Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
dnl:
Jó kiállású kis gép az a Speckó!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
sziasztok.
hadd éljak én is be a sorba: jók a képek.! és a videok is.! nekünk ugyanis megvan az összes hehehe.eee. Mátéval meg is nézzuk megint az összeset ma este. közvetlenül a matek lecke megirása után. Egyébként milyen lépcsõn leugrásról beszéltetek.

Zap, Kokk: beugrottunk tegnap a PROBIKEba, volt egy RS ProDeluxe 60 ropiért, illetve ehh semmi más szóbajohetõ rugostag.
Velotrade-nél: Metel RP: 49 900 Ft (mit tud a platform plus rendszer.?)
3way: 75 000
4way: 91 000

fox-ot most nem tudok nézni, mert nem akar bejönni a kibaszott xfaktor honlapja. De sima Vanilla R lenne 40 körül, a többit meg nem tudom. ti mit javasoltok.?

Nyeregcsõ is csak olyan thomson amilyen a koxinak van... ugyhogy majd szeretnék valamilyen kedves kollégát megkérni hogy esztergáljon nekem egy adaptert az egyik régi nyeregcsõvemhez.

Viszont van jó hir is:
1. qrva jó az elsõ fékem - Zap, hálás köszönet ismét.!!!!
2. hetvegen üres otthon a lakás - ugyhogy ha van rá igény egy laza szezonnyitó gardenpartit nyomhatnánk nálunk. DualSlalom versenyt, és gyerekbicikliket nem tudok igérni, de attól függetlenül még lehet hogy jól szórakozunk.
3. este sütünk lekváros kiflit.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Már meg is jöttél??? Nem volt hosszú... Anál izis. Az jó. 3as voltam belõle :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem neki állok analízist tanulni... Bár nulla kedv... Szar ez így! Megyek, picit armagetronozok... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mikor jön mááár a csomag??? Izguloook :D meg unatkozom is. Meg esett is, de ne félj Sanyika megbosszullak! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning forest isten!

Márió:
Én ma asszem futok egyet, nem lehet kiszámítani az idõt!

Holnap nekem sehogyan sem jó!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem holnap.
De itt a lánc, Márió. Az irodából elviheted... 2757 Ft ellenében

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ncs õ kópék

ma valmi kerékpáros megmérettetés!?

megyk Prágába j hétvégén szóval valmiböl kéne táplálozni ott

megjöttek a szemcsik/thx Vole/
ma nem volt vészes esõ,nem!?
én mennék nagyon

holnap nem jó mert démonûzés lesz

ma esetleg!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áááá, a DropIn 3 megint késik. Most elszúrták a DVD sokszorosítónál, és nem raktak semmit a lemezekre. Alig gáz... Most már két cég dolgozik rajta, hogy minél elõbb kész legyenek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Morning forest

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na most tényleg elindulok... Atom megkésve... LOL!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem rosszzzz...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ááá, szar. :D

Kokk, menny má'

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
OFF.

My new favourite....

ON.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akár... Eszternek van meccse Komlón negyed 7-kor. Az kb egy óra. meg a fürdés + hazaút. Szal 8-nál elöbb nekem tuti nem jó. És utána is csak egy lightos, mert mostanra jött ki a hétvége... Viszonylag rottyon vagyok, de egy olyan levezetõsdit szívesen.

Edit: már rég el kellett volna indulnom... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ma egy futást valaki? Este is lehet, úgy 7-8 körül! Nincs kedvem sarazni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, még mindig itthon vagyok... Nem tom mi lesz ebbõl a mából... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, bár egyenlõre leszarom a melósdit. Majd görcsölök miatta eleget. Most minek fárasszam magam vele..?!

És most megpróbálok elkezdeni készülõdni, hogy legalább délre beérjek... Talán így már biztosabb... :D:D:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vagy inkább nem találnak normális melót. Persze ez állandóan változik, úgyhogy még akár találhatsz is jó melót.

Kiváncsi vagyok az eBike milyen preciz, és mikor küldi a szajrét.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, csak a normálisak nem találnak melót... De már elõre rákészültem, ohgy no para... :D