nekem van egy eladó active vázam + kazal alkatrész.. hmm?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Francokat. Elõbb veszek magamnak. De elsõnek nem azt fogok venni. Asszem lesz egy öreg dízel Passat-om... Aztán 1-2 év és Subaru.
Tomy: rádszakadt az OTP. Kérek subarut.
Wuff: neked senki nem ad kölcsön CD-t, mert én már fél éve adtam és még mindig nem adtad vissza.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Hír ár de prázis jú fáking idiót Lúk for de adatlap.Háv máni one thet? Áj fing the first better. Yú tehnik gáj!!!
Fák jú! Á dont vanna báj jú eni drink. Jú sud sztádi.
Yor wör the 12321. post. Yú péj bír tu ás!
Aktuális civil