Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Tudom, hogy neked is kéne. Mi nem kéne...
Tudnám mit írtam fel eddig. Akkor adnék még... Na majd visszakeresek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ja, lehet, hogy az esõ miatt van!

Shoshi felment rád az Oakley gatyó? Olyan furán rövid a slicce, hogy ihajj!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az nekem is köll!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ezt ráadásul a csilisbabember mondja neki...

Esik, esik, de már süt a nap. Lesz szivárvány. Valahol.

Shoshi:
Nem feledkeztem meg ám a kérésedrõl, csak még nem bírtam utána nézni, hogy melyik is az a Swollen Members szám.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem félreértettél valamit jóember... Nem ismered a "cigánylovaisakkorpusztultel,mikorleszokottakajálásról" címû poént?! Ejjj-ejjj... Esik az esõ, mi?! Azér vagyunk ilyen agresszívak, Esõember... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Ááá... A kajálásról érdemes leszokni... ;)

Ez, vazze! A Wuffnak címezve! Ez felér egy háborús üzenettel!

Én félnék a helyedben, nehogy egyik reggel egy levágott lófejet találjak az ágyamban!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Neked megjelent egy hozzászólásom, ami magamnak nem?!?! Mi volt durva?! Te, esõember... ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokkk, ez durva volt! Vigyázz magadra kisköcsög!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azt is viszem.. értem a célzást ;) leszokom...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ááá... A kajálásról érdemes leszokni... ;) És van nálad egy másik CD is, amihez nincs meg a CD-key. De azért még kéne, mert majd ráállok ismét a kulcs felkutatására... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Figyu, pénteken megyek haza, szombaton délelõtt már a kezedben lesz a NFSU2 mindkét CDje! Kisdobos becsület szavamra (én sose voltam úttörõ)

Egyébként megveszem a kopasztól a cuccot, mert azé' csak jó lesz. Aztán úton van a Hussefelt, meg egy féktárcsa adapter hátra, mert majd veszek nagyobb féktárcsát is hátra. Egyelõre ennyit a vásárlásról. Jövõ hónapban eszek is :D

Elementem haza! Cheers!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De, úgy, ahogy van megírom, csak jelezd, hogy mikor jössz! És cserébe kérem a CD-imet.

És én megvenném Digtõl. Még ha el is kezd kotyogni, az egy év és ez tényleg kurva jó ár! Meg nekem nem is kotyog. Csak Zapnak. Szal sztem érdemes...

Este futni, vagy nem futni...?!?!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Itthon ülök, és kiskanállal eszem a popcorn-t :D

jók a képek. :)

Nekem is Truvativ GigaPipe Team DH van... jó, én nyomom túl keményen, de nincs vele baj... + Holzfeller

Felvetettétek a hétvégi tekerést. Ha esetleg olyan idõ lenne, meg megtudnék állni a hátsó v-fékemmel, akkor jöhetnék?

Jakab-hegyre melyik úton szoktatok menni?

Na... dörög az ég... be is borult... lámpát is kapcsolhattam...ÁÁÁÁ
Felhõszakdaás lesz? :S

Már esik is :(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokkk:

a NWD5 zenéjét nem tudnád nekem átirni, ha szépen megkérnélek??? Sör vagy mittudomén... kösz!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
A csaszi azt mondta ,hogy szerinte még a héten se jön meg a bringa,már eleg türelmetlen vagyok mert már lassan 2 hónapja megrendeltem.

Shoshi: Azt mondta a Csaszi,hogy megoldható a High Rolleres "mûvelet",most már kérdés az,hogy befér-e a bringába a 2.5-os.Meg megkéerem mitzkeyit hogy had mérjem le nála.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi történt? Mindenki durmol? Piheni ki a 7vége fáradalmait? Rendeltem hajtókart eBike-ról. Elvileg ide fogják hozni nekem házhoz. :) kiváncsi vagyok. Ja, meg rendeltünk pedált is. Meg akkor lesz még középcsapágy is, ha már lúd, akkor dagadjon

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem GigaPipe Team DH van bennt ha jól tudom, és az nem kotyog. Az akkor 12 volt. Az olcsóbbak kotyognak. Ha ez ilyen, mint ami nekem van, akkor én igennel szavazok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Várj, elõbb közvéleménykutatok: :D

Többiek? Mit mondtok erre az ajánlatra? Meri vagy nem meri?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
113-as és 5 ezer.
Ha kell viszed ha nem nem:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hmmm... azt mondják az okosok, hogy a Truva az kotyog... az eBike-on 9ért van. Mennyire olcsó? És milyen hosszú? 113as?