Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. június 09. - 22:34

bazze akor elnéztem...
jó hogy szólsz!!!!!!!
ejró menyi most?!
http://www.chainreac...px?ModelID=4847
erröl hallot már valaki?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 09. - 22:33

Nem jó a V10??? Hehe... Azt add el és vegyél egy használható fulltelóst! Sokan mondták már, nem?!?! Szép az a gép nagyon, de nem ebbe az országba.
Az igaz, hogy idehaza szinte használhatatlan. Eddig Vörös Feri dh pályáján kívül nem is találtam olyan pályát ami igazán jó lenne a gépnek. Eladni viszont nem lehetne, csak "iszonyat olcsón" és így nagyot buknék a dolgon. De eladásról szó sincs..., ami másnak nem tetszik - a lapos villaszög - azt el nem cserélném semmiért (a jó kis szervókormányomat..

The life is short, ride more!
Írta 2005. június 09. - 22:29

Biztos, hogy ez kell neked? Mert ez S-es! Vagy a csajodnak akarod?
Írta 2005. június 09. - 22:03

:http://www.chainreac...px?ModelID=3201
EZ!!!!!
férjen bele még a csomagba!!!!
hát jah nem igazán lett jó ez az utolsó 2hét...
vagy 4esem vagy 2esm van csak

Mick,adom a mobstert ha kell.
jó áron
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. június 09. - 21:57

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 09. - 21:56

holnap meg körbenézek gumi ügyben... hátra jó lenne 5-ért egy Highroller 2.5 dual ply... elõre meg jöhet diesel, legalább olcsó, és nem is rossz...
ma kabátban is szarrá fagytam, ráadásul met.hu azt mutatja, hogy keddig (vagy utána is?!) szar idõ lesz, de melegszik, csak esni fog

ennek a szarnak is akkor kell jönnie, amikor végre összeáll nagyjából a gépem

Írta 2005. június 09. - 21:44

Márió: nekem is szar évem van. Ne bánkódj... Tuti valami oka van a dolognak... Majd valahol jobban járunk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 09. - 21:42

Írta 2005. június 09. - 21:42

nah megrántanak matekból akármit csinálok.mert jobb mint most mint érettségin...
fuck
mátol beindult az önállóest itthon
iron horse yakuza a kiszemelt...
ami a bikkmagban is van meg lesz forgalmazó is szóval jó..
Ákos,ma majdnem fölmentem de gondoltam nem érsz rá igy inkább nem...
jó idõ van:)
akkkkoraa szivárványt láttam hogy beszarás...
Liszabonban pl tegnap 38fok volt,Osztrákok meg sifelvonót akarták megnyitni ...
nem túl bringa barát az idõ...
unatkozom,szóval aszem a dibalo 2 benyomom online...
GTA,nekm is köllene...
viszek vinyót,jó!?
kipróbálnám...
Írta 2005. június 09. - 21:17

Kokk: ajánlom a Mali Python/Mamba vázakat figyelmedbe. Most csak 16eFt És ahoz képest igen jó a minõsége. Kb. 2kg, max. 10cm teló (a gyár szerint), tárcsafékkonzol, 17" és 15" méretekben, fekete és szürke színben. Nekem már volt és most ismét ilyet veszek...

The life is short, ride more!
Írta 2005. június 09. - 21:00

Aktuális civil
Írta 2005. június 09. - 20:30

Írta 2005. június 09. - 20:14

Gyorsulás, Erõ, Sokoldalúság, Húzóerõ, Állóképesség, Sör tûrés, és Különleges képesség pontjaik vannak. Ehe. Ez tökjó...
És, jeah! Beelõztük a Telekópok topikot is!!! Fórum Takeover!
Írta 2005. június 09. - 20:04

Írta 2005. június 09. - 20:01

lopj egyet...

na, nekem van egy nyergem (Tioga), meg egy Vfékem (Avid-ha egyáltalán mûködik még), láncom, fogaskeréksorom, kormányom (Azonic-héé, ez a Bullitra is jó lenne, milyen jó, hogy csak most jutott eszembe

Aktuális civil
Írta 2005. június 09. - 19:50

Írta 2005. június 09. - 19:44

cseréljünk Kokk

fagyizni jó lesz nekem a bullit is

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 09. - 19:24

Jut eszembe, a felnik...

Írta 2005. június 09. - 19:17

nincsmit

esetleg van még egy rozsdás oúti kerekem

de mindig arra a hülye biciklire költsz..
"vegyél inkább autót..
tudok egyet eladót"

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 09. - 19:12