a déli szektoral az a legnagyobb baj ,hogy a 6-os úton kell oda menni,márpedig ennyi idõ alatt ausztriába vagy egész szlovákián át lehet menni.plusz szekszárdon azért a kétezer forint nevezés egy kicsit túlzás föleg ,hogy háromezer forintért szálitás is jár máshol.egyébként amig nem lesz felszálitás és nem Pécsen rendezik addik ez fog maradni.

boorze

boorze

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
"Jobb megélhetés stb"

Azért itt még nem tartunk.
Az ember társas állat!! S minnél nagyobb a társaság annál nagyobb állat!!

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Ne egymást baszogassuk, van még gond elég.
A Szlovákok könnyebben mozognak , mint mi. Jobb megélhetés stb. De jó esik minden rendezõnek, ha külföldiek is megjelennek (szerintem).
Tokod mindig a no1 (Pest közelség), így több nevezõ, és így színvonalasabb verseny. Tavaly szinte minden versenyen ott voltunk, nekünk semmi sincs messze, ellenben Szexárd, és az egész déli szektor hanyagolva van!
Na csá.

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
szóltam, hogy fejezzétek be a személyeskedést és a fikázást. nem voltam érthetõ? vagy mi a baj? csak irni tudtok, olvasni nem??
ne kelljen már komolyabb eszközökhöz folyamodni. köszönöm.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hozzákezdtünk megszervezni a Pannon Kupa sorozatot.
örömmel veszünk mindenféle támogatást.

tehát:
ha valakinek ismerõse van médiában, boltban, nagykerben, bármiben, ami szóba jöhet lehetséges támogatóként, kérjük jelezze!

versenyhelyszínek:

Szekszár,Komló,Magyarszék,
talán Gyõrújbarát?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Jópáran járnak Szlovákiába, és Ausztriába is versenyezni, meg edzeni, pontosan azért, mert ott gyorsabban lehet fejlõdni a terepadottságok miatt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én csak annyit, hogy ha a szlovákok eljönnek ide, akkor itthonról miért nem mennek szlovákiába (ahol _hegyek_ is vannak)? csak költõi kérdés.

ellenben a személyeskedést fejezzétek be, egyáltalán nem toleráljuk! és a fórumszabályzat sem. (biztosan olvastátok, csak éppen kiment a fejetekbõl)
aki ott kezdi ahol ez abbamaradt, az egy hónap eltávra számíthat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én mint gyakori versenybeszámoló író igyekeztem mindig beleszõni a Spálya féle élményt, a terepet, a szervezést és az eseményeket, és azt hiszem mind a pozitívumokat, mind a negatívumokat bemutattam, mert, hogy ez a dolgunk az újságnál.

Aki meg kevesli a tavalyi versenyeket, az számolja össze: 13-at biztos találni fog. Ez egy olyan országban, ahol a szigorú földrajzi besorolás szerint alig van igazi hegység, nem rossz szám. Persze, ha 30-40-en veszik a fáradtságot, hogy lemenjenek, akkor nem kellene rinyálni. Minek több verseny, ha alig van induló?

Szóval a szervezõk továbbra is ilyen lelkesen szervezzenek, az versenyzõk meg induljanak, és legyen a pályán nagy a szájuk, ne a gép mellõl, forró kakaót szürcsölgetve.

IDIL

IDIL

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Mélyen Tisztel Kutasi Balázs!
Szívesen meghallgatjuk hogy a tokodi versenyen milyen porblémáid voltak és a jövöben igyexünk eleget tenni minden kérésnek...egyet kivéve...felszállítás itt nem lesz már csak elvbõl sem!A nevezõk száma alapján kijelenthetjük hogy sokan vállalják és azt hiszem nem nagy erõfeszítés feltolni!De ezt is hülye dolognak tartom hogy most más versennyel jösz ami abszolut jól sikerült és zavar hogy jót irtak!Tudod szarból még misem tudunk várat építeni és azt hiszem mindent elkövettünk hogy jól sikerüljön az egész "rendezvény"!De komolyan érdekel minket a hiányosság mert jövöben korrigálni tudjuk!Reméljük még eljutunk egyszer egy olyan versenyre amit SZERÉNY személyed fog rendezni!!!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
érdekes,hogy sokan mormolják,hogy kevés a verseny. amikor meg van,akkor b.sznak eljönni.
érdemes lenne példát venni néhány nagyképû magyar ridernek a szlovákokról.elöttek Szekszárdra és minden zokszó nélkül tologatták fel a bringát a pályán. pedig õk vk-n edzõdnek...
néhány "wannabe" magyar gyerek meg: "ide se jövök többet, a f.szom tologatja".

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Kedves balázs nyugodtan mondmag! Van erre egy fórum... nem linkelem be mert minek. Egyébként is lusta vagyok. :P
Tokodon nem találtam hiányosságot. Vagyis de! Pl. nem építettek felvonót, ráadásul nekem kellet vezetnem a felszállító autót, ami miatt lemaradtam egy pár dologról, sõt a svéd masszõr csajok sem jöttek el, pedig igérték. Nekem legalábbis. Aztán nem készült el az igért 2000m magas hegy sem. Pedig simán lett volna idejük lapátolni. Pfuj,,, szemetek!!
Lehet hogy kihagytam valamit, kérem a kedves fórumozókat, irják meg hogy miket hiányoltak. Onnantól kezdve ezek lesznek a feltételei a versenyrendezésnek.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Kedves sziporka... tõled nem is vártam hogy hamarabb felfogd... :)
kedves vole... neked meg ott a lehetõség ... rendezz versenyt... mi tart vissza?
kedves lcs... hát igazából nem vettem meg kb 2 éve egyetlen bike magot sem...csak átfutottam a lényeges, és érdekes dolgokat...de sajna csak 1 percig tartott mindig... mert láttam hogy olyan emberkék irnak bele sajna mint te... (nembeszélve a gyönyörû fotókról, amin te és a bnõd kerékpároztok... ) Elég volt 4-5 cikkedet végigfutnom hogy rájöjjek nemnaon értesz te ehhez... na mind1...
nem a tokod team ellen, de ha már az agyonfényezitek... akkor nézzétek már meg, hogy ott is akadtak azért hiányosságok...(mint mindenhol!)
várom a további köpködést... legyen a tiétek az utolsó szó... én igazából elmondtam amit gondoltam...;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Kedves Balázs!
Na nekem is sikerült magyarra fordítanom, amit írtál.
Nos, hát annak tükrében, hogy évek óta büszkén vallod, hogy nem olvasod a Bikemag-ot (csak fikázod azt), hozzászólásod különösen értékes.
De örülök és megköszönöm, hogy az én cikkeimet viszont kiemelt figyelemmel követed ezek szerint.
Ennek tudatában törekedni fogok a jõvõben arra, hogy Számodra is megfelelõ, hiteles "szaksajtó" cikkíró sarj váljék belõlem. ;)

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
huhh...
negyed óra alatt sikerült áthámoznom magam rajta.
értelme nem sok, de jót röhögtem.
Köszi Balázs :rotfl:

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Még szerencse hogy csak egyszer irtam versenybeszámolót. Évekig kéne halgatnom, minden rossz szavam....
Jómagam mikor versenyre megek, rendszeresen nem a gyõzelem lobog a szemem elött, - bár szerénység nelkül mondhatom, hogy kenterbe verem az egész magyar mezõnyt :) - hanem az hogy jól szórakozzak. Nekem ajándék minden felszállítás, ajándék minden kör. Még ha 2-3e forintba is kerül. Jó esetben két napon át élvezhetem! Na ezért vagyok alkalmatlan egy versenyrõl beszámolót írni. Dicsérném hogy milyen jó köves, meg hosszú volt a pálya, mekkora adag spagettit ettünk a szálláson... stb.
Ez esetben meg a versenyzõk négyelnének fel, hogy egy szót sem írtam az esetleges kaotikus szervezésrõl.

Mutassátok meg milyen az arany középút!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"... de legalább volt verseny..."

Az ilyen gondolodas miatt tartunk valszeg ezen a szinten... :(
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
hello ... hát... érdekes dolgokró volt itt szó...
én annyival egészíteném ki ezt a versenyfikázás dolgot még, hogy sztem nem a meglévõ versenyeket kéne most már állandóan fikázni, mert biztos hogy voltak hibák... de legalább volt verseny...Igazából a mennyisséggel van gond (kevés sajna...) És bár nem is vagyok verseny rendezõ azért azt tudom mivel jár egy ilyen... szal a szart ne dobájjuk szerintem egy emberre mert sztem ez igy nem ferr...(pedig én a fõfikázók közé sorolhatom magam). azt viszont látom, hogy ezt bárki csinálhatja... szal vállalkozó szellemû egyének rajta... Azt átgondoltam amit és abban pedig a zsolonak igaza van hogy a tavaly elõttinél a tavalyi tényleg jobb év volt... nem sokkal de jobb...
-sztem nem volt olyann gáz az a verseny amirõl a vita szólt (asszem köszeg...) mint amennyire kritizálták......
-viszont ami a szaksajtódat illet lcs:D........ azt inkább hagyuk.... "szaksajtó"... más szemében a szálkát észreveszitek a sajátodban a gerendát meg nem igazán... azon lenne mit kritizálni...

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Csak az az 1% egy 25 méter magas drop. Ami nem baj, ki lehet kerülni, de akkor 4 percet veszítesz. :D Nem kell megsértõdni, nem mondtam komolyan....

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
adamkg: a pálya hossza kb. nemtoom! idõre kb.2-2.30(perc), eleje tempós, igen gyors, de még a pálya legtetején átvált technikássá, gyökeres,köves,gödrös,letörés hegyek, uccso letörés után tempó-technika,gyökér-kõ(görgõ köves) beugrás, köves parkoló a cél!
A pályában található akadályok nagyrésze (99%)természetes!!
Na csá!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

A pályáról nem találtam képeket csak riderekrõl. De biztos ez az én hibám!

Hi All!!
Igaz , e csak egy kis ízelítõ!!Haználd a fantáziád!!Majd hamarosan rakunk
fel képeket!!És majd tessék eéjönni!!
www.outlawriders.fw.hu