Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ha lesz pörkölt, akkor tökmindegy, hogy milyen idõ lesz, megyünk!:beer:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát ja. remélhetõleg jó buli lesz a táborban, ha az égiek megszánnak minket.
a szakácsunk fog egy pörköltet csinálni este, majd lehet jelentkezni !

a szavazóládát meg ki lehet hozatni. jogunk van hozzá:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
8-án van a szülinapom. PArty. Aztán kirendeljük Szexárdra a szavazást... :D Jó lesz. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Basszus tényleg!:D
Legalább tudom mire fogni, hogy nem megyek el. mármint szavazni! köv.: nem leszek beszámítható állapotban:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, egyébként én is jó nagy f.sz vagyok.itt lóg a falamon versenynaptár...
tényleg 8-9. a választások napja....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyébként Szekszárd ápr. 8-9:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi: nem 9-10-e a szekszárdi futam?

az fasza lenne, mert november óta nem ültem dh bringán, és csak két hét múlva jön meg az új, úgyhogy többet tudnék készülni:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ide lehet küldeni az igényeket: eeh.kft@chello.hu
Lehetõleg olyan formában, hogy üzleti partereimnek meg is lehessen mutatni.
Egy ilyen levél úgy néz ki, hogy hivatalos formában megírjátok, hogy mire is kellene a pénz, meg persze, hoy mennyi. Ezt alá kell támasztani egy a szerkezet tulajdonosai által írt árajánlattal, szerzõdéstervezettel.

Igy kéne, mert haveri alapon nem lehet cégek költségvetésébõl, pénztárából csak úgy valamekkora összeget kiírni.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nem voltál bunkó, csak te hobbista vagy, amivel semmi gond, de a profik érdekei már mások.

Márk: örülnék ha jönnétek.

Rocsi: nem 9-10-e a szekszárdi futam?

Oli: te mivel foglalkozol, hogy ilyen jól vagy eleresztve? Vagy a cégednek ez a profilja?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
nem akartam bunkó lenni, értem a ti álláspontotokat is. Az lenne a legjobb ha lenne olcsó és jó fotocella ami körbejárja a helyszíneket. :(
Edit: mire frissítettem berjött 2 hozzászólás. engem is érdekel hogy lehet fotocellát szerzni, mert ha megtudom oldani akkor a kis háziversenyünkre beszerzem... privi jöhet :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
akkor én most nyilvánosan fordulok hozzád, hogy a Pannon Kupa DH sorozat nevében megkérjelek,hogy segíts fotocellás idõméréshez jutni a futamokon. az elsõ április 2-án lesz. a fõszervezõje: Nagy Pupák Dani, 70/314-1347

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ok. Akkor mindenkit emlékeztetek, hogy honnan indult ki ez az egész.
Nem olyan rég egy fikázós hangulatú topikban magukat nagyon fontosnak érzõ emberek a hazai versenyek színvonalát kritizálták. Pont belecsöppentem a beszélgetésbe. Szinte mindenkinek a kifogása a felszállítás és az idõmérés volt.
Gondoltam, mivel az anyagi lehetõségeket elõ tudnám teremteni segítek egy ilyen gép beszerzésében. Ok. Erre azt a választ kaptam, hogy ilyen szerkezet már van Mo.-on és a tulajok szívesen vállalnak idõmérést Dh versenyeken. Rendben. Akkor, gondoltam majd megpróbálok segíteni a bérlésében. Válasz nem érkezett. Senki sem fordult hozzánk anyagi, vagy bármilyen támogatásért, segítségért.
Sõt, most a téma ott folytatódik, hogy minek ez az egész.
Ok.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
pézsé: szerintem itt nem is volt arról szó hogy csaltak volna valahol is a stopperekkel...csak a pontatlanságról. A profiknak meg szerintem meglehetõsen fontos hogy a tényleges idejük alapján kapjanak helyezést. a szép hely a 2. is témáról meg annyit ha valakinek a büszkeségét nem is bántja, a szponzoroknál (fõleg a médiában megjelent dolgok számítanak) elég nagy jelentõsége lehet 1-2 hely eltérésnek...
adam: tschá!lehet hogy megyünk mi szexire!!!(dezsi, máté,ego)

ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ilyen alapon, akkor az úszóknál is ki lehetne hírdetni az elsõ ötöt gyõztesnek.

Tokodon négyen voltak 9 tizeden belül, tehát nem csak egy hely múlik a pontos mérésen. Akik komolyabban veszik, edzenek, faragnak a technikán, azoknak azért nem mindegy, hogy tényleg jól mérték-e az idejét. A versenysportban ez igenis fontos.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én nem értek hozzá.
engem nem érdekel hogy stopperrral mérik az idõmet vagy nem, ha fotocellával az se izgat fel.
ha 2 ember között (profik akiknél számít) olyan kicsi különbség van tudásban és kondiban, hogy stopperral is alig van különbség, akkor ezen a tényen nem változtat az sem ha fotocellával van mérve. a legrosszabb esetben is második lesz az is szép eredmény.
vagy volt olyan verseny ahol csaltak a szervezõk a stopperokkal? én nem tudok róla.
akkor mi értelme feszíteni a szervezõk idegeit azzal hogy fotocellára is keressenek pénzt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
csak ott nem kétpercenként engedték az embereket.

az én idõmet nem úgy volt, hogy már most beírjátok? :)

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

de az a fotocella nem jó dh-ra.

Már meg is van a válasz!-nyugi a Te idõdet mûholdas rendszerrel mérjük!!?!!Egyébként máshol is volt már 50 v 100 nevezõ és mégsem lett belõle éjszakai DH, nem??Remélem lessz is annyi emberke!
www.outlawriders.fw.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a másik meg az, hogy ha lesz mondjuk 50 versenyzõ, az 2*100 perc+a kategóriák és a két futam közti szünet.abba ne is gondoljunk bele, ha esetleg 100 nevezõ jön. sötét lesz, mire vége lesz...
és a versenyzõk sem szeretnek a rajtnál álldogálni.

pupák: nem felejtettem el, amit beszéltünk, amint lesz idõm, megcsinálom!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Qky: Esõbe számítsatok arra hogy az emberek nagy részénél, csk stopperos mérés lesz mert szekszárdon, is az 1:10 pályán, az emberkék többsége 2 perc fölött jött.
FanatiX

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Rocsi: de igen jó lesz! 2 okbol is. 2 perces indítás=párhuzamos stopperes idõmérés. A pálya kb 1.5 ,2 perces, és a cella újraindítható. Aki nem ér be 2 percen bellül a célba, annak az idejét a stopper méri tovább, a cella leállítása után a következõ rajtra be lesz állítva. Körülményes 1 kicsit, de meg van rá a megfelelõ "embereim" (köszi BUKTA, KOPASZ)! Ennyi.