Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. december 22. - 22:45

Írta 2005. december 22. - 22:42

engem a csendessége érdekel fõleg, most egy codegen házban laknak a cuccaim, elég ótvar, felhangositja a winchestert, melegszik, és kicsi is...rob: Én nem rég vettem antec slk3000b-t. Szerelésileg meg vagyok vele elégedve. Nincs elforgatva a vinyó rész és gumi csillapítást is kapott. A procihoz menõ tölcsér intel procikhoz igazodik, de azért amd-hez sem katasztrófa. Szép, letisztult forma, nekem eddig bejött..
a tölcsért tuti kiszedem belõle, már csak azért is mert
- nem fér el tõle a bat és
- a bat az alaplappal párhuzamosan fúj.
utólagos hangszigetelést biztosan fog kapni a ház, és az antec házak amugy is a csendességükrõl hiresek.
gyárilag jár hozzá ventilátor?
elõre tényleg befér egy 12-es?
mennyi a súlya?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. december 22. - 21:42

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. december 22. - 21:36

edit:tápot kap és asszem pörög is, jó halk darab.
mégeditebb: ide, 80GB
Írta 2005. december 22. - 21:26

Mi van még mellette? Vagy egyedül van?Jumpert próbáltam cable selectben és masterben is, a kábel pedig jól van bekötve.
Írta 2005. december 22. - 21:25

voti: a kábelezést és a jumper-eket tényleg érdemes megnézni. Melyik végén van, hol a jumper, ide, sata, mekkora? Biztos támogatja az alaplap? Tápot kap rendesen (felpörög)?
Edit: nna, lassú voltam..
Írta 2005. december 22. - 21:20

Írta 2005. december 22. - 21:12

Írta 2005. december 22. - 20:56

Vettem egy új vinyót, de nem látja a gépem. Bios autodetectnél lefagy, mi lehet ez?
Írta 2005. december 22. - 19:48

És aki esetleg most vitatkozni és okoskodni szeretne, csak annyit mondok, hogy nyugodtam munkahelyet cserélhetünk egy hónap erejéig, intézheti többek között a garanciális feladatokat, és utána ismételten eldiskurálhatunk a dologról.
Írta 2005. december 22. - 19:41

Üdv!
Nah pont egy informatikus szakos tanuló ne irogatna ide?
Most megteszem.
Nekem Q-Tec tápom van 400 wattos Big Fan 12 centis ventivel.
Nagyon meg vagyok vele elégedve mert eddig nem volt vele problémám.
Ja és egy éve van meg.
Nekem Azona 300W van. 4 éve van meg , és ez nem igéret hanem bizonyíték:D
Még most is elboldogul egy @2,2GHz Tbred-el + 1,25GB rammal+ 6600GT-vel.

Írta 2005. december 22. - 19:10

Azért a Q-tec nem biztos, hogy mérvadó tápok terén..
Ilyen hûtõt vettem én is, csak az újabb verziót, brutális egy darab, kellemes 30 fok idle...
Üdv!
Nah pont egy informatikus szakos tanuló ne irogatna ide?
Most megteszem.
Nekem Q-Tec tápom van 400 wattos Big Fan 12 centis ventivel.
Nagyon meg vagyok vele elégedve mert eddig nem volt vele problémám.
Ja és egy éve van meg.

Írta 2005. december 22. - 19:05

TT házat én nem vennék, 2 hétig volt olyanom, rémálom.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 22. - 18:52

több venti oké, de egy-két fokot számit csak, nézz meg pár tesztet mit számit, ha a házban van házhûtõ és ha nincs, illetve a nyitott és a zárt ház.
nekem egy 8 centis van hátul és egy 8 centis elöl, kézi fordulatszámszabályzóra kötve, ha játszom megy maxra mind, ha netezek avgy csak letöltök vissza minimumra.
a silencerem is kézzel szabályzott. megy a speedfan, ott látoma fordulatokat és a hõmérsékleteket, és ahhoz képest állitgatom.
az uj házban már elöl-hátul 12 cm ventik lesznek

most perpill több jelentkezõ is van, tekintve hogy nincs yesico open air.
igy antec slk3000b, thermaltake soprano, illetve kicsit olcsóbban az aerocool magic 3d a versenyzõ.
5k az nagyjából papst/noiseblocker ár, 17dBa és 63 m3 /h olcsóbban van aerocool és nortQ csak az aerocool hangosabb (21dBa) a northQ meg kevesebb levegõt szállit.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. december 22. - 17:15

Az FSP BlueStorm meg nem olyan drága.. Vagy bruttó árat mondtál?
Írta 2005. december 22. - 16:48

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. december 22. - 16:45

(q-tec, casetek, codegen, mercury, sorolhatnám)
Írta 2005. december 22. - 16:42

Ilyen hûtõt vettem én is, csak az újabb verziót, brutális egy darab, kellemes 30 fok idle...

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 22. - 16:39

amugy fsp bluestorm nagyon jó táp, csak azért van enermaxom, mert 15k-ért vettem és kiskeráron az fsp is 15k.
chieftec-bõl a 410-es sirtec belû a sz*r, mindenki a 360-as hpc-t ajánlja. (ebbõl van 420-as is)
12-es ventivel amugy nem biztos hogy ultrahalk a tápod, nekem az enermax egy 9.2 centissel és egy 8 centissel halkabb, mint az egyetlen 12 centissel szerelt q-tec volt.
leghalkabb ventilátoros táp a northQ, angliában 15k körül van, itthon a tts kft hozza br.22k azt hiszem. 1 db 14 centis venti, 17dB.
pézsé: inkább cas latency-t, ras to cas delay-t, ras precharge-ot és ras active time-ot nézz

az egyik legnagyobb/legjobb amit lehet venni, mégis 35 fok körül vagyok, pedig az a64 szintén alig melegszik. (és megy a c'n'q, ha idle van akkor csak 1024mhz és 1.1v-ról megy!)
nem azt mondom nem értesz hozzá, csak elnéztél pár számot

tölts le speedfant, everestet, cpu-z-t, és csinálj pár screenshotot.
Írta 2005. december 22. - 14:54

Javítva az NFS:MW alatt tapasztalt lag-szerûjelenség !
Mer' egy állat vagyok !