Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Hagyjuk, ne firtassuk.... a riderek alatt csak néhány gökeret látok. Meg valami elferdített lejtõt. Remélem sikerül eljutnom a versenyre! Már a helyiség név is vonzó! Le az unalmas település nevekkel!!!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Alattuk van a palya ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Hi All!
Akit érdekel, van 1-2 fotó fenn a dalamamagon MAGYARHERTELEND néven az új dh pályáról amin lessz a verseny!!!

A pályáról nem találtam képeket csak riderekrõl. De biztos ez az én hibám!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Te Zsolo! Most komolyan!
...

Ne haragudj Szilvi, de ezt itt így nem folytatom tovább.

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Lehet, hogy õ azt is látja mi zajlik a "sátorban" ahol én "ülök"? BTW ki mondta, hogy neki tetszett? (http://dalmamag.hu/a...5/07/05/koszeg/)

Elgondolkoztató egyébként, hogy a versenyszervezõk kevésbé kritikusak egyéb rendezvényekkel meg úgy egyáltalán a hazai versenyrendszerrel kapcsolatban.

Te Zsolo! Most komolyan!
Önszántadból vállalod a mártír szerepét, vagy a szervezõk kértek meg rá? Szobrot senki nem fog állítani az áldozataidért.
Én a korábbi válaszokból azt vettem le, hogy a szövetségnek _semmi_ köze nincs egy futam lebonyolításához, ami a minõséget és a szolgáltatásokat illeti. Ezt a labdát már korábban többször is eldobtad.
.
.
Ott a helyszínen sem értettem, amikor mi lányok szóltunk valami miatt a szervezõknek, hogy nem lehetne e így vagy úgy?...ivóvíz, ilyesmi (egyébként maximálisan segítõkészek voltak a szervezõk)
Te meg felháborodva odaszaladtál, hogy "mi a baj?" "miért kell mindig panaszkodni"? "örüljetek, hogy egyáltalán van verseny"
Pedig nem is Hozzád szóltunk.

Én ezt nem értem. Pedig sem ott, se pedig a cikkben nem a Te munkádat kritizálta senki.

Elgondolkoztató egyébként, hogy a versenyszervezõk kevésbé kritikusak egyéb rendezvényekkel meg úgy egyáltalán a hazai versenyrendszerrel kapcsolatban.

??? ez hogy jön ide? :D

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi All!
Akit érdekel, van 1-2 fotó fenn a dalamamagon MAGYARHERTELEND néven az új dh pályáról amin lessz a verseny!!!
www.outlawriders.fw.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Vagy hozz _egy_ embert (a Dalmát leszámítva), aki máshogy látta.

Lehet, hogy õ azt is látja mi zajlik a "sátorban" ahol én "ülök"? BTW ki mondta, hogy neki tetszett? (http://dalmamag.hu/a...5/07/05/koszeg/)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Majd egyszer indulj el versenyzõként, tologass, izzadj, várakozz, remélj, szomjazz, éhezz, a végén fogadd az "elismerést" és mindjárt máshogy fogod látni a tényszerûséget. ;) Csak ennyit tegyél meg.

Csak egyszer dolgozz hetekig azért, hogy egy rendezvény után 0 biztatást és normális hozzáállást kapj cserébe, áldozz fel ezért saját anyagi javakat, szánj rá senki-által-meg-nem-becsült idõdbõl.
"Csak ennyit tegyél meg."

Én soha egyetlen percig nem állítottam, hogy az adott cikkben felsorolt, hiányosságok egy része ne lett volna emberi odafigyeléssel kiküszöbölhetõ. Viszont olyan hibát is felsoroltál ami pld inkább a versenyzõtársak "érdeme" (licenszkérdés). Ráadásul lehetett volna ugyanezt máshogy, hogy ne menjen el az adott szervezõ kedve.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Továbbra is tartom, hogy nem fényezést vártam, hanem egy kicsivel emberibb és építõ jellegû kritikát. Az ominózus cikk sztem nem volt tényszerû.

Majd egyszer indulj el versenyzõként, tologass, izzadj, várakozz, remélj, szomjazz, éhezz, a végén fogadd az "elismerést" és mindjárt máshogy fogod látni a tényszerûséget. ;) Csak ennyit tegyél meg. A sátorban ülve minden más.
Vagy hozz _egy_ embert (a Dalmát leszámítva), aki máshogy látta.
Emberibb, építõ jellegû cikket találhatsz a novemberi számban - Tokod DH - a színvonal / hozzáállás ott kezdõdik.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

bizony, szaksajtó eddig is volt, benne a versenyekkel és lesz 2006-ban is, és ha el is jut a szponzorjelöltekhez, akkor lesz mindenki hepi. rajtunk nem múlik, soha nem is múlott
a frankó meg ezentúl is le lesz írva, nem mindig csak a fényezés ;)

Továbbra is tartom, hogy nem fényezést vártam, hanem egy kicsivel emberibb és építõ jellegû kritikát. Az ominózus cikk sztem nem volt tényszerû.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

BTW sztem pld itt van igen fontos szerepe a szaksajtónak (Ugye LCs? ;)).

bizony, szaksajtó eddig is volt, benne a versenyekkel és lesz 2006-ban is, és ha el is jut a szponzorjelöltekhez, akkor lesz mindenki hepi. rajtunk nem múlik, soha nem is múlott
a frankó meg ezentúl is le lesz írva, nem mindig csak a fényezés ;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És milyen hosszú, esetleg vmi bõvebb leírás? Hadd álmodozzunk ezekben az ínséges idõkben!

Dobom a labdát Qkinak...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Köves is, sáros is! Akkor rossz már nem lehet! Köszi!
És milyen hosszú, esetleg vmi bõvebb leírás? Hadd álmodozzunk ezekben az ínséges idõkben!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Adja az ég, hogy így legyen! Már várom. De ugye nem megint north shore verseny lesz?

http://dalmamag.hu/photos/038

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Adja az ég, hogy így legyen! Már várom. De ugye nem megint north shore verseny lesz?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Jaki BARÁTOM: szeretem azokat az embereket, akik tele vanak hittel. Szerinted én hol leszek a pályánkon? 10-20 másodperc? Viccelsz? Örülj annak, hogy a pálya feléjig elérsz majd! Úgyérzem megalkotjuk azt, amirõl csak álmodtunk eddig, igazi DH filling itthon, nem kell terep után kobászolni. Na pá.
Ja ha minden igaz: ÁPRILIS 29-30 DH Magyarszék rendezéssel-Magyarhertelenden (5km tõlünk)

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali !

Jakesz pajtinak teljessen igaza van ebbe ! Viszont sajnos felénk az a szitu ,hogy azért is pénzt húznak ,hogy levegõt veszek ,de azért minden esetre a szórólapos dolog az nem rossz ! Eddig mi a plakátokon és a program füziben tüntettük fel a szponzorokat ! De van egy két jó ötlet majd az elsõ komolyabb versenynél igénybe vennénk a tapasztalataid ,ha nem védeted addig le !

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

DH hétvége Komlón szept. 2-3.

Szept. 2. Városi DH
Szept. 3. Pannon Kupa DH forduló, e-kat.

-szépségverseny
-rally verseny, utcai gyorsulás
-számtalan koncert
-utcabál
-Expo

Ez jól hangzik! Fõleg a szépségverseny fogott meg:D ha másér nem, de ezér elnézek oda:bananasex

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Mint ,,ifjú'' és tapasztalt versenyzõ és versenyszervezõ hozzászolnék 1-2 dologhoz...
Nem látom olyan tragikusnak a helyzetet. Pár éve az volt a gond hogy nem voltak versenyek. Most tessék körülnézni, az elmúlt év szerintem nem volt rossz!

Szponzorokhoz: Adok kapok módon mûködik az egész! A szponzort érdekelté kell tenni, hogy befektessen a versenyünkbe. Ezt nekünk kell kitalálni, hogy hogyan csináljuk, mert a semmiér nem fog adni egy huncut vasat se, pláne hogy csak gondja van vele.

Tapasztalatom: Gyõrújbaráti 4x versenyrõl 3000 db szórólapot hintettünk szét(rajta a szponzorok logóival), interneten szerepeltettük õket, rádióban naponta többször bemondták a szponzorok nevét, molinók, sajtó stb...
(egyedül a TV-volt nagy falat)
A sportágat kell elvinni a ,,népnek''. Vannak olyan emberek akik nem is tudják mi ez az egész...
Nem csak beszélni kell a problémákról, hanem tenni ellenük!
Nekünk sikerült elérni hogy a versenyünk után néhány szponzor megkeresett minket és felajánlotta a további segítségét...:)

ez az én meglátásom, de majd az idei szezon után okosabb leszek remélem...

Paccsi mindenkinek!

u.i.: Qky cimborám!!! Elõbb bringáztam mint jártam! Ne kóstolgass mert minimum 10 másodpercet verek rád a pályádon! :D (viccelek ám.... lesz az 20 is):D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
DH hétvége Komlón szept. 2-3.

Szept. 2. Városi DH
Szept. 3. Pannon Kupa DH forduló, e-kat.

A városban ekkor rendezik a hagyományos Komlói Napokat. Néhány izelítõ a további rendezvényekbõl ezen a hétvégén:

-szépségverseny
-rally verseny, utcai gyorsulás
-számtalan koncert
-utcabál
-Expo