Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
remegõ kézzel várom ! :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ma érkezett néhány módosított pályázat. Hét végén, jövõ héten elnökségi, ha ott elfogadják akkor jövõ hét végén publikus a 2006os naptár.

Pénteken elnökségi ez azt jelenti, hogy hétvégén már tudni fogjátok mikor hová kell utazni... ;)

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi!!!
Nagy_Dani02-Pupák!!Nem jöttök új pálya nézõbe,egyszer a tél elején még mondtad hogy jössztök!!-a pálya kész csak rátok vár!hó nincs és viszont már aránylag yo idõ van!!TSÁ!
www.outlawriders.fw.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

A versenynaptár ,hogy áll ?

Ma érkezett néhány módosított pályázat. Hét végén, jövõ héten elnökségi, ha ott elfogadják akkor jövõ hét végén publikus a 2006os naptár.

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali !

Látom vki alkotott és kinyírta az oldalunk ( www.extrembike-ke.atw.hu ) ! :(
Szal ne próbálkozzon senki ! Jut eszembe ! :D A versenynaptár ,hogy áll ?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
na akkor legyen egy kis jókedv is: szombaton kinnt voltunk a kalapácsban és filmezgettünk a temést meglelitek a peterdh-n
Szerepelnek a már említett szánkós benderkék ahogyan széttörik az ugratókon a szánkókat.... lol!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hali

Hát igen ez szekszárdon is így megy. Szemészet meg ortopédia, mind a 2 herlyen nyolcvan ezermilió ember várja a sorát. Ezt nem értem én megkérdeztem hogy mi az oka hogy nálunk több nap a sportorvosi valahol meg 1 délelött, erre az volt a válasz hogy nem õk döntik el milyen vizsgálat kell hanem ezt megkapják listán és el kell végezni azokat a vizsgálatokat. Azt mondják õk inkább a szabályokat.
Lehet máshol nem?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hát, Thez barátom, ezek szerint nem gyûjthetsz idén pontot, ha nem gyûjtesz leletet. Kár, hogy már a szezon elõtt kiestél a versenybõl.:)

Én majd rákérdezek itt nálunk, mert ez gyors környék (legutoljára zárás elõtt mentem, így egy percet voltam bent összesen).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na igen.
mi felhívtuk a házidokit, mivel õ tudja kihez kell fordulni. õ mondta hogy a városi rendelõintézetet vezetõ figura állítja ki azt hgoy alkalmas e rá az ember, de már kész leletekkel kell odafáradnom.
asszem keresnem kéne egy másik helyet, remélem át lehet menni más orvoshoz is.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nekem amikor masik sport miatt kellett, es volt ra 1-2 napom, akkor elrohantam a korzeti dokimhoz ( soha nem voltam beteg, azert ismer mert az utcaban lakik, es gyakran lat ) szoltam neki hogy kene a sportorvosi, gyorsan es mivel tudta hogy semmi bajom, ezert megcsinalta, hetvegen meg mehettem versenyezni :-)

Persze ez mar vagy 8-10 eve volt, akkor meg talan lazabban kezeltek az ilyesmit :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
hümm...ez tényleg furi...
nekünk egy vérnyomásmérés meg pár kérdés aztán kész...

ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
beutalós, és több dolog is, persze máskor rendelnek, meg a sorbanülés, ezért szívás itt falun:):)
majd utánajárok, és megpróbálok egy egyszerübb helyet keresni.
kis túlzás volt persze, nem 28, csak azért ilyennel szívni a vérünket hát:)
na rajta vagyok a témán.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom

Jézusom, hol jártál? Dalmának eddig a legkomolyabb sem tartott tovább 1 délelõttnél...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

na utánajártam a sportorvosi dolognak...
28 beutaló, vérkép terheléses EKG kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom.

azé ennyire még ismerõs nélkül sem bonyolult ;) Mármint egy hét és 28 beutaló azért nem kell.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na utánajártam a sportorvosi dolognak...
28 beutaló, vérkép terheléses EKG kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom.

bezzeg a jogsi féle alkalmasság meg ennyibõl állt:

"lát?"
"látok!"
akkor alkalmas.

egy ilyen kis dolog miatt meg:-\
no mind1.
esetleg vkinek ismerõs etc?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Irány DÉL, és lehet edzeni!!!Igaz nu autópálya,csak Siófokig,de onnan , ha megáltok kajálni akkor is csak másfél óra! A 6-on meg ok! Ez a téma azoknak szólt, akik csak az autópálya hiánya miatt nem járnak sem versenyre, sem körültekinteni. Egyébként ma is +10 fok volt DÉLEN!
Csá

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali !

üzemel az oldalunk egyenlõre még kevés anyag van fent ! de már alakulgat ! :D
cím: www.extrembike-ke.atw.hu

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi All!
Akkor másoknak sem akadálya hó, ez YO!!!
Hála nálunk még mindíg nincs!!-maradjon is így...
www.outlawriders.fw.hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Ha már az helyi állapotleírásoknál tarunk én se hagyom ki magunkat sem. :)
Felénk is nagy hó van. Ma reggelre +10 cm esett a meglévõ hórétegre. Az egész dh pálya tiszta hó és jég. fõleg a pálya alja mit kicsúszkáltak a szánkókkal sílecekkel, nyájlonnal!
ezt nem hagyhatom ki!:
a helyi nyájlonriderek azzal szórakoznak hogy ki tud végigmenni az ugratósorokon, 3-4 méter repülés után olyanokat nyekkenek mikor a hátukra érkeznek, hogy csak zeng a bele... De teccik nekik szánkókat meg egymást ugrálják át hosszában.
nagyon lol!
Mi bringások meg örülönk neki mert így letapossák a pálya nyomvonalát jó kemény-jegesre, emiatt a nyári 50-60-as tempót lehet szokni.
A multhét vasárnap kivonultunk a kalapácsba gyönyörû idõ volt, sütött a nap és csak -1 -2 fok körül volt a hideg.
mivel eléggé sokan voltunk (7fõ) nekiáltunk vonatozni 1-2 méterre követtük egymást a pályán száguldva lefelé olyannyira látványos volt, ahogy az ugratókat és egyébb akadályokat vették a srácok, hogy a környezõ lakóházakból kijöttek a lakók, valamint az arrajáró emberek a pálya szélére kiülve nétek és biztattak minket!
Ez nagyon lelkesítõleg hatott a PeterDh Team-re! jobban is ment mindekinek, szebb trükköket mutattak be!
Szerencsére senki sem törte össze magát néhány kicsúszáson kívûl még esés sem volt.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Itt 20 cm hó van, úgyhogy mi hétvégén hókrosszozunk.