Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

hát, mindkettõ Truva, csak felmegy rá.. Asszem meg is rendelem. Már csak középcsapágy kell.

Van egy egy hetet használt truva dh középrészem.
Nekem túl keskeny volt mert láncvezetõt használok meg a váz is széles.
Ha gondolod ócsó;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
hát, mindkettõ Truva, csak felmegy rá.. Asszem meg is rendelem. Már csak középcsapágy kell.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff: Ja, az nem is rossz ötlet

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha ugyanannyi lyukszámú, meg lyukkörû, akkor igen. De valószínûleg az. Szóval szerintem igen.

kolyok:
Este asszem nekiállok összehegeszteni. Nem biztos, hogy egy este alatt ez össze fog állni. Majd rakok bele képeket is, hogy azzal is hosszabb legyen :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De a rockring helyére rá tudom rakni a mostani hajtókarról a tányért, nem?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Dig: nem is tudom ki ugrott... ;)

Nálunk mindenki;)

Egyébként az a lépcsõ azért jó mert ha jön egy autó akkor jól neki is mehetsz, kivéve ha valami alacsony sportkocsi.
Szóval következõ kommandó?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én kihajtom vele a 40-50-et sima úton lefele meg a kanyarokból való kigyorsításhoz is jó. És a kövek se basszák szét, mivel van rockring. Nekem nagyon bejön. Van hozzá 44-es tányérom is, de azt egyszer elhajlította valami, aztán inkább visszarakattam a rockringet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, most épp zuhog, elég erõsen, szóval nem nagyon lesz tekerés

Akkor azt hiszem meg is fogom rendelni. Csak a 36os lánctányér, a 170es karral nem lesz kicsit pörgõs? Milyenek a tapasztalatok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff: jaja... És ará sem rossz...

Shoshi: 1-re: szívesen, 2-ra: mi van a kormánnyal? Faszkivan... De kössz!

Tomy: és mikor lesz videjó? Hogy jól benevezzünk a videjóversenybe, mert Endroo is gyártja... És legyen minél hosszabb. Használj föl mindent, amit csak lehet... :D

Dig: nem is tudom ki ugrott... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem ilyen van ja.
Most szívesen mennék lefele akár a Kilátó 2-tõl is a sárban csúszkálva, sõt még valami kisebb letörést is szívesen bevállalnék, csak ne kelljen itt a gép elõtt ülni.

gyépés topikból linkecske
Szinte ugyanott tört ez is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én a Flying Kokk-ról akarok képet, úgy mondta, hogy milyen jó volt!

KÉÉÉPET! KÉÉÉPET! :D

Kokk: ilyen van nektek?

http://www.ebike.hu/...ive/892.adatlap

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Na itten vannak a képek
Elveszett amúgy a nagy másolgatásban 3 videó a lépcsõs részrõl. Pedig elég tanulságosak. Zsirosmacska legurulása, Demo man gyorsabb gurulása, és kokkk repülése ;)
Na mindegy van mááásik!

Ott nem lehet gurulni csak ugrani az a király.
Jók a képek kedves Tamás, vendégem lettél volna egy sörre de hát nem;)
A felvonulós képek a legjobbak, mint a fogyatékos osztály kirándulása kb:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na itten vannak a képek
Elveszett amúgy a nagy másolgatásban 3 videó a lépcsõs részrõl. Pedig elég tanulságosak. Zsirosmacska legurulása, Demo man gyorsabb gurulása, és kokkk repülése ;)
Na mindegy van mááásik!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokk:
Császár most hívott, hogy holnap itt vannak a cuccok, de a kormányod még nem jön (nem tudom miért), stucnid lesz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hmm, pedig én is el tudtam volna képzelni, hogy õ az!
No sebaj, azért én ezt a verziót fogom terjeszteni, aztán majd az Isten se mossa le róla, hogy nem õ az! Hehe.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Á, dehogy! Csak idõnként nagyon fárasztó tud lenni. Képes órákig ugyanazt kérdezgetni, meg azon rágódni, hogy most mit csináljon...
Ezért aztán kitaláltuk, hogy õ az optimist...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
A Magoo az optimist?
Komolyan?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi van??? Optimist??? Na ne már... Tegnap volt a Kontroll az HBOn... :D jóóó volt.

Sajnálom, hogy az egész 7vége ilyen szarul alakult nekem, de lesz még idõ javitani rajta!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja... Képeket majd este. Én sem voltaam friss és fitt... ;) Vazz, de visszamennék... Wolf, sztem én is olyat vennék, ami már sokaknak bevált. A vonatozás ûberszar volt. Kiderült, hogy nem leszünk jó vasutasok, mert nem tudtuk, hogy a mellettünk elhaladó mozdonynak mi a száma. Le is baszott a kalauznéni. És annyian rácsapták az ajtót a bullitra, hogy ejhjjkjjjpffffff... De rossz sem volt, mert jókat röhögtünk, meg vitáztunk, meg halgattuk Magoo hülye kérdéseit, akirõl kiderült, hogy õ az optimist. Szal, szevasz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
Pont erre gondoltam reggel, hogy neked ez megint nem jött össze. Hétvégén kurva jó idõ, de nincs bringád, amikorra meg felhozod elmegyünk, ráadásul az esõ is nekiáll esni...
Sebaj, majd nyáron...

A fényképeket este már nem tudtam felrakni, mert hazaérve jöttek a rokonok névnapozni, meg szülinapozni. Mondjuk nem hozzám, de azért ott kellett lenni pezsgõt, meg sört inni. Ettõl aztán jól beálmosodtam, és kész.
Még most is fáradt vagyok, de majd itt kipihenem.