Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekem gyanús. meg infectedként meg is jelöli.

ha használatbín van akkor mit tudok tenni?
formatc: ? :(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
lehet hogy nemis infected csak gyanús vagy éppen használatban van a fájl

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az miért van, hogy az AVG talál 4infected object-et de csak egyet heal-oz?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkó sorry. :)

Nekem eddig (kopp-kopp-kopp) vhogy minden mûködött mindennel, pontról-pontra, úgy és annyin, vagy jobban, ahogy azt a gyártó írta, ezért eddig elhittem nekik, hogy amit mondanak, az úgy is van.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

roberátor, sikerült megoldani a porblémát?

lehúztam a modemet a géprõl, a hálóról és a tápról is, és visszadugtam mindet: ment. errõl ennyit :P

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Az abit ic-g amugy szerintem egy egész jó tuninglap.
Exemmel is ilyet vetettem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
roberátor, sikerült megoldani a porblémát?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Az, hogy valami támogatja az 533MHz-s rendszerbuszt, nem jelenti automatikusan, hogy mennek is vele az ilyen CPU-k. A BD7II tökéletesen jó példa erre, mivel a Celeron D procik nem mennek vele, a BD7III-al viszont vígan.

errõl beszéltem ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ez esetben mi a véleményed az ABIT IC7-G alaplapról. Tényleg érdekelne, nekem az van, nincs semmi bajom vele, de nem is használom ki minden lehetõségét. (Azt tudom, hogy sz@r a chipset hûtõje.)

Fórumon, fõleg ilyen témában, soha nem minõsítem semmilyen gyártó, semmilyen termékét. Ha az említett lap neked jó, mûködik rendesen, akkor használd egészséggel. A chipset hûtõt meg cseréld ki egy passzív Zalman-ra vagy Primecooler-re.

Az Intel se akkora minõség, mint amilyennek tartják. Fõleg úgy, hogy számos gyártó, OEM termékként készíti neki az alaplapokat (pl. ASUS, Foxconn. stb...). Utolsó, már piacon lévõ terméknél tapasztalt komoly hibája az ICH5-s southbridge egy komoly mennyiséget felölelõ szériája volt (túlmelegedett és kidurrant a chip, így akinek ilyennel szerelt lapja van /i848, i865, i875 chipset-el ment párban/, biztos ami biztos alapon rakjon a déli hídra egy passzív bordát). Nekem is ilyen van, de hibátlan szériából.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Számomra hasonló negatív példa az Intel. Egy 2.4es Celeron D-t nem hajlandó kezelni a mittomén milyen alaplap, csak Pentiumot meg Extreme Editiont. Kérdem én, ha a foglalat megegyezik, miért nem lehet "lefele" kompatibilítani?:) Annyira nem hiszem hogy más platform lenne egy celka egy pénégytõl...

Abitot elvbõl sosem. Személy szerint nekem csak Asus, tesztekben jól szerepel, személyes tapasztalatból kiindulva is jó, kivéve az A7A-266E, de az ALi chipes volt, ami felejtõs :D (ingyé volt)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez esetben mi a véleményed az ABIT IC7-G alaplapról. Tényleg érdekelne, nekem az van, nincs semmi bajom vele, de nem is használom ki minden lehetõségét. (Azt tudom, hogy sz@r a chipset hûtõje.)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az, hogy valami támogatja az 533MHz-s rendszerbuszt, nem jelenti automatikusan, hogy mennek is vele az ilyen CPU-k. A BD7II tökéletesen jó példa erre, mivel a Celeron D procik nem mennek vele, a BD7III-al viszont vígan. Igen komoly mértékben függ attól, hogy az adott alaplaptervezõ és gyártó cég tisztességesen megcsinálja a lapot, vagy sem. A BD7 széria azért jó példa erre, mert mindkét említett változat a 845E chipsetre épül, mely a gyártó (Intel) által deklaráltan az alap platform a Prescott magos P4 és a Celeron D processzorokhoz. Ergo, ha az alaplapgyártó tisztességesen, a specifikációk alapján tervezi meg adott chipsethez a lapját, akkor az az újabb CPU típusokkal is mûködni fog, ha a CPU gyártója ezt hivatalosan is deklarálja. Természetesen BIOS frissítésre szükség lesz, hiszen az új CPU modell mikrokódjait nem ismerheti az alaplap. Az ABIT tökéletes példája az átgondolatlan, szabványokon átnyúló tervezésnek, amire tökéletesen jó példa a fent említett eset. És ezen kívûl számos más típust is említhetnék, ahol hasonló, vagy teljesen más, de tervezési hibából fakadó probléma volt.
Az ABIT-ot nem azért emeltem ki, mert szar, hanem mert ez volt megemlítve. Ettõl függetlenül meg van a saját különbejáratú véleményem a cégrõl (és ezt 3 évi nagyker szintû forgalmazás alapján, kellõ gyakorlati tapasztalatokkal a hátam mögött bármikor, érvekkel tudom megvédeni).
Éppen ezért számítástechnikában lehetõség szerint felejtsük el az elméleti síkon történõ tanácsadást, mert számos alkalommal lukra lehet futni, vagy ami még rosszabb, lukra lehet futtatni másokat.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
vidéken biztos semmi sincs

bár ez üzleti titoknak minõsül, most cseréltem ki egy AsRock alaplapot Intelre, és nagyonjó érzés ;)
2.66os P4 csücsül benne meg másfél giga ram

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
BIOS-t nem néztem, de az összes, jelenleg elérhetõ BD7II-es 533-as FSB-t tud.

Hol nem lehet ezeket kapni? Haver épp tegnap vett 2.66-os P4-et Centralcomputerben. Cerka is van dögivel.

Socket 478
Celeron® 2600MHz+FAN
Celeron®(315) 2,26GHz+FAN 256KB/533MHz
Celeron®(330) 2,66GHz+FAN 256KB
Celeron®(330) 2,66GHz+FAN 256KB/533MHz
Celeron®(335) 2,8GHz+FAN 256KB
Celeron®(335) 2,8GHz+FAN 256KB/533MHz
Celeron®(345) 3GHz 256KB
Celeron®(345) 3GHz+FAN 256KB
Pentium® 4 S478 2,4GHz+FAN 1MB 533MHz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jahogy bios frissítéssel :D mikor én eladtam az enyémet, még nem ment az 533-as fsb asszem.
mindegy, 2.66-os rendes pIV-et képtelenség venni még használtan is, és a cerka is egyre ritkább....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szerintem nem volt igaza, mert az Abit BD7II-ese tudja az 533-as FSB-t, amihez vesz egy 2.8-as cerkát, vagy 2.66-os Pentiumot, és annyi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

igen,azt állította az arc hogy nincs ehez az abid bd7IIes laphoz proci...

igaza is volt, már nincs fsb400-as s478 proci a piacon vagy másfél éve.... és azt hiszem a lap nem támogatja se az fsb533 se az fsb800 s478 tokozású northwood/prescott cuccot.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Én a kábelt mondanám, valszeg fali van neked, azért merev. Ki kéne próbálni sima lengõkábellel, vagy ha azzal se akkor Cat6-ossal (1000mbps) az elvileg jobban árnyékolt.
Nekem mondjuk fali van a router és a gépek közt mert ezt tudtam szerezni ;) és 30+ méteres kábel is van, padláson át..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Driver
Kábel
Kártya sorrend áraknak megfelelõen...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
100 méter, de lehet, hogy gyenge a csillapítása a kábelnek, és sok zajt szed össze. Vagy az integrált cuccnak rossz a csillapítása. És igen, lehet driverfüggõ a méter.