Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. február 22. - 11:28

De o lehet hogy baromi jo, es egy rendes geppel alazna mindenkit

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 22. - 10:44

Hali!
Erre a merevgépes vs össztelos dologhoz annyit füznék hozzá hogy ottvan egy élõ példa jakesz barátunk!Õ küldi mint egy állat,de nem esik tulzásokba és biztonságosan megy!Ugyanakkor mégis elver számtalan össztelos géppel versenyzõ embert és ott tud lenni az elsõ X profi ember között!De ez csak az én meglátásom
Üdv:Lacika
Erre a merevgépes vs össztelos dologhoz annyit füznék hozzá hogy ottvan egy élõ példa jakesz barátunk!Õ küldi mint egy állat,de nem esik tulzásokba és biztonságosan megy!Ugyanakkor mégis elver számtalan össztelos géppel versenyzõ embert és ott tud lenni az elsõ X profi ember között!De ez csak az én meglátásom

Írta 2006. február 22. - 10:30

Én is így gondolkoztam, amíg merevvel mentem. Amióta nagygéppel megyek, azóta tudom, hogy csak úgy éreztem, hogy gyors vagyok. Van egy srác, aki Szekszárdon, meg Tokodon alig ment nálam rosszabbat merev géppel, tehát kb. ugyanúgy megyünk, ha nem a gépen ill. a pályán múlik. A Mátrában viszont több mint egy percet kapott.
Persze, le lehet jönni jól egy merevvel, de az igazán technikás részeken sokkal gyorsabb és fõleg biztosabb a nagy gép, meg nem vesz ki belõled fölösleges erõt.
Persze, le lehet jönni jól egy merevvel, de az igazán technikás részeken sokkal gyorsabb és fõleg biztosabb a nagy gép, meg nem vesz ki belõled fölösleges erõt.
Írta 2006. február 22. - 10:04

. Bár szerintem a Mátra az amúgy is olyan hely, ahol sehol nem lehet merevvel jól, és gyorsan menni. És ott tényleg technikás szakaszok vannak.
Hi!
Adamkg!
Azt te csak hiszed!!Bírja az a bicó, lehet is haladni elõre frankón csak küldeni kell mint egy állat de nem ész nélkül, igaz nem teljesen ua mint az össztelós!

www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. február 22. - 08:32

Jól hangzik. Bár szerintem a Mátra az amúgy is olyan hely, ahol sehol nem lehet merevvel jól, és gyorsan menni. És ott tényleg technikás szakaszok vannak.
Írta 2006. február 21. - 19:03

Írta 2006. február 21. - 18:53

Galyán de többet nem majd meglátjátok szerintem mindenki elégedet lesz "igazi dh pálya"= nem lehet merevel nyerni
(csak az erdész igent mondjon)DARK DOG kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(csak az erdész igent mondjon)DARK DOG kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2006. február 21. - 10:37

And: köszi! Nagyon nem csíptem volna, ha idén kimaradt volna nekem egy mátrai futam. Sõt, ha bármilyen futam kimaradna!
És a pályáról valami bõvebbet tudnál mondani? Legalább azt, hogy hol lesz.
És a pályáról valami bõvebbet tudnál mondani? Legalább azt, hogy hol lesz.
Írta 2006. február 21. - 08:49

Írta 2006. február 21. - 01:44

ne legyél ennyire negatív egész télen a naptáncot tanultam, és csak reménykedhetek hogy a dalmadi gabi nem gyúrt rá az esõtáncára. Én bízok abban hogy megint jó idõ lesz mint tavaly tavasszal.
Qky majd kap a pofácskájára ha egy árva bárányfelhõt is látok szekszárd környékén a verseny ideje alatt.

Jaaa és gyúrjatok a gyõrújbaráti 4x OB-re!!! júli 30.....
Paccsi mindenkinek!
Írta 2006. február 20. - 23:40

A naptárt le tudjátok tölteni a dalmaMagról, de holnap mailen is megy.Nem kell izgulni srácok a mátra nem fog ütközni semmilyen kupa versenyel azért mert nem lesz pontszerzö azért még figyelünk egymásra.Várjuk a naptárt és aztán közöljük de valoszinü május elsö hétvége ha MMTBSZ verseny nem lesz akkor.NYUGI SRÁCOK nem kell egyböl hiszti szeresük egymást HAJRÁ DARK DOG kupa.
Írta 2006. február 20. - 23:01

Nem kell izgulni srácok a mátra nem fog ütközni semmilyen kupa versenyel azért mert nem lesz pontszerzö azért még figyelünk egymásra.Várjuk a naptárt és aztán közöljük de valoszinü május elsö hétvége ha MMTBSZ verseny nem lesz akkor.NYUGI SRÁCOK nem kell egyböl hiszti szeresük egymást HAJRÁ DARK DOG kupa.
Írta 2006. február 20. - 17:14

Ne tedd Pupák! Szekszárd sár nélkül már nem is Szekszárd. Még a sárgumitesztet is próbáljuk az újságnál úgy igazítani, hogy a futamotokra mindenki könnyen dönthessen ennek alapján.

Írta 2006. február 20. - 17:00

Írta 2006. február 20. - 16:58

Ésw mi idén is megpróbálunk mindent, megtenni azért hogy jól érezze magát az a ki idejön.
Írta 2006. február 20. - 16:40

Üdv!
idén a Szekárdiaknak mi is eljárjuk a napfénytánco! jó lenne tavajihoz hasonló jó versenyen részt venni.egyre szinvonalasabb a versen elég rég járunk oda és tuti jó a pálya! fõleg hogy a szombat esti pary nem akarja feljelenteni a teamunkat!
idén a Szekárdiaknak mi is eljárjuk a napfénytánco! jó lenne tavajihoz hasonló jó versenyen részt venni.egyre szinvonalasabb a versen elég rég járunk oda és tuti jó a pálya! fõleg hogy a szombat esti pary nem akarja feljelenteni a teamunkat!
Tokod Team szerves tagja!
Írta 2006. február 20. - 15:35

ne legyél ennyire negatív egész télen a naptáncot tanultam, és csak reménykedhetek hogy a dalmadi gabi nem gyúrt rá az esõtáncára. Én bízok abban hogy megint jó idõ lesz mint tavaly tavasszal.
Írta 2006. február 20. - 15:27

Én a Hertelend kontra Mátra futamra gondoltam, mert hogy az elõbbi"e" besorolású.
Ne aggódj, a ti futamotokon megint elõbb ott leszek, mint te, és majd várhatunk az autóban, mert persze a szakadó esõ miatt nem tudunk kiszállni, míg ti kényelmes szekszárdiak kinyitjátok nekünk a tábort.
Szóval mind a két "e" kat. versenyen ott leszek.
Ne aggódj, a ti futamotokon megint elõbb ott leszek, mint te, és majd várhatunk az autóban, mert persze a szakadó esõ miatt nem tudunk kiszállni, míg ti kényelmes szekszárdiak kinyitjátok nekünk a tábort.

Szóval mind a két "e" kat. versenyen ott leszek.
Írta 2006. február 20. - 15:09

Hali
Ádám: Én nem értem, de ha azt mondják neked, hogy a 2 versenyen közül az egyiken indulni kell, akkor mibõl gondolod, hogy valamelyik fontosabb a másiknál?
Ádám: Én nem értem, de ha azt mondják neked, hogy a 2 versenyen közül az egyiken indulni kell, akkor mibõl gondolod, hogy valamelyik fontosabb a másiknál?
Írta 2006. február 20. - 14:31

Na, jó hírt kaptam. Nem hétvégén indulunk Németországba, hanem csak hétfõn, így tuti ott tudok lenni a Hertelend-i futamon!!! Mert ezek szerint ugye az lesz a fontosabb futam. Meg már nagyon kiváncsi vagyok az új pályára. Bár, ha összetöröm magam, akkor gáz lesz egy hétig Passauban agonizálni.