Azért abba is bele kellene gondolni,hogy miért is lennének kötelesek támogatni? Egy cégnek akkor érdeke támogatni valamit,ha azzal tömegeket tud elérni...egy dh/4x versenyen indul kb 30-50 ember...az nem tömeg. Mit tudnak a versenyrendezõk nyújtani a szponzornak?Kint lesz az rtl,tv2,vagy a sport1?A nézõk többnyire a versenyzõk hozzátartózóiból állnak,tehát még az sincs,hogy legalább a sok nézõt elérik a molinókkal,vagy a kiállított termékekkel.Szal nincsen reklámértéke a rendezvénynek,és sajna többnyire a rendezés,stb is messze elmarad egy maraton,vagy xc futam színvonalától,amik többnyire frekventált,idegenforgalmilag látogatott helyen vannak...akkor 125 lesz a bevétel. még mindig édeskevés. azt kellene megérteni,hogy az a pár rendezõ ingyen csinálja a versenyeit. ezért több tisztelet járna nekik.
valamint több támogatás kellene a hazai bringás cégektõl. alig néhány támogatja a versenysportot. pedig szerintem kutya kötelességük lenne azt a szegmenst támogatni,akibõl megélnek.
jó,hogy van néhány cég,akik adnak tárgynyereményeket (csak ilyen van),de attól csak a versenyzõ fog többet kapni. a rendezõnek az nem bevétel,rgo nem tudja növelni a verseny színvonalát.
Ezeket azért érdemes figyelembe venni,mielõtt követelõzés lenne....
Itt is,mint a szponzor keresésnél elõször az eredményeket kell hozni,majd a kéréseket..
Sztem...
üdv:Thy