Krippenstein felé utazók FYI!!!
http://dalmamag.hu/a...12/#comment-473
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. február 24. - 13:49

Írta 2006. február 24. - 13:28

Hát ezt próbálom erõltetni én is. Ha valamelyik szervezõ jelentkezik, hogy versenyt szeretnének csinálni normális idõméréssel, akkor szerintem tudnánk a bérlésben segíteni.
Írta 2006. február 24. - 10:38

Köszi! Idén remélem még jobb leszek!
Azért neked se lehet mindegy, mert mindenki kerülhet valakihez képest csak akkora hátrányba, hogy ott motoszkáljon benne a "mi lett volna, ha normális mérés van?" Lsd: Tokod, ahol mindkét mezõnyben tizedek döntöttek, ami telefonos mérésnél már nem túl meggyõzõ érv, fõleg ha te maradtál le.
Nem is értem ezt a fotocella dolgot. Hát a kupafutamokon mindig volt, nem? Lsd. Mátra. Akkor nem lehet azt a cuccot bérelni/vinni a többi versenyre is? Bogácson is volt.

Azért neked se lehet mindegy, mert mindenki kerülhet valakihez képest csak akkora hátrányba, hogy ott motoszkáljon benne a "mi lett volna, ha normális mérés van?" Lsd: Tokod, ahol mindkét mezõnyben tizedek döntöttek, ami telefonos mérésnél már nem túl meggyõzõ érv, fõleg ha te maradtál le.
Nem is értem ezt a fotocella dolgot. Hát a kupafutamokon mindig volt, nem? Lsd. Mátra. Akkor nem lehet azt a cuccot bérelni/vinni a többi versenyre is? Bogácson is volt.
Írta 2006. február 24. - 09:40

Jakesz ezt remélem tényleg nem ilyen apróhirdetõ formában akartad!
konkrétan arra gondoltam, hogy ha valakik szeretnének ilyet bérelni, de nincs meg a pénzügyi hátterük, akkor a szerkezet tulajdonosaitól kapott árajánlat alapján lehet, hogy tudunk segíteni.
Fõleg dh-ra gondoltam, mert ott amúgy is jelen vagyunk.
Nekem igazából mindegy lenne, mert azt, hogy Ádámtól mennyire vagyok lemaradva azt a nap állásából és a madarak vonulásásból is meg lehetne állapítani.
konkrétan arra gondoltam, hogy ha valakik szeretnének ilyet bérelni, de nincs meg a pénzügyi hátterük, akkor a szerkezet tulajdonosaitól kapott árajánlat alapján lehet, hogy tudunk segíteni.
Fõleg dh-ra gondoltam, mert ott amúgy is jelen vagyunk.
Nekem igazából mindegy lenne, mert azt, hogy Ádámtól mennyire vagyok lemaradva azt a nap állásából és a madarak vonulásásból is meg lehetne állapítani.

Írta 2006. február 23. - 22:41

meglepõ, de igen... amúgy anno az elsõ Gellért-hegy DH-n is ilyet használtak ET-ék... ha még emlékeztek... egy srác pofozgatta az indítópálcát, hogy ne akadjon a bringába...
Írta 2006. február 23. - 22:22

Írta 2006. február 23. - 22:21

Jóvammá nem kella Jakeszt agyonfényezni... még a végén elszáll és összetöri magát... hihi...
Fotocella: Próbálta már valaki a magyar síszövetséget?... esetleg a budai síiskolát? gyanítom, hogy nem stopperral dolgoznak...
Fotocella: Próbálta már valaki a magyar síszövetséget?... esetleg a budai síiskolát? gyanítom, hogy nem stopperral dolgoznak...
Írta 2006. február 23. - 20:30

Csá!
Akkor most nyilvánosan megteszem az elsõ lépést: Gyõrújbaráti OB-hez érdekelne minket egy bérelhetõ fotocella!!! (emberi áron)
A merev vs össztelós témához: Egyértelmû hogy ösztelós viszi a pálmát (ha jól van beállítva minden)...
Majd meglásssuk mennyivel jobb, de nem kiabálok el semmit...
Egyébként pályától is függ a dolog...
Paccsi!!!
Akkor most nyilvánosan megteszem az elsõ lépést: Gyõrújbaráti OB-hez érdekelne minket egy bérelhetõ fotocella!!! (emberi áron)
A merev vs össztelós témához: Egyértelmû hogy ösztelós viszi a pálmát (ha jól van beállítva minden)...
Majd meglásssuk mennyivel jobb, de nem kiabálok el semmit...
Egyébként pályától is függ a dolog...
Paccsi!!!
Írta 2006. február 23. - 17:48

Köszönöm az ATX jelzõs kollégás megnevezést!
Akkor meg a szervezõkkel van a baj, mert nyilvánosan még egyiket sem láttam segítséget kérni egy ilyen szerkezet bérléséhez.
Akkor meg a szervezõkkel van a baj, mert nyilvánosan még egyiket sem láttam segítséget kérni egy ilyen szerkezet bérléséhez.
Írta 2006. február 23. - 17:45

Megoldott, csak nem hajlandoak kifizetni a berlest sem. Kisebb versenyeknel ez szinte egyertelmu, mivel nem fuSSa 
Meg kell baratkoznod az itthoni stopperes meressel kedves OleeATX kollega

Meg kell baratkoznod az itthoni stopperes meressel kedves OleeATX kollega

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 23. - 17:00

Mi most intézzük a szállást, mert mi már péntek este is ott aludnánk.
Az idõmérõ kérdése akkor vetõdött fel, amikor sok versenyzõ kifogásolta a hazai viszonyokat. Több partneremmel beszéltem a dologról és úgy néz ki, hogy tudnánk pénzt teremteni egy ilyen szerkezetre. Ezek szerint az idõmérés problémája már elvileg megoldott.
Az idõmérõ kérdése akkor vetõdött fel, amikor sok versenyzõ kifogásolta a hazai viszonyokat. Több partneremmel beszéltem a dologról és úgy néz ki, hogy tudnánk pénzt teremteni egy ilyen szerkezetre. Ezek szerint az idõmérés problémája már elvileg megoldott.
Írta 2006. február 23. - 16:55

Mi megyünk a Krippenstein-i HóDHra. Kiírás fent van a dalmaMagon.
Idõmérõ: Az egri Nagy Ádámék vettek ilyen cuccot és normális áron vállalnak mérést. A magyarszéki Class 2 versenyen õk lesznek...
Idõmérõ: Az egri Nagy Ádámék vettek ilyen cuccot és normális áron vállalnak mérést. A magyarszéki Class 2 versenyen õk lesznek...
Írta 2006. február 23. - 16:48

Hali!
Erre a merevgépes vs össztelos dologhoz annyit füznék hozzá hogy ottvan egy élõ példa jakesz barátunk!Õ küldi mint egy állat,de nem esik tulzásokba és biztonságosan megy!Ugyanakkor mégis elver számtalan össztelos géppel versenyzõ embert és ott tud lenni az elsõ X profi ember között!De ez csak az én meglátásomÜdv:Lacika
Hi!
Szerintem nem merev vs. össztelós dolog a lényeg hanem kinek mire futja, és hogyha mondjuk merevre(v nagygépre) futotta akkor hol , hogyan, mennyit kivel-kikkel bringázik!!!Ja és még annyi hogy vannak emberek akik alatt sokszor a bringa kicsit többet tud mint az alany!Nem vonatkoztatom senkire ezt, Jaki barátomra fõleg nem!
Fotocella:legjobb ha kerestek egy jó kézügyességgel rendelkezõ számítástechnikust és vele próbáljátok megcsináltatni, legolcsóbb és megbíható ha a pali is az!!!?!
Hamarosan MAGYARHERTELENDI verseny info és képek a neten, úgy néz ki elég nagy banzáj lessz!!!
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. február 23. - 16:04

xaxtok bringások!
Hát a fotocella az tényleg nehéz ügy lessz!!!! olyan elektronikai zsaeni kell aki hasonló dolgokat gyárt othon! így külön nem igazán lehet nagy hatótávolságúadóvevõvel ellátott fotocellás idõmérõ eszközt kapni.ezeket egyedileg gyártyák. de sok sikert a kereséshez!!!
Hát a fotocella az tényleg nehéz ügy lessz!!!! olyan elektronikai zsaeni kell aki hasonló dolgokat gyárt othon! így külön nem igazán lehet nagy hatótávolságúadóvevõvel ellátott fotocellás idõmérõ eszközt kapni.ezeket egyedileg gyártyák. de sok sikert a kereséshez!!!
Tokod Team szerves tagja!
Írta 2006. február 23. - 14:14

Azok nagyon drágák és feleslegesek. A legjobb árban és jó teljesítményben azok az idõmérõk vannak, amiket a díjugrató versenyeken használnak. Ezeknek a hatótávolsága viszont kicsi.
Írta 2006. február 23. - 14:09

na,ez nehéz ügy lesz! mi is kerestünk, de nem találtunk. próbáljátok meg a rally versenyek szervezõit. ott ilyen van.
Írta 2006. február 23. - 13:58

Fotocellás idõmérõt gyártó, áruló céget keresünk Mo.-on. Mi csak olyat ismerünk, ahol a jeladók hatótávolsága max. 200 méter. Ez Dh-ra nem alkalmas. Segítsetek!
Írta 2006. február 23. - 10:53

Írta 2006. február 22. - 11:42

Illetve a tokodi pályán is jobb idõt ment egy telóssal, mint a merevvel, ha jól tudom. Én is lettem dobogós már többször merevvel, de telóssal sokkal jobb idõket megyek. És ezzel Jaki is így lesz idéntõl.
Az viszont igaz, hogy aki sokat ment merevvel, az tuti ügyesebb lesz telóssal, mert elõtte kínjában megtanult olyan trükköket, amelyeket nagygéppel nem kell alkalmazni.
Az viszont igaz, hogy aki sokat ment merevvel, az tuti ügyesebb lesz telóssal, mert elõtte kínjában megtanult olyan trükköket, amelyeket nagygéppel nem kell alkalmazni.
Írta 2006. február 22. - 11:35