Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nyomj fel egy linuxot az alsó gépre az majd megoldja. vagy esetleg legalább egy xpt.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
nekem perpill 10rongy is sok.
routert pedig nem tervezek 2gépre, mivel az egyik úgyis éjel-nappal megy.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mittu:

egy routerral sokkal egyszerûbb. bedugod a 3 kábelt, vagy ahány felé akarod osztani, és már kész is.

nekemis azvan, és semmi baj, tök jó minden. Nem is drága egy jó router. olyan 10-15e
Nekem van benne beépített tûzfal, vlan, virtual server, meg minden anyám kinnya'. Szal nagggyon megkönnyíti a helyzetet. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nah lejott
ha esetleg vkinek megvan a premier video szerkeszto vagy hasonlo baba azt is igy kirakhatna vagy vmi.

koszi

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Beírom ide is, hátha. Eddig széttárt kezeket láttam rendszergazdáktól is...
Tehát:
van 2gép:
win2k pro (alsó, szerver) és win2k pro/winXp (felsõ). A net az alsó gépen keresztül osztódik, router nincs.
A probléma az, h a felsõ gépen nem töltõdik be minden oldal. Ilyen pl. a freemail, origo, ultraweb, mtbnews, ...
Minimális biztonsági beállítások megadása mellett / megfelelõ jogok engedélyezésével / rendszergazdaként bejelentkezve / tûzfal kikapcsolása mellett sem mûködött. Volt rendszer-visszaállítás, fenti gépen format c.
Néhány problémára már született megoldás (pl. dc megy aktív módban ip forwardal, icqn tudok fájlt küldeni-fogadni), de az oldalakkal változatlanul gondok vannak. Forwardolni próbáltam a fenti gép böngészõjének portját (tcp és udp egyaránt), aztán a teljes gépet, de semmi. A messengerrel u.ez a helyzet, bár az néha bekapcsol, néha nem (most épp 2hónapja nem, lent mûködik).
Próbáltam Sygate-t, proxyt, egyéb segédleteket, de sömmi?
Asszem kipróbáltam minden lehetséges megoldást. Esetleg vmi ötlet?
(robbantani / szétverni nem fogom :)
thx

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szivom!
koszike.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
lor: ha kell acrobat akkor feltettem neked egyet (vagy akinek kell) a wall.econ.klte.hu/~pnemes címre.

Ez egy acrobat 6.0, összetömörítva, benne seraillal.

Holnap de. leszedem, akinek kell addig toltheti.

Gyk. voltam

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Van acrobat installom ha kell.
Acrobat reader nem jó, abban nincs kimásolás fánksön.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah ezt kozben sugtak
mar csak talalni kene egy mukodot.
:-/
nincs vkinkek egy acrobatja

editke
jon lefele egy trájoút peldany
cask jo lesz

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

nah odaszegezem a kerdest.

hogyan lehet pdf-filet kis meretben kinyomtatni.
tehat nam a4-es oldalakra hanem mondjuk 30mmx30mm-re?
8-)

Acrobat-ban kimásolod a tartalmát és wordbe beilleszted, átméretezed.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nah odaszegezem a kerdest.

hogyan lehet pdf-filet kis meretben kinyomtatni.
tehat nam a4-es oldalakra hanem mondjuk 30mmx30mm-re?
8-)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
he he ... és játszottál már vele? ::) lehet, hogy neked bejön qvékben a "beépített motion blur" de nekem nem. amugy meg mire jó egy monitor gép nélkül? (bemutatkozás topics)

Volkovy

Volkovy

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Jópofákat írtok.Még hogy egy jó CRT rommá ver bármilyen TFT-t.Muhaha.Miben?
Mert az,hogy mindenben,kicsit erõs.Habár,ha a sugárzásra meg a villogásra gondolok ;D
Nekem egy Neovo X-170-em van,szal tudom mirõl beszélek ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
jól van na. egyelõre az van az lcdvel,hogy irodában jó ha van (jobb benyomást kelt általában a fõnök irodájába belépve egy ilyen monitor) meg talán nyugtatóbb is a szemnek. otthonra meg még igazából csak menõzni kell meg ha tényleg nincs hely crt monitornak.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nem muszáj használni, eladni is tökéletes lenne. ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
igen, csak általában a 25ms kivilágosodási idõnek adják meg, ami jóval gyorsabb. én 16ms-es sonyt láttam és nem voltam vele megelégedve. néztem rajta herri pottert, tolvajtempót, meg 28 nappal késöbbet és mind lassú volt. nem volt nézhetetlen, de azért otthon megsimogattam a jó kis crt-t amikor végignéztem rajta is. hiába no, a crt már 70 éve fejlõdik, ez a sz*ros kis lcd még gyerekcipõben van. játékra meg totál élvezhetetlen. esetleg simcityzni lehet, ha nem használod az egeret.
eric: minden bizonnyal, amennyiben nem játszol és ritkán nézel filmet. úgy én is ,csak...

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Szeder
A lassúság elõfordulhat akármekkoránál, ha régebbi típusú (4-5éves). Láttam sokéves laptopon a Tony Hawkot, és volt ráhúzás rendesen (értsd: a trükköket nem lehetett rendesen megcsinálni, mert nem/késõn láttad, h felugrik).
A maiak már fényévekkel jobbak. A ráhúzás ezeknél 25ms, ami igen jónak mondható. Ezen a pl. a cs már pompásan elfut, nem látsz átemeneteket, villanásokat.
Méretek... hadgizdujjakmánegypicit 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én is megelégednék egy 17-es TFT monitorral, asszem nem foglalna túl sok helyet... ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem azert jo volna egy lcd/tft.
nekem nem kell nagy szinhuseg nem vagyok dekoros
nem kell nagy gyorsasag nem jatszom
amit tudnak szinben meg sebessegben az nekem eleg lenne.
csak meg idonkent sokallom.
bar egy jo crt is draga!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Képzekjétek el, h az 1000-es celeron procimat felhúztam 1500-ra 8) , és 3-4 fokot melegedett CSAK!!! 8) És a hútésen nem változtattam semmit, ugyan az a szar gyári gagyi volt rajta. ;) Már értem mért mondják, h az 1000-es celeron húzható a legjobban :D