Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jól van! Nem csalódtunk benned.. :D Én is igy jártam fõiskolára. Meg a Máté is. Meg mindenki, aki normális.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elkéstem... Na, vazze... Majd megyek délre... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megtisztelés, hogy a képemet tetted be! ;) Melót nem tudok... :( És én is akarok bringázni. Na, lassan lépek, mert kb 20 perc még beérek a suliba, de még föl sem öltöztem és 10-tõl órám van. Ez nem fog menni... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ki talál ki olyan lakásokat, hogy a konyhából kelljen a fürdõszobába bemenni?? Olyan hülye elrendezésû lakások vannak, hogy el se hiszem. Elég nehezen megy ez a lakáskeresés. Ahol vennék, ott drága, ahol meg futja rá, ott hülye az elrendezés. Vissza kellene költöznöm Pécsre, még mindig nem tud senki vmi jó állást??

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem képeim? Majd ha legközelebb megyünk. Ezen vonatbólkiugrálós képen kívül, az általam ellõtt 10, azaz tíz darab fotó közül egyik sem éri el - az egyébként ugyanazt a témát feldolgozó - Mester képeinek minõségét.

Holnap nagyon kéne csapatni, a testem izomzata ordít a bringázásért...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk: Jók a képek!!! Olyan csapatfotón én is rajta akarok lenni... Szombat ride??? Ugyehogy! Ákos, neked képek mikor lesznek?

<---- Az egyiket le is nyúltam ha nem baj...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Késésben vagyok, szal rohanok suliba... Shoshi: ha találkozol öcsiddel, mondd meg neki, hogy 5 körül fölveszem õket és megyünk Komlóra. Kössz!

U.I.: Milyen az avatar?!?! Zap mehet lesifotósnak... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok underground mc-k!

Kokk:
Ha van, akkor egy bizbaszra mindig jó vagy nálam!

A slicc egyébként nem téma, simán feljön a gatyó, és nem is csúszik le! Nagyon korrekt darab!

Hát tegnap el akartam lógni edzésrõl, vágytam egy gyors csapatásra, erre elkezdett esni, úgyhogy mégis edzeni mentem. Jó lenne, ha holnap nem esne! Mehetnénk egy gyors nyálkás csúszkálós csapatást!

Tomy:
Kösz, a zenét megköszönném! Schwule Madchen nagyon üt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz', zOrg pont egy perccel elöttem zárta le a mi új, eget rengetõ topicunkat... Pedig egészen rákaptam... HEHEHE... Na, cakát!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, fölrakod Te is a tiédet, hogy a NAGY megérkezést be tudjam rakni... ;) Kössz!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fúúú, télleg jók...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz... A videó TOmy reszortja... ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kölyök: Jók a képek!!!!!!!!!!!!!
Tomi: Videó mikor lesz?Nem sürgetlek csak kérdeztem.:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, itt vannak a képek... Szokás szerint fordított sorrendben, szal tessék hátulról kezdeni!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hova tûntél ma?! Hiányoltunk... ;) Ha nem esik, valamikor egy tekerés?! Edzeni kell a transzferre... Ajjajjj... Az még durva lesz...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az Oakley gatyának nincs is slicce.

A Kisvakondot meg én kaptam. Majd odaadom, ha jól viselkedtek és nem írtok tele 1800 oldalt nélkülem.

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Shoshi felment rád az Oakley gatyó? Olyan furán rövid a slicce, hogy ihajj!

Nem lehet, hogy más túl hosszú ? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, azok jók lesznek... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ahhoz, hogy tudjam terjeszteni a ragályt, elõször nekem kéne megkapnom...
Visszakerestem, most már tudom mit adtam eddig. Akkor majd kapsz sok Swollen Members-t, meg mittomén talán valami hasonló zenéket. Esetleg Fettes Brot, meg ilyenek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D Kössz Tomy! Majd megy az egység!!! De inkább a kisvakondot kéne terjeszteni... Mert az nekem mindenképp kéne. És nekem bejött a gatyó. Meg Shoshinak jó is volt! És írtó rendes volt, mert odaadta a kis sárga bizbaszt, ami úgy tetszett... ;) Ezúton is köszönet... És ja. Mindennek a buzi esõ az oka. Ezért nem haragszom rád, Mettyú... :nyalizóssmályli: