Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vagy Szexszárdon kamerázás?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Pest is így kezdõdött... És jó lett. Engem érdekel. Szoktak õk jó pályákat csinálni. Indulni én sem karok, csak úgy kipróbálni a mást, az újat... Tudod, hogy van ez... ;) Bár a végén lenézek még Nagykanizsa elött és vasárnap videózhatunk. De nem valószínû. Inkább a jövõ hétvége a nagy stábbal... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
télleg, hétvégén Szekszárd... Érdekel az engem? Megint valami nagyugrató bevállalás. Kell ez az új csontjaimnak? Böööööááááá....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te mindig keresztbeszervezel nekünk... Te vagy a beépített?! A "TÉGLA"?!?!?! Sejtettem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okés okli unknow nevû
az enyém még nem jött meg az fekete keret meg fekete iridium lencs
ez borostány és barnás keret...

jövõ hétvégén megyek prágába
szóval az kilõve

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem én ezt kihagyom. Kedvem lenne, meg kamera is, de szombat: délben kell indulnom Nagykanizsára és sztem csak olyan 6-kor érek haza, vasárnap meg lenézek sztem Szexárdra. Ha összejön, talán viszek bringát is, de az indulás nem valószínû. Csak kipróbálnám a pályát... ;) Ha pölö jövõ hétvége is jó, akkor lehetne több fényképezõt vinni, meg jönne csajom is, és videózna és akkor lenne sok anyag...

Szemcsikre kíváncsi vagyok...! Ha valamelyik nem áll jól, megnézem... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jeeeeeeee

okés!!!!!!!!

kamera bekészitve föltöltve!!!

egy film kéne bele....
de az csak nem gond!!!!!!

jesz

menyjünk!!!!!!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
csajom szívesen videozna hétvégén valamikor, sõt õ kérte, hogy...
nekünk csak a fotómasin van, de ha a kezébe nyomunk valamit, akkor azzal vesz, ha valakit érdekel, tartson velünk.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah csócsó

na quimbyre nem megyek bõgõs szmájli...
de beraktam valmi jó zenét volt tdélután démonûzés,magamon is meglepõdtem
kezd lemmeni a zsér a hasamról(jó az a hasprés,meg este nem evés),de még mindig 90kilcsi vagyok :)

megjött az O szemcsi a borostyán faszás nagyon ...

Tomi,valmikor valmi jó zenét telómr a rá tudnán k nyomati?!

Olyna ez mint egy menekült tábor,mindenki ittvan aki nem elég bátor

28.án Európa kiadó!!!!!!!!!!!!!

Ma meg quimby,amorf...

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Mitzkey:

MI van a sherman-eddel
sejtelmed sincs hogy mi leehet a balya??

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

Hello

Még mindig nem jött meg a bringám(RM quake) viszont jött az imperátorba egy UMF Hardy 2!Mindakettõ kb. ugyanolyan árban van de nem bírok választani ugy hogy a ti segítségeteket is szeretném kérni.Szerintetek melyiket kéne megvennem?hardy 2 vagy quake?bocs hogy így raktam be a képet de máshogy nem tudtam.:)

Feltöltött kép

sztem mindkettö qrva jo bringa....
én személyszerint RM-os vagyok inkább--> de e 2 közül talán jobb 1 picit az UMF
de izlések es pofonok--bármeiket választod szerintem jol választasz
ez az én véleményem....

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Korrektnek tûnik ez a Merida, asszem én ezt választanám!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hello

Még mindig nem jött meg a bringám(RM quake) viszont jött az imperátorba egy UMF Hardy 2!Mindakettõ kb. ugyanolyan árban van de nem bírok választani ugy hogy a ti segítségeteket is szeretném kérni.Szerintetek melyiket kéne megvennem?hardy 2 vagy quake?bocs hogy így raktam be a képet de máshogy nem tudtam.:)

Feltöltött kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem biztos az, mert a 6way-t mindenki szidja, hogy kurva nehéz beállitani. Bár nekem lenne ilyen gondom :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ár-tudás arányban sztem a sima Vanilla tök jó... Sokkal több nem kell... Nem 8"-t megy a gép... ;) Persze minél többet tud (annál drágább) annál jobb... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi van? ShortEmilDay az jó, mindig azt csinálom. Vagy megmondom, hogy legközelebb kit keressen, ha még van kedve egyáltalán. Aztán van olyan nap is, hogy IgnoreAllEmilDay :D de akkor másnap TooManyFuckingEmilDay van.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én ma 'short emails rule' napot tartok. Csak az a baj, hogy visszaütött, már alig bírom törölgetni a percenként jövõ válaszleveleket.
Amúgy meg a hegyen lesz a sütögetés, nem Dani?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Minnyá megyek haza! Yeee.. dnl, gépet hazahozod 7végére?

Elsõ lépés completed lesz ma, lesz középcsapágy! Tök jó!

Miért kell Microfos Access-t használni? A legfosabb adatbáziskezelõ program.

Panaszkodós délután rulez

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Shosi: az.! csak még nem merem neki ugy küldeni (mint a Kokk), mert a rugostag a sinka zolié, és nagyon házi megoldással berheltem föl. a videón is olyan szépen kijön az igazi énje.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gardenparty rulez. Jó az!