Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
HA bele akarsz pofázni, akkor szokj le a vindózról. Én nem akarok, ezét maradok a vindóz mellett... :D Na, cakát...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Mário: nem tudom mennyit szánsz bringára, de ezt ajánlom figyelmedbe: Foes bikes

Mellesleg a mostani vázad szerintem is van annyira jó (ha nem jobb) mint az IronHorse, amit nézel!

The life is short, ride more!

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Vazz, ez a .NET kicsit leegyszerûsíti a dolgokat... Találtam egy másik tutoriált is, de ott egy szimpla balakot kb 20 függvénybõl hoztak össze.

Nem mániám az ablakgyártás, csak elõbb-utóbb szeretnék belepofázni a rendszerbe, és kényelmesebb, ha ezt nem DOS-ból csinálom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Nemazért, de ez visszalépés lesz...
Miért nem jó, az ami van?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vétére ez is csak egy bullit... LEbutítva... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.ironhorse...uza_aniki.shtml
nah ez lesz ha minden jóól megy...

jah kellet volna egy kis váz...
de ami most van öszeépítve bevásárlós gép azon is van 50e forintom,jó lenne azt ellõni és akor jöhet az uj váz...
meg akor menne a scott...

legsürgõsebb a gladiátort lenne eladni,de a Pintér is monda hogy kell,de soha nem találkozok vel... :(

nah lassan alszom..

igen,most hogy mondod...

de ez meg már sok-sok pénz lenne...
dez ez kéne a legjobban...
http://www.ironhorse...e/7point7.shtml

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az szar! Vb-et utálom. Akkor már sokkal inkánn Delphi, vagy Visual Delphi. Az korrektebb és végülis ablakokt is tudsz gyártani, ha nagyon akarsz. De miért mániád ennyire az ablak gyártás?!?! Microsofthoz készülsz?!?! A C, C++ meg fõleg nem a grafikus programok gyártásáról híres...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, annyira sosem sietünk. Inkább legyen robosztus a program. Meg aztán, ha kicsit bonyolódik a dolog, akkor bele lehet hülyülni a Visual Basic butaságaiba.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Egyébként, ha windows alkalmazást akartok írni gyorsan és jót, ajánlom: Visual Basic. Iszonyat lassú lesz a program, de 5 perc alatt Excelt lehet saját progidba integrálni!Posted Image

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, én most nem érek rá ilyenekkel játszani. Nagyon a Java vonalon dolgozunk... Bár riogatnak a .NET-tel, de eh, majd meglássuk...

De az internet a barátod. Tutorial.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi vagyok én, rabszolga?!?! :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hááát, eddig amit próbáltam: Visual c++ (hiba: linking error), Borland c++ '98(no TForm call), Dev c++ (ANSI c++ not supporting...), de azért köszi!
Te csináltál már windows alkalmazást c++-ban kézzel?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szigorlatot?!?! Wow... Én rühellem a C-t, mert megutáltatta velem Mr.Pere... :D NA de igazából egyiket sem szeretem. Már gondolkodni is utálok. Elmegyek rendõrnek.

Márió: fasza lett volna a kis gép... Szerezz egy vázat. 10-15 körül már tényleg vannak jók! Nekem meg pont kiegészítõk kénének... Majd tárgyalunk... ;) Hogy adj el valamit.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ha win alá kell, akkor sajnos a legegyszerûbb Visual Studio-val baszakodni. Vagyis Visual C++.
Ha laza vagy akkor mingw vagymi, ha nagyon elit akkor meg Metrowerks Codewarrior (bár most látom nem nagyon foglalkoznak már a windows vonallal :( csak krosszplatformos fejlesztésre van eszközük :D ), de azt tök nehéz szerezni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ákos itt vagy?!

egy giant dh van nem igazán lenne jó a z150 ugye?!meg azzal mászni is rosz ugye!?

ááh nem kérdezek többet...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
c-bõl most írtam szigorlatot, és azé' kéne windows alá valami c++ fordító, mert most azzal szarakodok, hogy kézzel írjak egy ablakot (csak a b*zi WND osztályt mindegyik másért nem regisztrálja...:cry: ). Amúgy linuxból RedHat 9-et használom, és ott van egy király fordító: KDevelop (grafikus). Szóval valami ötlet?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a fehérbõl is van fekete.
de egy verseny arc van kinézve.
aztán enyibõl meglenne a normál hajtókar is...

kokka,most irigykedem,mert nagyon megbántam hogy eladtam a kis vázamat.
nálam is ez volt a terv,igy nézett volna ki

wheeler 13as váz
mervvila v suntour mg 91 80mmen kicsinyitve
deore dich wich sapim kerekek
stx rc hmû
sachs centerA váltók
alivio karok
deore vfék
kenda kinetics 2,35ös gumik
roox danny's fr stucni
syncross dh kormány.

szóval ezek vannak cask váz nincs :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mivan Holmok?!?! Fölcsaptál programozónak?!?!?! Hehe... Majd kiadom a házimat és jópénzért megcsinálod... :D Rakj föl valami értelmesebb linuxot, azokban van alabból. Pölö Debian, vagy Uhu. Tök normálok, bár ez inkább Tomy szakterülete... És sztem inkább C-vel kezdd!!! Mert abban sokkal inkább el tudod sajátítani az alapoket! A C++ írtó összetett és szép dolgokat lehet vele elérni, de ahhoz elöbb fejben kell összeállnia. Szal gondold meg...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
ez szar. A fekete jobb volt.

Na, fejben össze állt a kép. Már csak zseton kéne rá: caprine dual (az enyém volt és a szívem csücske), Conor psyloja (ha összejön), avid bowdenes tárcsafék (sajna csak erre val lé, mert olajos az álom, de ez legyen a legnagyobb para és iszonyat jó a fékhatása... Majdnem hogy vetekszik a hayes-szel), truvative ISIS-es hajtókar, kerekeket még nem tudom, de asszem single track, és valami tõletek összekukázott kiegészítõk. Nagyvonalakban ennyi. Na, most megyek lassan és álmodok róla nagyokat! Nem is lenne olyan szar gép. Még a végén összehozok valami kis ütõs dögöt. :D:D:D Jó lenne megtanulni ugrálni, suliba járni, csajomnak, ha néha tekernénk, meg ilyesmi... Mindegy, csak indok legyen, hogy rádumáljam magam, mert így megint nullán lesz a kassza. De mire költsön az ember, ha nem erre?!?! Különben csak elszórom a pénzt, így viszont van értelme, meg van cél... Cél pedig mindig kell... ;)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Tomi, Kokk: milyen c++ fordítót használtok? Agyamra megy a sok b*zi szar, mindegyik más ok miatt sz@rik lefordítani a kódot... (és nem szintaktikai hiba miatt!)