Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

az jó de a wifi szar ha tényleg akarod használni is a hálót
netre bõven elég
másra karcsúúú

köszi, tisztában vagyok a wlan sebességével. Nyilván g-s háló lesz, a bejövõ vonal egy 2,5Mbit-es Chello, azt bõven tudni fogja. Hogy mire lehet "tényleg" használni a hálót azt nemtom, nekem fõleg interneten keresztül elérhetõ dolgokra kell, ott meg úgyis a kábelnet lesz a szûk keresztmetszet...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
dotnet
http://www.microsoft...&displaylang=en
vagy 2.0
http://www.microsoft...&displaylang=en

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

.NETFX telepítve van?

Ennyire nem értek a témához.... :( Én mindent feltettem, amit tudtam, de mi is az a .NETFX ?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az jó de a wifi szar ha tényleg akarod használni is a hálót
netre bõven elég
másra karcsúúú

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Segétséget szeretnék kérni:
Ajánljatok nekem Wlan routert légyszi, az ára jó lenne ha 15e alatt maradna, hirtelen három funkció jut eszembe, ami fontos lenne: MAC address alapján szûrés, beépített tûzfal, egyszerû menedzselhetõség.

Vezetéknélküli hálót szeretnék itthon építeni, plusz vennék még hozzá egy USB-s Wlan adaptert a PC-be, így eddig a US Robotics Wlan starter kit-en gondolkodtam, de hátha van jobb megoldás.
Elõre is kösz.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

A bajom a következõ: Win XP bejön és az Ati Catalyst Control Center hibát ír:
"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Namost ugyanez ven, ha "manuálisan" akarom elindítani. Mié'? Próbáltam újratenni, azóta az XP is cserélõdött, de semmi sem változott.

.NETFX telepítve van?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A bajom a következõ: Win XP bejön és az Ati Catalyst Control Center hibát ír:
"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Namost ugyanez ven, ha "manuálisan" akarom elindítani. Mié'? Próbáltam újratenni, azóta az XP is cserélõdött, de semmi sem változott.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az egyik a magé a másik meg egy random az alaplapon elhelyezett szenzor értéke
értsd a proci KÖRNYEZETE
vagyis a gépen belüli hõmérséklet

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ralph: Tõlem nyugodtan, engem nem zavar. :)
zolle:Úgy érted hogy az egyik érték a mag hõmérséklete a másik meg a körülötte lévõ levegõé?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
procit és a környezetét szokta

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
_Alex_:
Értve!
Visszavonva!
Többet NEM elõfordulva!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Persze persze, csak úgy általánosságban ajánlottam.
Ha már itt tartunk nálam 3 hõfokot mutat a vinyókon kívül, nekem is 4200esem van. Gondolom mutatja a procit meg az északi hidat, de mi lehet a harmadik?

Picasa _Alex_

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
alex:
ha nincs rajta szenzor, nem fogja tudni hogy hány fokos.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
husevotelefonfulke: Speedfan méri a hõmérsékleteket és be tudod állítani hogy mikor riasszon.

Ralph:Zorg erre azt szokta írni hogy warezt csak privátban! :)

Picasa _Alex_

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Akkor IDE is:
Segítsetek!
Tud valaki olyan webhelyet ajánlani,ahol emeltdíjas SMS áráért tudok böngészgetni progik között?
MP3,game,esetleg film.
Olyan kellene,ami "él" is.
Köszi!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha ugy érzed tul meleg a kártya érdemes kicserélni a ventit, a 4200-asokban 2-3 év után megadja magát a venti.
vagy lecseréled az egész mindenséget egy utángyártottra. 1500 körül már van spire és/vagy vantec iceberq, de 3500-ért van nv silencer1 is, ami jó ti4200-asra. más kérdés hogy áldozol-e ennyit rá :)
[a tuning biztosan nõni fog, mert a gyári hûtés nem hûti a ramokat, a silencer pedig igen]

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem figyelmeztet, kikapcsol, vagy elfüstöl.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
4200ban nincs hõmérõ
atiban is 9800 PRO és fölötte van csak

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
Videokártya hõmérsékletét vhogy meg lehet tekinteni? Egyáltalán van benne érzékelõ?Geforce Ti 4200.Az everestel próbálkoztam, de nem mutatja.I

lletve program ami figyelmeztet ha a hõmérsékletek túlléptek egy bizonyos szintet?