Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát neki is jó lenne de ez nics nagyban?!
bazze akor elnéztem...
jó hogy szólsz!!!!!!!

ejró menyi most?!
http://www.chainreac...px?ModelID=4847

erröl hallot már valaki?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Nem jó a V10??? Hehe... Azt add el és vegyél egy használható fulltelóst! Sokan mondták már, nem?!?! Szép az a gép nagyon, de nem ebbe az országba.

Az igaz, hogy idehaza szinte használhatatlan. Eddig Vörös Feri dh pályáján kívül nem is találtam olyan pályát ami igazán jó lenne a gépnek. Eladni viszont nem lehetne, csak "iszonyat olcsón" és így nagyot buknék a dolgon. De eladásról szó sincs..., ami másnak nem tetszik - a lapos villaszög - azt el nem cserélném semmiért (a jó kis szervókormányomat..Feltöltött kép). Ugrálni is jó a gép, csak nem ilyen "kis" dirt-szerû cuccokra, éppen ezért szeretnék én is összerakni egy kisgépet, ahogy te! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Biztos, hogy ez kell neked? Mert ez S-es! Vagy a csajodnak akarod?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
DNL!!!NEKEM IS KELL ONNAN CUCC!!!!
:http://www.chainreac...px?ModelID=3201
EZ!!!!!

férjen bele még a csomagba!!!!

hát jah nem igazán lett jó ez az utolsó 2hét...
vagy 4esem vagy 2esm van csak :)

Mick,adom a mobstert ha kell.
jó áron

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köszi, ja azért valami teló kéne... De majd ha konkretizálódik, lehet, hogy megkereslek, ha netán elfogyna a zseton... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
nekem van egy fasza merevvillám (tényleg jó), ami gyárilag volt a Quake-ben, bár sztem nem akarsz agyrázkodást kapni ;) használnám, ha lenne kerekem hozzá :( van még RM v-fékem meg fékkarom...

holnap meg körbenézek gumi ügyben... hátra jó lenne 5-ért egy Highroller 2.5 dual ply... elõre meg jöhet diesel, legalább olcsó, és nem is rossz...

ma kabátban is szarrá fagytam, ráadásul met.hu azt mutatja, hogy keddig (vagy utána is?!) szar idõ lesz, de melegszik, csak esni fog :(

ennek a szarnak is akkor kell jönnie, amikor végre összeáll nagyjából a gépem :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, most néztem a híradót és megdõlt a hidegrekord... Pécsen!!! Ma 8 fok volt, ami még soha... HOVA LETTEK AZ ÉVSZAKOK??? Vazz, jan. 6-án meg rövidgatyóban sütögettünk Jakabon... Vazz!!!

Márió: nekem is szar évem van. Ne bánkódj... Tuti valami oka van a dolognak... Majd valahol jobban járunk... ;) Holnap este party nálatok?!?!?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én a régi kis szívem csücskére vágyom és az is lesz... :D A kis caprine dual 14,5"... Az a durva!!! És te miért veszel? Nem jó a V10??? Hehe... Azt add el és vegyél egy használható fulltelóst! Sokan mondták már, nem?!?! Szép az a gép nagyon, de nem ebbe az országba. Mindegy. Lerágott csont. Azért kössz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi all

nah megrántanak matekból akármit csinálok.mert jobb mint most mint érettségin...

fuck

mátol beindult az önállóest itthon

iron horse yakuza a kiszemelt...
ami a bikkmagban is van meg lesz forgalmazó is szóval jó..

Ákos,ma majdnem fölmentem de gondoltam nem érsz rá igy inkább nem...

jó idõ van:)
akkkkoraa szivárványt láttam hogy beszarás...

Liszabonban pl tegnap 38fok volt,Osztrákok meg sifelvonót akarták megnyitni ...

nem túl bringa barát az idõ...

unatkozom,szóval aszem a dibalo 2 benyomom online...

GTA,nekm is köllene...
viszek vinyót,jó!?
kipróbálnám...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hali!

Kokk: ajánlom a Mali Python/Mamba vázakat figyelmedbe. Most csak 16eFt És ahoz képest igen jó a minõsége. Kb. 2kg, max. 10cm teló (a gyár szerint), tárcsafékkonzol, 17" és 15" méretekben, fekete és szürke színben. Nekem már volt és most ismét ilyet veszek...:)

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
tök jó, hogy van egy valószínûleg költséges szerver, hogy a mi faszságainkat tárolja az idõk végeztéig... hehehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig direkt oda is irogattam... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Lefosom a bokám. Kaptam bringás kártyát. Olyan mint az autós, csak bringások vannak rajta.
Gyorsulás, Erõ, Sokoldalúság, Húzóerõ, Állóképesség, Sör tûrés, és Különleges képesség pontjaik vannak. Ehe. Ez tökjó...

És, jeah! Beelõztük a Telekópok topikot is!!! Fórum Takeover!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
mikor nézhetem meg õket? meg ár? (kormány nem kell, ha kellett vona, már elloptam volna... :D) mert mindenfélét össze kéne szednem... Asszem a váz, meg a fékék megvannak, de minden más jól jön... Vazze, tényleg meg akrok tanulni ugratni! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ugribugri gép?
lopj egyet... :D

na, nekem van egy nyergem (Tioga), meg egy Vfékem (Avid-ha egyáltalán mûködik még), láncom, fogaskeréksorom, kormányom (Azonic-héé, ez a Bullitra is jó lenne, milyen jó, hogy csak most jutott eszembe :) ), valami váltókar is (Sram). ööö, asszem ennyi

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehehe.... Elgondolkozok rajta! ;););)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
megvan a megoldás...
cseréljünk Kokk :D
fagyizni jó lesz nekem a bullit is :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA, most nagyon ráálltam az ugrálásra. Csak csak meg kéne tanulni... ;) Valami kis ugribugris gép. Ha valakinek van valami alkatrésze, ami jól jöhet egy gép összerakásához és régóta porosodik, esetleg olcsón (vagy ingyen) megválna tõle, az kérem jelezze egy rászoruló barátjának! Bármi szóba jöhet!!! Kössz!

Jut eszembe, a felnik... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D
nincsmit :D
esetleg van még egy rozsdás oúti kerekem :D
de mindig arra a hülye biciklire költsz..
"vegyél inkább autót..
tudok egyet eladót" :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ennyire azért nem kicsik az igényeim... :D De köszi szépen... :D;):D