Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Pld lesz még verseny Pécsett és a Mátrában is...

És te tudod mikor, vagy ez még alakulás alatt?
Köszi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo, tokodiak nem adtak be pályázatot? VAgy csak azért nincs benne, mert nem pontszerzõ?

Köszi.

Ez a kettõ ugyanazt jelenti. Nem adtak be pályázatot ezért nem lehet pontszerzõ és ezért - 2006tól - nem is kerülhetnek bele hivatalos versenynaptárba.
Pld lesz még verseny Pécsett és a Mátrában is...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
thez: Azt tudom, de ha megnézed a mmtbsz honlapját, akkor a tavalyi versenynaptárban ennek ellenére benne van ;).

evvagyokén

TÉGY!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az buliverseny volt eddigis ha jól emlékszem.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Zsolo, tokodiak nem adtak be pályázatot? VAgy csak azért nincs benne, mert nem pontszerzõ?

Köszi.

evvagyokén

TÉGY!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
próbálom figyelemmel követni, bocsi :)
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

tehát ha én nevezek egy "e" kategóriás versenyen profi juniorba, és ezen szerezek egy pontot, akkor indulhatok SAUH OB-n profi juniorban? valamint van rá egy halovány esélyem hogy lehetek magyar bajnok ( aminek nem áll fent a veszélye, csak érdekel :D )

Igen, de sztem ezt kitárgyaltuk itt 1000* (meg írom a szabályzatot is csak nem egy könnyû meló ám)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
tehát ha én nevezek egy "e" kategóriás versenyen profi juniorba, és ezen szerezek egy pontot, akkor indulhatok SAUH OB-n profi juniorban? valamint van rá egy halovány esélyem hogy lehetek magyar bajnok ( aminek nem áll fent a veszélye, csak érdekel :D )
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Akkor mostantol nem OB lesz hanem NC :D

Ááááá!!! Grrrr!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

A UCI naptár alapján készül a magyar naptár. 17 verzió készült mire publikálható. Sajnálom, nem készítek 18-at, hogy ez ne szúrja a szemed.

Ezt te hol olvastad / hallottad?
1db pont kell amit az OB elõtt 4 versenyen áll módjában bárkinek megszerezni. Pld 4-crossnál nem ennyire szerencsés a helyzet. Mielõtt ebbe is belekötnél, azért, mert nem pályáztak korábbi idõpontra.

Termeszetesen a pontszerzesre gondoltam. Mondjuk aki 4 verseny alatt nem kap egy pontot sem, azt nem az 5. fogja kisegiteni :)

Akkor mostantol nem OB lesz hanem NC :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

En is jobban orulnek ha nem ebbe az orszagba szulettem volna hanem kicsit nyugatabbra, de azert az Orszagos Bajnoksag ne National Championship legyen mar egy magyar versenynaptarban ;)

A UCI naptár alapján készül a magyar naptár. 17 verzió készült mire publikálható. Sajnálom, nem készítek 18-at, hogy ez ne szúrja a szemed.

Azt sem ertem, hogy az OB -re elvileg a Magyar kupan szerzett pontok alapjan nevezhetnek a versenyzok, nem? Ha igen, akkor miert van a 3. kupafutam az OB utan?

Ezt te hol olvastad / hallottad?
1db pont kell amit az OB elõtt 4 versenyen áll módjában bárkinek megszerezni. Pld 4-crossnál nem ennyire szerencsés a helyzet. Mielõtt ebbe is belekötnél, azért, mert nem pályáztak korábbi idõpontra.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En is jobban orulnek ha nem ebbe az orszagba szulettem volna hanem kicsit nyugatabbra, de azert az Orszagos Bajnoksag ne National Championship legyen mar egy magyar versenynaptarban ;)

Azt sem ertem, hogy az OB -re elvileg a Magyar kupan szerzett pontok alapjan nevezhetnek a versenyzok, nem? Ha igen, akkor miert van a 3. kupafutam az OB utan?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hölgyek és Urak / Lányok és Fiúk
http://dalmamag.hu/a.../02/18/naptar-2

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
az már biztos, hogy ma megyek zúzni 2 okbol is.Már reggel vagy plusz8 fok van, és még melegszik az idõ, meg már teljessen kész a pálya.Na csá.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
jövõ héten mondom az idõpontot, addigra lesz mega hivatalos versenynaptár, addig nem mondok semmit. Jobb így.
Ja ha megvan a hivatalos versenynaptár akkor mondok idõpontot a szekszárdi városi Dh-ra is. Amit idén tényleg meg szeretnénk rendezni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
maXXis szeXXard.
Komló:
szeptember 2. Városi dh
szeptember 3. Pannon Kupa dh

Mellette egész héten Komlói Napo: fesztivál, koncertek, körhinta, sör, rallyverseny, tûzijáték, szépségverseny stb. stb.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez a déli oldal mindig titkolózik! Na jó, akkor majd áprilisban meglátjuk! Egyébként van már pontos versenydátumotok? Bár tudom, hogy elég lenne az idõjárásjóslást néznem, és a legesõsebb hétvégén leutaznom, mert tuti akkorra rakjátok. Remélem!:) Most pont olyan sárgumim van, ami szerintem eleve a szekszárdi pályára lett kifejlesztve.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nem nyilatkozok! No comment!:)
Ha meglesz akkor teszek fel képeket róla.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
És mi lesz a kicsike? A Vp free?

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Matyi: Ha lesz bringám megyek, megyünk. szerintem 2-3 hét és összeáll egy vas ami gurulni is fog.