Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ha ezt, azért írod az én szavaimra válaszul, mert érintettnek érzel EB-re, akkor az hízelgõ, bár attól tartok nem erre gondoltál. Nem is baj, mert idén én legfeljebb csak a Bikemaggal leszek EB-n, mert a szezon elején, még tuti a Hobbyban megyek, aztán, ha esetleg jól mennek a dolgok, akkor majd átnyergelek, de még azt sem tudom, hogy a munka miatt eljutok-e a Kupafutamokra.

csak kár, hogy megint két kislétszámú verseny lesz, mert ugye az ország bizonyos pontjairól érkezõk megint inkább a közelebbi futamot választják majd

Erre írtam

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ha ezt, azért írod az én szavaimra válaszul, mert érintettnek érzel EB-re, akkor az hízelgõ, bár attól tartok nem erre gondoltál. Nem is baj, mert idén én legfeljebb csak a Bikemaggal leszek EB-n, mert a szezon elején, még tuti a Hobbyban megyek, aztán, ha esetleg jól mennek a dolgok, akkor majd átnyergelek, de még azt sem tudom, hogy a munka miatt eljutok-e a Kupafutamokra.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az ugye szekszárd és hertelend? ez jó, mivel ezek eddig relativ kis versenyek voltak,de így kénytelen lesz mindenki jönni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Azt sejtettem, hogy nem a tavalyi nyomvonal, mert már tavaly a kék kersztet rebesgették, ill. Galyatetõt, ami tök jó, csak kár, hogy megint két kislétszámú verseny lesz, mert ugye az ország bizonyos pontjairól érkezõk megint inkább a közelebbi futamot választják majd.

Még nincs teljesen kész, de az elsõ két "e" válogató lesz az EB-re és minimum az egyiken kötelezõ indulni...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Azt sejtettem, hogy nem a tavalyi nyomvonal, mert már tavaly a kék kersztet rebesgették, ill. Galyatetõt, ami tök jó, csak kár, hogy megint két kislétszámú verseny lesz, mert ugye az ország bizonyos pontjairól érkezõk megint inkább a közelebbi futamot választják majd.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

mondjuk az ilyen, nem együttmûködõ szervezõk versenyeit nem kéne közölni a hivatalos versenynaptárban.
sem most,sem késõbb.

Pls olvassál...
http://forum.bikemag...&postcount=4187

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

A mátrai futamot (amely szerencsére nem MK, mert nem tudok menni rá) ki szervezi? Csak, mert tavaly is pont a déliek versenyére szervezett rá. A tavalyi DH pálya nyomvonalán lesz?

A szervezõk Küllõ / Left / ET és még nem tudom kik, úgy tudom teljesen más pálya, de nincs hivatalos infóm.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mondjuk az ilyen, nem együttmûködõ szervezõk versenyeit nem kéne közölni a hivatalos versenynaptárban.
sem most,sem késõbb.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A mátrai futamot (amely szerencsére nem MK, mert nem tudok menni rá) ki szervezi? Csak, mert tavaly is pont a déliek versenyére szervezett rá. A tavalyi DH pálya nyomvonalán lesz?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor ott találkozunk!:bananadan

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Idén valaki??

Már neveztünk :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ez nagyon állat!!:)
Idén valaki??

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ti voltatok már ilyen snow dh sprint futamon?
Krippenstein?

Mi igen.
http://dalmamag.hu/photos/007

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ti voltatok már ilyen snow dh sprint futamon?
Krippenstein?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Akkor ápr. 29-30-án egybõl üti egymást a Mátra meg a Magyarhertelend?

Igen

Kár.

Igen

Zsolo!
De tényleg, nem az van hogy az e- betûs napok fenn vannak tartva? Nem fika csak kérdés. Tudom, hogy csak ajánlott, hogy ne azonos napon legyen 2 verseny, de akkor is.

Csak a saját versenyrendszerünkön belül tudjuk védeni az idõpontokat - mint látod ez sikerül is. Mivel a mátrai szervezõk (sem) szeretnének együttmûködni az MMTBSzSzel nem tudok válaszolni a kérdésedre. :(

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Zsolo!
De tényleg, nem az van hogy az e- betûs napok fenn vannak tartva? Nem fika csak kérdés. Tudom, hogy csak ajánlott, hogy ne azonos napon legyen 2 verseny, de akkor is.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Akkor ápr. 29-30-án egybõl üti egymást a Mátra meg a Magyarhertelend? Kár.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Üdv mindenkinek!
a versenynaptártól függõen nemsokára mi is eldöntyük a versenyünk ídéjét!

Köszike, puszika ;)
(( Szept 9 Schladming ;) )

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Üdv mindenkinek!
a versenynaptártól függõen nemsokára mi is eldöntyük a versenyünk ídéjét!
Tokod Team szerves tagja!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És te tudod mikor, vagy ez még alakulás alatt?
Köszi.

Mátra 2006. április 29 - május 1.
Pécs 2006. szeptember 16-17.