Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azt meg adtad nekem;-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
lor:
Itt bennt a munkahelyen nekem is dual pIII 1133 van, de otthonra gondolkodok valami jóóón. ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tomi
haver dual procis alaplapon nyomja de nem athlonos sajna hanem ilyen xar intel (2db 1000MHz-s van benne, sajnaljuk egyutt)
es aszonygya, hoyg minden mas egy kaki
megkerdem tud-e meg olyantot szerezni

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
aha, ja... keressek vissza...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, írogatok ide is, mert nincs kedvem dolgozni.

Rave_Ace:
A 445-ös porton a vindozok pofáznak egymás között. Elméletileg ezt engedni kéne befele. Csak sajnos gonosz programok is próbálkoznak ezen keresztül. DoS attak, meg minden ilyesmi.
Mese a 445-ös portról.

Zap:
A világban mindenki utál, mindenkit. Te sem lehetsz kivétel!
Amúgy valamikor panaszkodtak már erre a Képzeld/BikemagGaléria v. Nemmûkszik - Errortopikban. Nem tudom mire jutottak, de szerintem semmire.

mindenki:
Adjatok nekem dual Athlonos alaplapot + két gyors Athlon-MP procit occsóért ;) A világ legjobb dolga duálos gépen dolgozni. De komolyan!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
bácsi,bácsi,bácsi!

Mér van az, ha belépek a galériába és neadjisten még regisztálnék is, akkor utána a bikemag sem töltõdik már be a gép újraindításáig (vagy alternatívan a cookie-k, ideiglenes file-ok törléséig) a galériáról nem is beszélve. Sõõõõt, melóhelyen és otthon is ezt csinálja, két tök más rendszeren... Engem utál, vagy mindenkit?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na zsenik, segítsetek nekem!

Adva van egy hálozat, amiben 9 gép található, a netmegosztást egy 3com gateway illetve hub végzi.
A problémám a következõ:
Annyit már kiderítettem, hogy nagy ping pong megy néha a gépek között, ennek kellene határt szabni:

2004/07/31 09:21:56 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 169.254.117.114:3479 ->> 80.183.151.197:445
2004/07/31 09:21:57 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 169.254.117.18:3893 ->> 80.182.149.96:445
2004/07/31 09:22:01 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 169.254.117.18:4014 ->> 80.183.102.31:445
2004/07/31 09:22:07 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 169.254.117.131:1978 ->> 80.183.54.113:445
2004/07/31 09:22:08 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 80.183.64.223:445 ->> 81.182.79.164:2172
2004/07/31 09:22:15 ** TCP SYN Flooding ** <IP/TCP> 169.254.117.18:4410 ->> 80.181.55.98:445
Ezt találom minden lasullás után a logfáljban.
Már bekapcsoltam a gépek egyéni tüzfalát, így ahogy néztem stabil a rendszer, viszont akkor az a program nem müködik, amivel az idõket nyilvántartjuk....
Na mi a tököm csináljak?
Valaki?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hát az sux az biztos!

Kulcs kft az tuti!de csak akkor ha más adatok nem kerültek arrra a partícióra,nem itrt/olvasott onnan semmit senki!igat ez hálózatra is!ha meg volt osztva a paartíció.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

link=board=7;threadid=4346;start=630#msg198605 date=1090842375]
DE LEHET!
NEKEM VAN EGY OROSZ CSODA CD-M,AMI KÉPES UNFORMATOT CSINÁLNI!

Esetleg elérhetõvé tehetnéd ;)
Egyébként állítólag mûködik a kikapcsolás utáni unformat parancs is.
Talán még annyi, ha nem menne, Kürtnél gigabájtonként ezresért hoznak vissza cuccost. Ha nagyon fontos adatok voltak, talán megéri...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

suxx.
azt már nem lehet sajna. ha már egyszer megformáztad ott mindennek vége. VAGY elviszed ilyen speciális bótba vagy hova, és kimentik az adatokat neked ha nagyon fontos. persze nem olcsó mulatság....valami ~50e

DE LEHET!
NEKEM VAN EGY OROSZ CSODA CD-M,AMI KÉPES UNFORMATOT CSINÁLNI!

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget! Elviszem egy jó barátomhoz a winyót, õ jobban ért hozzá, mint én, aztán rábízom a dolgot. Komolyabb adatvesztések esetén is tud segíteni, remélem ezt is megoldja.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Az is kérdés, hogy amikor elindul az xp, ami gondolom még fent van a c-n, vagy berakod egy másik gépbe a vinyót, akkor a win mennyire szemeteli össze a d meghajtót (mondjuk rak rá egy kukát, vagy Sys Vol Info).

Egy szakértõ fórumot én is tudok ajánlani, ott biztos több jótanácsot kapsz (vagy használd az ottani keresõt :)
hwsw.hu Microsoft OS szekció

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
A helyzet elég súlyos :-\ Léteznek adatvisszamentõ programok,utána akartam nézni számítógépes újságokban de nem találtam meg.Azok olyanok hogy van amit jól mentenek vissza van amit kevésbé(pl az mp3 össze vissza játszódik le,a film nem indul játékok sem stb tehát nagy része sérült lesz)Szerintem menj fel a Gamestar újság honlapjára www.gamestar.hu ott a fórumon van olyan topic ahol rögtön segítséget nyújtanak olyan emberek akik egész nap gép elõtt ülnek.Egyébként meg mit akartál?Ha újra akarod telepíteni a Windows XPt,nem kell formázni elõtte.Az XP felajánlja hogy frissítsen vagy új telepítés legyen.Az új telepítés olyan mintha elõtte formáztál volna.És miután leformáztad a D:\-t akkor miért raktad be a kislemezt?Az XP fent maradt nem?

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

gugli azt mondja, hogy Restorer 2000
http://www.bitmart.net/r2k.shtml

Olvasd el azért az oldalt figyelmesen. Fõleg a piros részt.

És ha ez a free verzió nem csinálná meg, akkor segíthet, a cracks.am, vagy az astalavista.box.sk. De szerintem inkább vedd meg ::)

Gondolom van ezeregy ilyen progi, csak jo kulcsszavakat kell írni a keresõbe.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
suxx.
azt már nem lehet sajna. ha már egyszer megformáztad ott mindennek vége. VAGY elviszed ilyen speciális bótba vagy hova, és kimentik az adatokat neked ha nagyon fontos. persze nem olcsó mulatság....valami ~50e

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
A következõ történt velem: meg akartam formázni a C meghajtómat, mivel ezen van a rendszer, de a gép a D-t formázta meg, amin meg az adatok vannak. Így tehát elvesztek. Kislemezrõl indítottam el a gépet, ami egy Win 98 vagy Millenium indítólemeze. A gépen egyébként Xp van. Azóta nem nyúltam a géphez, a d particíóra nem másoltam semmit.
Vissza tudom szerezni még az adatokat?
Köszi a segítséget elõre is!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát Fõnök én is igy tudom!!

mé van az hogy 512es adsl van itthon és kurva lassú a lapok elérése!??
irodában meg asszem az alap és sokkal gyorsabb!!??!
a seb 10Mb/sec...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az igaz, hogy a router mintegy tûzfalként is funkcionál? Merthogy saját IP címe van, amin keresztül vagy Teis bejelentkezve, tehát a routernél elakad a legtöbb próbálkozás...

poross

poross

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Meg hát!
Van egy haverom a MATAV-nál, õ mondta, hogy egy másodperc alatt elõszednek a rendszerbõl egy adatátvitelt elemzõ grafikont, és egy gyakorlott ember ránézésre -a következõ másodpercben- megmondja, hány gép van azon avonalon. (A részletekrõl nem tudok semmit)
Nekem megosztható van, úgyhogy nem jártam utána.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
A forgalom elemzésével meg tudja állapítani a szolgáltató, ha én egy routerrel megosztom otthon a netet?
Persze ezt nem teszem meg, mert a szerzõdés tiltja, csak kiváncsi vagyok. ::)