Másik gép nincs? Mert akkor a vinyóra fel tudnád tenni a Sata drivert, és onnan olvasná be.
Van másik gép de abban sincs lemezmeghajtó (rég nem használom már).
Netrõl leszedem drivert felrakom gondolom úgy is jó.
Másik gép nincs? Mert akkor a vinyóra fel tudnád tenni a Sata drivert, és onnan olvasná be.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Kelliz: kaptál vagy készítesz egy Sata-s lemezkét (floppyt) driverrel, boot CD berak, elkezd tökölni, majd mondja, hogyha van más gyártótól kapott driver, akkor F6. Nyomod a gombát, betolod az arcába a lemezt, õ megnézi, felpakolja a motyót, reboot, és már látja is a HDD-t, mehet fel a rencer.
Iet:
Ha elfogy a Skatez a rágcsálóhoz, tok egy srácot, aki ad el olcsón.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
mit vettél valami csifteket?
van mx518-am, tegnap azzal játszottam a razer helyett.
félelmetesen jó. megkockáztatom jobb mint a razer (kényelmesebb)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Noakkor!
Visszatérve a Zalman vf700alcu-Inno 6600 GT kombóra!
Megjártam ma Miskolcot ilyen ügyben.
Megtekintettem,hogy megyeszékhelyemen lehet-e ezt a títusú hûtõt kapni.
Elsõ állomás:Chipland.
Mondom:Zalman vf700alcu-típusú hütõ kellene nekem 6600 GT-re.
Válasz:Igen van,de milyen gyártó termékére gondoltam? Mármint felrakni.
Mondom:Inno3D.
Válasz:Akkor azt önnek NEM ajánlom,ugyanis a napokban hoztak vissza éppen egyet,hogy nem lehet felrakni pont az Inno-ra,mert útban van 2 chip,vagy mia fenét mondott...
Második állomás:Computer Praxis
Mondom a kínjaim,erre a válasz ugyanaz:-az Innora ne nagyon kísérletezzek,mert nem fogok tudni felrakni ilyet,talán próbáljak szétnézni a Zalman honlapján,hogy õk kimondottan ehez a típusú kártyához milyet ajánlanak,de a VF700-as tutira nem OK!
Megköszön,továbbhajt.
Harmadik állomás:Dark Comp
Itt is elõállok a bajommal.
Válasz:Ááááááááá,jóaz rá!
Egy kicsit el lehet vele hernyózni,de megoldható.
Nem akartam részletekbe menõ faggatózásba bocsátkozni,ugyanis nem a legjobb idõpont lett volna,így a karácsonyi bevásárlóláz véghajrájában,....DE!
Mondjátok meg a frankót:Most lehet,vagy nem lehet maradandó károsodás nélkül felszerelni egy Inno 3D 6600 GT videokártyára eyg Zalman VF700ALCu-típusú hûtõventillátort????????
Üdv:Ralph
nekem 12.5*133 volt ugye az XPnek, ezt felhúztam 173-as fsb-re így jött ki a 2200 körüli érték
semmi se nyafkázott, a ramok SPD szerint FSB*2n futottak
jaja, csak amd mellett lehet a szorzót változtatni, marad az fsb.
tekintve hogy a ramod 266-os (azaz effektive 2*133mhz) igy a procid ahogy emlitve is lett 133mhz-es fsb-ig nem fog problémába ütközni ram oldalról. más kérdés, hogy a proci birja-e a 133-as fsb-t. (17*133=2261 mhz)
arra figyelj, hogy az agp/pci 33/66mhz körül maradjon, max 2-3 mhz +/- tûrése van az eszközöknek, de nem mindennek!! ezzel könnyû kinyírni egy eszközt. az a legbiztosabb, ha van fix agp órajel. (már nem emléxem hogy hogyan volt a biosban, de nem nagy cucc ráakadni)
kezdésnek 10% fsb emelést javallok, majd utána a további emelések mellett folyamatos tesztelést: occt, superPi, sp2004, prime95, és társaik.
pézsé: a kép csak illusztráció, nekem pont forditva áll az alaplapomon a bat, a ram felõl szivja és a ház hátulja felé nyomja a levegõt, ahonnan egy 8 centis nyomja ki a házból és a táp alján levõ a tápon át ki a házból.
screenshot: ha ettõl félsz hogy módosítással vádolnálak meg, akkor cpu-z validatemeg 3dmark 2005 feltöltés. azokban nem lehet csalni
részemrõl lezárva.