Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2006. January 26. - 00:24

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2006. January 26. - 00:19

Posted 2006. January 26. - 00:15

A pályáról nem találtam képeket csak riderekrõl. De biztos ez az én hibám!Hi All!
Akit érdekel, van 1-2 fotó fenn a dalamamagon MAGYARHERTELEND néven az új dh pályáról amin lessz a verseny!!!
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2006. January 25. - 21:41

Ne haragudj Szilvi, de ezt itt így nem folytatom tovább.Te Zsolo! Most komolyan!
...
Posted 2006. January 25. - 20:58

Lehet, hogy õ azt is látja mi zajlik a "sátorban" ahol én "ülök"? BTW ki mondta, hogy neki tetszett? (http://dalmamag.hu/a...5/07/05/koszeg/)
Elgondolkoztató egyébként, hogy a versenyszervezõk kevésbé kritikusak egyéb rendezvényekkel meg úgy egyáltalán a hazai versenyrendszerrel kapcsolatban.
Te Zsolo! Most komolyan!
Önszántadból vállalod a mártír szerepét, vagy a szervezõk kértek meg rá? Szobrot senki nem fog állítani az áldozataidért.
Én a korábbi válaszokból azt vettem le, hogy a szövetségnek _semmi_ köze nincs egy futam lebonyolításához, ami a minõséget és a szolgáltatásokat illeti. Ezt a labdát már korábban többször is eldobtad.
.
.
Ott a helyszínen sem értettem, amikor mi lányok szóltunk valami miatt a szervezõknek, hogy nem lehetne e így vagy úgy?...ivóvíz, ilyesmi (egyébként maximálisan segítõkészek voltak a szervezõk)
Te meg felháborodva odaszaladtál, hogy "mi a baj?" "miért kell mindig panaszkodni"? "örüljetek, hogy egyáltalán van verseny"
Pedig nem is Hozzád szóltunk.
Én ezt nem értem. Pedig sem ott, se pedig a cikkben nem a Te munkádat kritizálta senki.
??? ez hogy jön ide?Elgondolkoztató egyébként, hogy a versenyszervezõk kevésbé kritikusak egyéb rendezvényekkel meg úgy egyáltalán a hazai versenyrendszerrel kapcsolatban.

Posted 2006. January 25. - 10:02

Akit érdekel, van 1-2 fotó fenn a dalamamagon MAGYARHERTELEND néven az új dh pályáról amin lessz a verseny!!!
Posted 2006. January 25. - 09:18

Lehet, hogy õ azt is látja mi zajlik a "sátorban" ahol én "ülök"? BTW ki mondta, hogy neki tetszett? (http://dalmamag.hu/a...5/07/05/koszeg/)Vagy hozz _egy_ embert (a Dalmát leszámítva), aki máshogy látta.
Elgondolkoztató egyébként, hogy a versenyszervezõk kevésbé kritikusak egyéb rendezvényekkel meg úgy egyáltalán a hazai versenyrendszerrel kapcsolatban.
Posted 2006. January 25. - 08:57

Csak egyszer dolgozz hetekig azért, hogy egy rendezvény után 0 biztatást és normális hozzáállást kapj cserébe, áldozz fel ezért saját anyagi javakat, szánj rá senki-által-meg-nem-becsült idõdbõl.Majd egyszer indulj el versenyzõként, tologass, izzadj, várakozz, remélj, szomjazz, éhezz, a végén fogadd az "elismerést" és mindjárt máshogy fogod látni a tényszerûséget.
Csak ennyit tegyél meg.
"Csak ennyit tegyél meg."
Én soha egyetlen percig nem állítottam, hogy az adott cikkben felsorolt, hiányosságok egy része ne lett volna emberi odafigyeléssel kiküszöbölhetõ. Viszont olyan hibát is felsoroltál ami pld inkább a versenyzõtársak "érdeme" (licenszkérdés). Ráadásul lehetett volna ugyanezt máshogy, hogy ne menjen el az adott szervezõ kedve.
Posted 2006. January 25. - 01:39

Majd egyszer indulj el versenyzõként, tologass, izzadj, várakozz, remélj, szomjazz, éhezz, a végén fogadd az "elismerést" és mindjárt máshogy fogod látni a tényszerûséget.Továbbra is tartom, hogy nem fényezést vártam, hanem egy kicsivel emberibb és építõ jellegû kritikát. Az ominózus cikk sztem nem volt tényszerû.

Vagy hozz _egy_ embert (a Dalmát leszámítva), aki máshogy látta.
Emberibb, építõ jellegû cikket találhatsz a novemberi számban - Tokod DH - a színvonal / hozzáállás ott kezdõdik.
Posted 2006. January 25. - 00:31

Továbbra is tartom, hogy nem fényezést vártam, hanem egy kicsivel emberibb és építõ jellegû kritikát. Az ominózus cikk sztem nem volt tényszerû.bizony, szaksajtó eddig is volt, benne a versenyekkel és lesz 2006-ban is, és ha el is jut a szponzorjelöltekhez, akkor lesz mindenki hepi. rajtunk nem múlik, soha nem is múlott
a frankó meg ezentúl is le lesz írva, nem mindig csak a fényezés
Posted 2006. January 25. - 00:12

bizony, szaksajtó eddig is volt, benne a versenyekkel és lesz 2006-ban is, és ha el is jut a szponzorjelöltekhez, akkor lesz mindenki hepi. rajtunk nem múlik, soha nem is múlottBTW sztem pld itt van igen fontos szerepe a szaksajtónak (Ugye LCs?
).
a frankó meg ezentúl is le lesz írva, nem mindig csak a fényezés

Posted 2006. January 24. - 16:54

Dobom a labdát Qkinak...És milyen hosszú, esetleg vmi bõvebb leírás? Hadd álmodozzunk ezekben az ínséges idõkben!
Posted 2006. January 24. - 16:50

És milyen hosszú, esetleg vmi bõvebb leírás? Hadd álmodozzunk ezekben az ínséges idõkben!
Posted 2006. January 24. - 16:37

http://dalmamag.hu/photos/038Adja az ég, hogy így legyen! Már várom. De ugye nem megint north shore verseny lesz?
Posted 2006. January 24. - 16:22

Posted 2006. January 24. - 15:36

Ja ha minden igaz: ÁPRILIS 29-30 DH Magyarszék rendezéssel-Magyarhertelenden (5km tõlünk)
Posted 2006. January 23. - 20:07

Jakesz pajtinak teljessen igaza van ebbe ! Viszont sajnos felénk az a szitu ,hogy azért is pénzt húznak ,hogy levegõt veszek ,de azért minden esetre a szórólapos dolog az nem rossz ! Eddig mi a plakátokon és a program füziben tüntettük fel a szponzorokat ! De van egy két jó ötlet majd az elsõ komolyabb versenynél igénybe vennénk a tapasztalataid ,ha nem védeted addig le !
Posted 2006. January 23. - 16:45

DH hétvége Komlón szept. 2-3.
Szept. 2. Városi DH
Szept. 3. Pannon Kupa DH forduló, e-kat.
-szépségverseny
-rally verseny, utcai gyorsulás
-számtalan koncert
-utcabál
-Expo
Ez jól hangzik! Fõleg a szépségverseny fogott meg:D ha másér nem, de ezér elnézek oda:bananasex
Posted 2006. January 23. - 16:40

Nem látom olyan tragikusnak a helyzetet. Pár éve az volt a gond hogy nem voltak versenyek. Most tessék körülnézni, az elmúlt év szerintem nem volt rossz!
Szponzorokhoz: Adok kapok módon mûködik az egész! A szponzort érdekelté kell tenni, hogy befektessen a versenyünkbe. Ezt nekünk kell kitalálni, hogy hogyan csináljuk, mert a semmiér nem fog adni egy huncut vasat se, pláne hogy csak gondja van vele.
Tapasztalatom: Gyõrújbaráti 4x versenyrõl 3000 db szórólapot hintettünk szét(rajta a szponzorok logóival), interneten szerepeltettük õket, rádióban naponta többször bemondták a szponzorok nevét, molinók, sajtó stb...
(egyedül a TV-volt nagy falat)
A sportágat kell elvinni a ,,népnek''. Vannak olyan emberek akik nem is tudják mi ez az egész...
Nem csak beszélni kell a problémákról, hanem tenni ellenük!
Nekünk sikerült elérni hogy a versenyünk után néhány szponzor megkeresett minket és felajánlotta a további segítségét...

ez az én meglátásom, de majd az idei szezon után okosabb leszek remélem...
Paccsi mindenkinek!
u.i.: Qky cimborám!!! Elõbb bringáztam mint jártam! Ne kóstolgass mert minimum 10 másodpercet verek rád a pályádon!

Posted 2006. January 23. - 16:15

Szept. 2. Városi DH
Szept. 3. Pannon Kupa DH forduló, e-kat.
A városban ekkor rendezik a hagyományos Komlói Napokat. Néhány izelítõ a további rendezvényekbõl ezen a hétvégén:
-szépségverseny
-rally verseny, utcai gyorsulás
-számtalan koncert
-utcabál
-Expo