Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. February 15. - 10:31

remegõ kézzel várom !

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. February 15. - 10:11

Pénteken elnökségi ez azt jelenti, hogy hétvégén már tudni fogjátok mikor hová kell utazni...Ma érkezett néhány módosított pályázat. Hét végén, jövõ héten elnökségi, ha ott elfogadják akkor jövõ hét végén publikus a 2006os naptár.

Posted 2006. February 15. - 10:08

Hi!!!
Nagy_Dani02-Pupák!!Nem jöttök új pálya nézõbe,egyszer a tél elején még mondtad hogy jössztök!!-a pálya kész csak rátok vár!hó nincs és viszont már aránylag yo idõ van!!TSÁ!
Nagy_Dani02-Pupák!!Nem jöttök új pálya nézõbe,egyszer a tél elején még mondtad hogy jössztök!!-a pálya kész csak rátok vár!hó nincs és viszont már aránylag yo idõ van!!TSÁ!
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2006. February 13. - 23:37

Ma érkezett néhány módosított pályázat. Hét végén, jövõ héten elnökségi, ha ott elfogadják akkor jövõ hét végén publikus a 2006os naptár.A versenynaptár ,hogy áll ?
Posted 2006. February 13. - 22:44

Hali !
Látom vki alkotott és kinyírta az oldalunk ( www.extrembike-ke.atw.hu ) !
Szal ne próbálkozzon senki ! Jut eszembe !
A versenynaptár ,hogy áll ?
Látom vki alkotott és kinyírta az oldalunk ( www.extrembike-ke.atw.hu ) !

Szal ne próbálkozzon senki ! Jut eszembe !

Posted 2006. February 13. - 09:19

Hali
Hát igen ez szekszárdon is így megy. Szemészet meg ortopédia, mind a 2 herlyen nyolcvan ezermilió ember várja a sorát. Ezt nem értem én megkérdeztem hogy mi az oka hogy nálunk több nap a sportorvosi valahol meg 1 délelött, erre az volt a válasz hogy nem õk döntik el milyen vizsgálat kell hanem ezt megkapják listán és el kell végezni azokat a vizsgálatokat. Azt mondják õk inkább a szabályokat.
Lehet máshol nem?
Hát igen ez szekszárdon is így megy. Szemészet meg ortopédia, mind a 2 herlyen nyolcvan ezermilió ember várja a sorát. Ezt nem értem én megkérdeztem hogy mi az oka hogy nálunk több nap a sportorvosi valahol meg 1 délelött, erre az volt a válasz hogy nem õk döntik el milyen vizsgálat kell hanem ezt megkapják listán és el kell végezni azokat a vizsgálatokat. Azt mondják õk inkább a szabályokat.
Lehet máshol nem?
Posted 2006. February 13. - 09:09

Hát, Thez barátom, ezek szerint nem gyûjthetsz idén pontot, ha nem gyûjtesz leletet. Kár, hogy már a szezon elõtt kiestél a versenybõl.
Én majd rákérdezek itt nálunk, mert ez gyors környék (legutoljára zárás elõtt mentem, így egy percet voltam bent összesen).

Én majd rákérdezek itt nálunk, mert ez gyors környék (legutoljára zárás elõtt mentem, így egy percet voltam bent összesen).
Posted 2006. February 12. - 02:30

na igen.
mi felhívtuk a házidokit, mivel õ tudja kihez kell fordulni. õ mondta hogy a városi rendelõintézetet vezetõ figura állítja ki azt hgoy alkalmas e rá az ember, de már kész leletekkel kell odafáradnom.
asszem keresnem kéne egy másik helyet, remélem át lehet menni más orvoshoz is.
mi felhívtuk a házidokit, mivel õ tudja kihez kell fordulni. õ mondta hogy a városi rendelõintézetet vezetõ figura állítja ki azt hgoy alkalmas e rá az ember, de már kész leletekkel kell odafáradnom.
asszem keresnem kéne egy másik helyet, remélem át lehet menni más orvoshoz is.
Posted 2006. February 11. - 14:44

Nekem amikor masik sport miatt kellett, es volt ra 1-2 napom, akkor elrohantam a korzeti dokimhoz ( soha nem voltam beteg, azert ismer mert az utcaban lakik, es gyakran lat ) szoltam neki hogy kene a sportorvosi, gyorsan es mivel tudta hogy semmi bajom, ezert megcsinalta, hetvegen meg mehettem versenyezni :-)
Persze ez mar vagy 8-10 eve volt, akkor meg talan lazabban kezeltek az ilyesmit
Persze ez mar vagy 8-10 eve volt, akkor meg talan lazabban kezeltek az ilyesmit

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. February 11. - 14:15

hümm...ez tényleg furi...
nekünk egy vérnyomásmérés meg pár kérdés aztán kész...
ny.
nekünk egy vérnyomásmérés meg pár kérdés aztán kész...
ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Posted 2006. February 10. - 18:40

beutalós, és több dolog is, persze máskor rendelnek, meg a sorbanülés, ezért szívás itt falun:)
majd utánajárok, és megpróbálok egy egyszerübb helyet keresni.
kis túlzás volt persze, nem 28, csak azért ilyennel szívni a vérünket hát:)
na rajta vagyok a témán.

majd utánajárok, és megpróbálok egy egyszerübb helyet keresni.
kis túlzás volt persze, nem 28, csak azért ilyennel szívni a vérünket hát:)
na rajta vagyok a témán.
Posted 2006. February 10. - 18:26

Jézusom, hol jártál? Dalmának eddig a legkomolyabb sem tartott tovább 1 délelõttnél...kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom
Posted 2006. February 10. - 18:25

na utánajártam a sportorvosi dolognak...
28 beutaló, vérkép terheléses EKG kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom.
azé ennyire még ismerõs nélkül sem bonyolult

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. February 10. - 18:00

na utánajártam a sportorvosi dolognak...
28 beutaló, vérkép terheléses EKG kb egy hét szabi mire mind el lehet intézni faxom.
bezzeg a jogsi féle alkalmasság meg ennyibõl állt:
"lát?"
"látok!"
akkor alkalmas.
egy ilyen kis dolog miatt meg:-\
no mind1.
esetleg vkinek ismerõs etc?
bezzeg a jogsi féle alkalmasság meg ennyibõl állt:
"lát?"
"látok!"
akkor alkalmas.
egy ilyen kis dolog miatt meg:-\
no mind1.
esetleg vkinek ismerõs etc?
Posted 2006. February 10. - 17:58

Irány DÉL, és lehet edzeni!!!Igaz nu autópálya,csak Siófokig,de onnan , ha megáltok kajálni akkor is csak másfél óra! A 6-on meg ok! Ez a téma azoknak szólt, akik csak az autópálya hiánya miatt nem járnak sem versenyre, sem körültekinteni. Egyébként ma is +10 fok volt DÉLEN!
Csá
Csá
Posted 2006. February 10. - 17:26

Hali !
üzemel az oldalunk egyenlõre még kevés anyag van fent ! de már alakulgat !
cím: www.extrembike-ke.atw.hu
üzemel az oldalunk egyenlõre még kevés anyag van fent ! de már alakulgat !

cím: www.extrembike-ke.atw.hu
Posted 2006. February 10. - 16:09

Hi All!
Akkor másoknak sem akadálya hó, ez YO!!!
Hála nálunk még mindíg nincs!!-maradjon is így...
Akkor másoknak sem akadálya hó, ez YO!!!
Hála nálunk még mindíg nincs!!-maradjon is így...
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2006. February 10. - 10:12

Ha már az helyi állapotleírásoknál tarunk én se hagyom ki magunkat sem. 
Felénk is nagy hó van. Ma reggelre +10 cm esett a meglévõ hórétegre. Az egész dh pálya tiszta hó és jég. fõleg a pálya alja mit kicsúszkáltak a szánkókkal sílecekkel, nyájlonnal!
ezt nem hagyhatom ki!:
a helyi nyájlonriderek azzal szórakoznak hogy ki tud végigmenni az ugratósorokon, 3-4 méter repülés után olyanokat nyekkenek mikor a hátukra érkeznek, hogy csak zeng a bele... De teccik nekik szánkókat meg egymást ugrálják át hosszában.
nagyon lol!
Mi bringások meg örülönk neki mert így letapossák a pálya nyomvonalát jó kemény-jegesre, emiatt a nyári 50-60-as tempót lehet szokni.
A multhét vasárnap kivonultunk a kalapácsba gyönyörû idõ volt, sütött a nap és csak -1 -2 fok körül volt a hideg.
mivel eléggé sokan voltunk (7fõ) nekiáltunk vonatozni 1-2 méterre követtük egymást a pályán száguldva lefelé olyannyira látványos volt, ahogy az ugratókat és egyébb akadályokat vették a srácok, hogy a környezõ lakóházakból kijöttek a lakók, valamint az arrajáró emberek a pálya szélére kiülve nétek és biztattak minket!
Ez nagyon lelkesítõleg hatott a PeterDh Team-re! jobban is ment mindekinek, szebb trükköket mutattak be!
Szerencsére senki sem törte össze magát néhány kicsúszáson kívûl még esés sem volt.

Felénk is nagy hó van. Ma reggelre +10 cm esett a meglévõ hórétegre. Az egész dh pálya tiszta hó és jég. fõleg a pálya alja mit kicsúszkáltak a szánkókkal sílecekkel, nyájlonnal!
ezt nem hagyhatom ki!:
a helyi nyájlonriderek azzal szórakoznak hogy ki tud végigmenni az ugratósorokon, 3-4 méter repülés után olyanokat nyekkenek mikor a hátukra érkeznek, hogy csak zeng a bele... De teccik nekik szánkókat meg egymást ugrálják át hosszában.
nagyon lol!
Mi bringások meg örülönk neki mert így letapossák a pálya nyomvonalát jó kemény-jegesre, emiatt a nyári 50-60-as tempót lehet szokni.
A multhét vasárnap kivonultunk a kalapácsba gyönyörû idõ volt, sütött a nap és csak -1 -2 fok körül volt a hideg.
mivel eléggé sokan voltunk (7fõ) nekiáltunk vonatozni 1-2 méterre követtük egymást a pályán száguldva lefelé olyannyira látványos volt, ahogy az ugratókat és egyébb akadályokat vették a srácok, hogy a környezõ lakóházakból kijöttek a lakók, valamint az arrajáró emberek a pálya szélére kiülve nétek és biztattak minket!
Ez nagyon lelkesítõleg hatott a PeterDh Team-re! jobban is ment mindekinek, szebb trükköket mutattak be!
Szerencsére senki sem törte össze magát néhány kicsúszáson kívûl még esés sem volt.
Posted 2006. February 10. - 09:31