Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Máriónak van valami narisárga Suntourja..
nekem van egy eladó active vázam + kazal alkatrész.. hmm? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hi!

Segítsetek! Akarok összerakni egy kis ugribugris gépet, de nincs kistelóm. Valaki nem tud valamirõl? Nincsenek nagy igényeim és ne legyen túl drága, bár olyan kis korrekt darabra gondolok. Meg esetleg kerekek, vagy bármi, ami van és ki tud segíteni, mert most elsõ körben nem lesz rá túl sok pénzem...

Homlok: valaki mondta, hogy van eladó láncterelõd. Milyen, mennyi, mert sürgõsen kéne... Írj privit, majd megdumáljuk... Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kölyök:
Hát elbújt, azért nem látod. Keresd meg!

Rúgni én is berúgtam párszor, de eh, az na mindegy.

Most nagyon elegem lett mindenbõl. Eddig tök jól mûködött a programom, és most baszakszik egy másik rendszeren. Hülye fasz, köcsög ááááááááááá méghogy NoClassDefFoundError
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Keresnélek, ha fönn lennél... ;)

Tomy: én már rugtam pár ótót, szal jöhet a subaru... Vagy bejáratom a tiédet, még te szarakodsz a passattal... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: nem. itt vagyok
csak hazajöttem a melóhelyrõl. mert hideg van. mostmeg játszok egyet, miután gyártottam YetiCycles logot, meg Korn csengõhangot a telefonra...
Infrát hogy adjam vissza?
Keress MSNen majd

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomy: rádszakadt az OTP. Kérek subarut.

Francokat. Elõbb veszek magamnak. De elsõnek nem azt fogok venni. Asszem lesz egy öreg dízel Passat-om... Aztán 1-2 év és Subaru.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Wuff: neked senki nem ad kölcsön CD-t, mert én már fél éve adtam és még mindig nem adtad vissza.

Miiiiiiiiiii?????????? Énnnnnnnnnn??????? nem is. Na jó. Egyszer. Talán. De nehéz ám igy, hogy itt lent vagyok a faluba' bocsesz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
dnl: rooxot akarok.

Wuff: neked senki nem ad kölcsön CD-t, mert én már fél éve adtam és még mindig nem adtad vissza.

Shohi: fehér bõr az üt, csak nyáron beleposhadsz.

Zap: hehe... elraboltak az ufók?

Tomy: rádszakadt az OTP. Kérek subarut.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe. Ennyit tudok mondani.
Nekem 2.4GHz, 1G DDR RAM, GeForce4 Ti4200, de én is gondolkodom a gépcserén...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Kokk, inkább vegyél velem kormányt:
http://www.chainreac...px?ModelID=7399 , illetve
http://www.chainreac...px?ModelID=7401

bázi olcsó.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
huhh, ez a San Andreas felkeltette az erdeklõdésemet. gondolom nagy gép kell hozzá nem.? szakertõk: p1,2 GHz, 256 DDR RAM, Geforce2 MX400 ... :( vagy meg se próbáljam.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én meg igényeltem végre új adókártyát.

Nekem is kellene egy számitógép ide, meg a San Andreas meg minden, majd elkérhetem kölcsibe, ugye?

Kifolyik a szemem a kibaszott monitorbámulástól.

Ja, és letiltották a kimenõ hivásaimat T-Mobilék, vmit elfelejtettem befizetni talán.. :cry:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ilyenkor kell a városban járni! Ennyi szézbaszott esernyõt nem lehet látni sehol sem, csak a Kórház téren!

Persze az öregasszoyok meg anyáznak, hogy de szar idõ, de nem jönnek rá, hogy egy kabáttal és egy kapucnival többre mennek, mint 80 kmh-s szélben az esernyõvel.

Majdnem elütött egy cigánygyerek, aki ránézésre a napsütéses nyári napokon is lehajtott fejjel, izomból közlekedik, hát még ilyenkor! Jót röhögtem rajta. Vettem új bikemag-et, de még nem néztem meg. Meg vettem sajtos szendót ebédre az Aranycipóban.

Rájöttem, hogy kellene vennem egy ülõgarnitúrát. Mondjuk fehér bõrt. Az jól nézne ki a vörös szõnyeggel a nappaliban. Arról már lehetne videjózni! De majd csak nyár végén.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsoloék teleportáltak idegenbe, hgy hozzanak nekem kormányt. :D Bár amilyen balszerencsés vagyok, majd szarik a roox kidugni a pofáját a versenyre. Ehhh... Az a kisautó meg egy raklap pénz. 79990Ft, és kell hozzá csomó minden, szal asszem marad a telótunning, meg a kormány vásárlás... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na mivan mindenkit elfújt a szél?
Sebaj, írogatok én magamnak.

zsolo:
nem felejtkeztem ám meg rólad, csak frissítgetem a listáimat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Úgy gondolom, hogy veszek mondjuk egy MSI K8N SLi Platinum alaplapot, meg bele egy 3200+-os Athlon64-et, meg mittomén mondjuk egy Geforce 6600GT kártyát, és ez így jó lesz.
kb. 120-130e ehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja és nekem kicsit lassabban töltõdik az edonkeyról a gta sa, de azért hétvégén lehet, hogy egyik este nem alszok...
Ha valakinek kell, majd oda tudom adni, meg ilyenek.
Valahogy az az érzésem, hogy gépbõvítés elõtt állok. Tegnap este a Darwinia is nagyon belassult, amikor a bénaságom miatt túl sok vírus termelõdött, és én nem tudtam megállítani a fertõzést...

tolok egy ilyet nektek:
Játékok gyors végigjátszásai
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Háv máni one thet? Áj fing the first better. Yú tehnik gáj!!!

Hír ár de prázis jú fáking idiót Lúk for de adatlap.

Yor wör the 12321. post. Yú péj bír tu ás!

Fák jú! Á dont vanna báj jú eni drink. Jú sud sztádi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
letöltés?
ugyanmár aztsetudommijaz...
de a vinyóra felaplikálás elég gázos nálam..
óóóóóóó hogyaza...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hát, ha megveszed, akkor fel lehet applikálni a vinyódra annélkül is Daemonnal. A lényeg azon van, hogy a letöltés lopás és ilyenekbe nem megyünk bele mink itt.

ja, 4ésfél Giga ergo olyan 8 Giga kell telepítéshez (3,5 az image, 4,5 meg kell neki)

Aktuális civil