Ha nem vesszük figyelembe a többi versenyt akkor meg az a baj...
ja igaz, erre nem gondoltam.
Ha nem vesszük figyelembe a többi versenyt akkor meg az a baj...
Ha nem vesszük figyelembe a többi versenyt akkor meg az a baj...nekem annyi észrevételem lenne hogy egy kicsit problémás a pályázat rövid benyújtási határideje, ami függ a nemzetközi verseny naptártól és addig nem is lett kiadva a pályázható dátum.
nem lehetne valahogy korábban kiírni a pályázatot, hogy több idõ legyen a sponzorokkal egyezkedni?
vagy ha változás lessz jövõre a szabályokban arról jóval hamarabb tudni?
(magyarul még szezonban elõkészünlni a jövõévi szezonra?)
2006. 07. 01. UCI Class 2 4-cross versenyKöszike az infót Zsolo ! Akkor addig edzegetek ,ha az idõ lehetõvé teszi és várom ,hogy megtudjam ,hogy mikor lesz végre az elsõ verseny ! Amúgy vmi olyat csicseregtek a madarak ,hogy Mszéken vmi nemzetközi versney lesz vagy Eb vagy micsoda ebbõl mi igaz ?
A pályázatok vannak kiírva. Kb február közepén lesznek konkrét információk...Valaki tud már vmit a 2006-os verseny naptárral kapcsban ? Ha igen az jelezze,hogy hol találom meg ! kimondottan a hazai dh és 4cross érdekelne ! Köszike
???Én nem Téged szídtalak személyesen úgyhogy ne fenyegetõzz bírósággal!!
Az XCO és XCM versenyeket sem a MMTBSzSz rendezi! Ott is független versenyszervezõk dolgoznak. Mint mindenhol a Világon. A UCI is koordinál. Nézd meg a sporttörvényt vagy az MMTBSzSz SzMSz-t, hogy mire szolgál a szakszövetség.Ritkán írok ide de ez: "az MMTBSzSz nem rendez versenyt."nagyon szúrja a szemem!
...
Ez hagyján, de a lehetséges támogatók sem tudják, csak a balhét látják. BTW sztem pld itt van igen fontos szerepe a szaksajtónak (Ugye LCs?igen,ezt mi tudjuk. de egy elsõversenyes gyerek nem. meg a szülei sem. és lehet,hogy legközelebb inkább focizni viszik a csemetét.
Nem neked szólt, hanem általánosságban, ezért volt külön bekezdés.zsoló!
félreértettél.
sajnos nem. pont a legjobbak között van néhány...