Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2004. június 14. - 14:25

Egy normális képcsöves monitor kenterbe veri az összes TFT-t.
Egyébként egyes cikkek különválasztják a TFT és LCD technológiákat, mások közösen említik, ez is érdekes.
Egyébként egyes cikkek különválasztják a TFT és LCD technológiákat, mások közösen említik, ez is érdekes.
Írta 2004. június 14. - 11:15

kicsit régebben volt szó az lcd monitorokról.
a lassúság és a nemtommi az elõfordulhat mondjuk egy jó minõségû 17esnél is?
pl játék, film, ilyenekre gondolok..
a lassúság és a nemtommi az elõfordulhat mondjuk egy jó minõségû 17esnél is?
pl játék, film, ilyenekre gondolok..
Írta 2004. június 13. - 11:54

na akkor mondom mi a gáz.
a dc-n megtalálsz egy cuccos és az neked kell(ene).
klikk letötlésre.
jön lefelé annyival mint málna esetében. közben meg a net ami nála van az max csak 90-100kb/sec körül tudna menni. le is jön a fájl iszonyat gyorsan. amint leért , nézd meg a fájl méretét. egy fake (vagyis nem az, aminek lennie kéne) fájlt töltöttél le és ezért nem mûködik.
a másik amikor elkezded letölteni és túl gyorsnak mutatja az pedig azért van mert a letöltés indításakor még nem tudja pontosan felmérni a dc a letöltési idõt és a sebességet de ez utána korrigálódik.
na ennyi.
nem nem itt félreértés van. tényleg lejött a cumó, valóban olyan gyorsan, más okból nem mûködik. a windóz 3 megásnak irja ki a 3 megás fájlokat, szoval nem itt vana a gáz. azé' ennyire én se vagyok láma :-X

Írta 2004. június 12. - 20:02

akkor egyszerubb neked bezippelni.
az neked is meg masnak is jo.
ha van ertelme tomriteni persze.
mert amikor zip meg utana meg arj meg rar az mar szopatas.
vagy videot sincs sok ertelme.
ha viszont nagy sebbel tudod felfele adni akkor megint szop@tsz vele embereket.
mert nemtudjak letoltes kozben nezni.
huh de hozzaertettem
az neked is meg masnak is jo.
ha van ertelme tomriteni persze.
mert amikor zip meg utana meg arj meg rar az mar szopatas.
vagy videot sincs sok ertelme.
ha viszont nagy sebbel tudod felfele adni akkor megint szop@tsz vele embereket.
mert nemtudjak letoltes kozben nezni.
huh de hozzaertettem
Írta 2004. június 12. - 19:54

de gyakran hibázik. nem érdemes használni. letöltesz 1 nagy fájlt és akkor az most vagy jó vagy nem jó. ráadásul nem is jelzi a hibát semmi.
Írta 2004. június 12. - 16:27

ráadásul az újabb DC verzióknál van tömörítési lehetõsség, azaz pl. lehet hogy az eredeti file méretének csak 80%-át töltöd le, mert a DC közben tömöríti, hogy csökkentse az átvitt adatmennyiséget
ez is gyorsíthat rajta valamit...
ez is gyorsíthat rajta valamit...
Írta 2004. június 12. - 15:58

Írta 2004. június 12. - 15:55

na akkor mondom mi a gáz.
klikk letötlésre.
jön lefelé annyival mint málna esetében. közben meg a net ami nála van az max csak 90-100kb/sec körül tudna menni. le is jön a fájl iszonyat gyorsan. amint leért , nézd meg a fájl méretét. egy fake (vagyis nem az, aminek lennie kéne) fájlt töltöttél le és ezért nem mûködik.
a másik amikor elkezded letölteni és túl gyorsnak mutatja az pedig azért van mert a letöltés indításakor még nem tudja pontosan felmérni a dc a letöltési idõt és a sebességet de ez utána korrigálódik.
na ennyi.
klikk letötlésre.
na ennyi.
Írta 2004. június 12. - 15:31

Ez ismerõs. nekemis csomószor van, h szed le eszeveszetten, de már eleve 5 megánál kezdi :
, és úgy pikk-pakk lennven. Dade olyankor hibás a filé.

Írta 2004. június 12. - 15:25

jóvanna, de örültem a 3 percnek ;D nagy itt a kavarás a csellóval... akkor most az alap 768as? me akko' nem kell a csello+ mer csak 256al gyorsabb. az meg nem ér meg 5 ezrest havonta. jah és nem gyártottam a képet, eredeti! télleg ;D bá' azé gyanús meg nem müxik ... de lennt van.
Írta 2004. június 12. - 14:24

Írta 2004. június 12. - 14:05

málna azért jó ,hogy gyorsabb a cselló mert legalább hamarabb eléred a havi korlátot. így nem 3 nap alatt hanem 3 óra alatt ;o)
egyébként meg én is gyártottam régebben ilyen képeket ;o) 768kbit most a max a csellónál asszem.
egyébként meg én is gyártottam régebben ilyen képeket ;o) 768kbit most a max a csellónál asszem.
Írta 2004. június 12. - 11:48

azzal már télleg olyan mintha háborúben lennél ;D
Márcsak a golyóütötte lukak kellenének a falra ;D
Márcsak a golyóütötte lukak kellenének a falra ;D
Írta 2004. június 12. - 11:41

17" SyncMaster172V. Jó cumó, sunyinetre.jah ~150-170 fok
mittu csereljunk!
mekkoraval nyomod?

Projector poén

Írta 2004. június 12. - 11:16

Írta 2004. június 12. - 11:13

lejött szépen foglalja a helyet, de nem indul.. ehh... biztos az ikszpé miatt. ugyhogy neki is kezdtem a 3nak, már nincs sok hátra. az a mókás, hogy csak ettöl a csávótol jön ilyen ütemben... ??? lehet, h közel lakik? ;D
Írta 2004. június 12. - 11:11

Írta 2004. június 12. - 11:05

nem 3 perc. annyi volt míg lejött a zegész kb
unatkozom... na nincs meg a villám mit csináljak

unatkozom... na nincs meg a villám mit csináljak
Írta 2004. június 12. - 10:48

Írta 2004. június 12. - 10:32

uhh a csellónál alaposan begyorsítottak... néztem dcn, hogy mio a fasz, talán 1kbos cuccokat töltök a 3 megás helyett, de...
http://kep.tar.hu/fa.../pic5328510.jpg
nah azért jó nem?
http://kep.tar.hu/fa.../pic5328510.jpg
nah azért jó nem?