Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

segítsetek
mi lenne gyorsabb memoriábol
ha egy 512es pc3200as 200hmz-s
vagy két 133mhz-s 256os modul lennne benne és plusszban a 200hmz-s !?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
lor: újra indítottad a word-öt?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ott is benne
igaz mas neven
(ami a megjelenitesi vagy mi)

de attol word nem latja pl.

jo most vmit varialtam felulirtam jatszottam ... es okes

ja naturlich de az meg nem volt eleg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
word-be én nekem ment így.

máshova meg nekem nem szükséges :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Attól még nem fog menni, Vezérlõpult/betûtípusoknál hozzá is kell adni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
windows\fonts

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hova kell masolni a betutipust/betûtípust ha hasznalni akarom?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
vannak ezek a nyomtaték, amik tudnak memóriakártyáról nyomtatni (jelen esetben epson cx4700 v mi a fene)
jó lehúzós módon persze kábel nem jár hozzá, szóval csak fénymásolni tudtam véle, tehát mûködik mind a szkenner meg nyomtató része
sõt, a napokban egy ugyan ilyennel nyomtattam memory stickrõl (csak kép volt rajt) és ment jól
de ha belerakok egy sima MMC-t akkor miért nem nyomtat vajon? nem csak kép van rajta, talán ez a zavaró tényezõ?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Van megoldás eszembe jutott a jelszó:whacky:

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Vettem egy új gépet és most pakolom át a dolgaimat, de az icq jelszavát nem találom sehol, az elfelejtett jelszó pótlását meg a megváltozott mailcím miatt nem tudom igénybe venni. Találtam egy xpass nevû progit amivel az elfelejtett, de még a gépben lévõ jelszavakat lehet kideríteni, mûködik is mindenhol kivéve az icq-ban:(
Van erre valami megoldás?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Mire? (Biztos nem voltam itt.. :))

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Két hónapja erre kérdeztem rá, de senki nem válaszolt...

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
wifi jó mer rá lehet "kötni" a PDA-t
meg az egy emelettel lejjebb lakó nagymamit
de a hugi már drótos ;)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Persze, pont erre akartam célozni, csak nem fejtettem ki eléggé.. :)
Ha ott a cucc, akkor nem wifizek. Wifi akkor játszik, ha valamiért nem tudom a gép mellé telepíteni (ez ritkább), vagy notizok (ekkor meg pcmcia, vagy usb)..

A lényeg, hogy (szinte) egyet beszélünk.. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
de ha ott a géped a DSL mellett akkor kábellel dugod a router seggébe
mer a kábel az mégiscsak.. õõ kábel :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Viszont pci-osra az esetek többségében nincs szükség, mivel az adsl-t az ember jó esetben a gépe mellé telepíti, ami általában fix helyen leledzik.. :) Na jó, nem mindenkinek, de azért ez az általános.
Notebook-ba meg nem pakolsz pci-t..
De egyébként egyételmû, hogy akármilyen antennás eszköz is jobb, mint az usb. Bár mondom, a hwsw-s cikk szerint a most kihozott usb-s kütyü esetén nem ennyire egyértelmû a dolog. (Nem a cserélhetõ antennásra gondolok..)
Egyébként van usb hosszabító, azzal is cipelheted a cuccot.. :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ehhez annyit hogy egy PCI-s wifikártya amiben ANTENNA van sokkal jobb, mint egy usb kulcs izé. Grószmutinál ilyen van, vettem rá egy vezetékes antenna gombót, így most 1 méteren tudom mozgatni az antennát, hogy a legtöbb jelet tudja szedni. Az usb-t meg nem hurcolhatod bárhova :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Vezetéknélküli hálót szeretnék itthon építeni, plusz vennék még hozzá egy USB-s Wlan adaptert a PC-be, így eddig a US Robotics Wlan starter kit-en gondolkodtam, de hátha van jobb megoldás.
Elõre is kösz.

Nekem ilyen van (illetve talán az elõzõ verziója, kéne típus szám). Eddig semmi bajom nem volt vele. A wifi miatt érdekes, hogy ne csak wep titkosítást tudjon (Ez tud wpa-psk-t is.). MAC szûrés és alap tûzfal van benne. Könnyen konfigolható. Amíg nem lett xp-m és nem cseréltem le a szoftveres tûzfalam, addig reset nélkül ment egy jó félévet. Azóta, ha szoftveres tûzfal különbözõ terheltségét nézegetm, akkor néha ledobja a gépet (3-szor fordult elõ vele egy hónap alatt, de egy gombocska és fut is tovább). Ha csak fut a tûzfal, akkor nincs gond vele. Az usb-s kütyü kb 10 méterrõl 1MBitet hozza úgy, hogy közben van két-három normál fal és két fõfal két bizonsági ajtóval. Talán ez nem olyan rossz.
Hátrányok (régi): ha nagyobb hatótávolság kell, akkor jobb egy antennás pcmcia kártya (az újban mintha sokkal jobb lenne az usb-s cucc, de nem emlékszem, mintha lenne egy cikk róla a hwsw-n). A (régi) kitt két antennás volt, ami jó, de nem lehet egyiket sem cserélni (berhelés nélkül), ami ha épp rosszak a kürülmények, akkor nem jó, mert nem tudsz hatótávot növelni..

Nna, nagyjából ennyi jutott eszembe.. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, control centerhez kell a net frameworks vagy mi a rák. ráadásul 5.13-mas catalyst már nincs control panelesben csak ccc-sben gyárilag. hogy lesz-e moddolt cp-s nem tudom, de remélem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Köszi, megoldódott a probléma.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.