Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
DVDs? :( :(
akkor dvd meghajtó nélkül bászhátom?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hát déjvéjdés a játék, olyanom meg nekem nincs. de vegyétek meg, a Tomi lehet, hogy tudja hol lehet kapni... vagy a merevebbik fajta lemez.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
juujjj Zap, ha kokk nemis, én megkaphatom majd, ha megígérem, hogy jó fiú leszek? :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

És azért nem tudsz beilleszkedni a társadalomba

ebbe? ebbe nem is túlzottan akarok. épp csak annyira, hogy ne kelljen egész életemben ezen filóznom.

nem adom oda, mert nem fogsz tanulni. és ahogy néztem, ez nem ilyen elcseszek 1-2 órát játék. issszonyat komoly. Samuel L. Jacksontól elkezdve a RUN DMC Dj-éig, de állítólag Axl Rose is a hangját kölcsönözte. nagyon el van találva a hangulata, bár még csak egy órát játszottam (de már BMXeztem skate parkban, meg legraffitiztem a rivális banda tag-jeit, és pár tömegbalesetet is csináltam az autópályán :) ) hehehe mindezt Snoop, meg Dr. Dre zenére, meg Danzigra.

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szerintem Kokkk rádférne hogy befejezd a sulit egy idõre, majd egész nyáron kefélj és bringázz.

Üdv;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A tegnapi fimet egy retkes spermaputtony is veri... És azért nem tudsz beilleszkedni a társadalomba, mert te is ilyen kis köcsög vagy! Akitõl féni kell, mert rossz irányba tereled a történéseket... Az olyanok miatt, mint te, van szükség, hogy tovább fejlesszék ezt a párhuzamos világot és egyszer csak azt sem tudod melyikben élsz és melyikre van szükséged...

Mikor adod oda??? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk, mennyé ki megázni. :D
Vahh, egész délelõtt tárgyaltam. Fáradt vagyok.

Engem nem érdekel a virtuális világ szarolásod, szerintem a számítógépes játékok egy mûvészeti ág, a gagyi filmet, amit tegnap néztetek, biztos veri. Szerintem a Mona Lisa-t is, de ezt inkább nem hangoztatom. A San Andreas legalábbis mindenképpen. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Háv máni one thet? Áj fing the first better. Yú tehnik gáj!!!

Yor wör the 12321. post. Yú péj bír tu ás!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jólvan kokkk, te csak tanuljál!

Nekem ilyen autó kell

Vagy ilyen, de ez már túl drága...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ne csak az internet álljon le! Hanem az áram is menjen el!!!!!!!!!!!!!! Teljesen!!! Essen mindenki kétségbe, döbbenten tapasztalja mindenki, hogy nincs számítógép, nincs meló, nincs tanulás, nincs szórakozás ---> nincs ÉLET!!! Pusztujon el minden technika, jöjjön rá mindenki, hogy egy mû, általunk generált virtuális világban él és már el sem tudja képzelni az életét "hagyományos módon". Faszt nekik!!! Jöjjön rá az összes rendszergazda, játéktesztelõ, programozó, felhasználó, hogy felesleges az élete, mert nem tesz semmit hozzá az élethez, csak azt hiszi, mert a virtuális világot fejleszti. Mikor veszi át a virtuális világ a "világ" szerepét és mikor mondjuk majd a vikágra, hogy a "rendes világ"?!?!?!?!?! hogy nemsokára?!?!?! Lehet!!! Legyen esõ, hideg, borzalom, félelem, gyanakvás, erõ, puszta élet, természet éstermészetesség!!! Jöjjön el a találékonyság és talpraesettség ideje, hogy mindenki rádöbbenjen, nem egy diplomának köszönhetõ az életben maradás...

H. E. L. L. Y. E. A. H. ! ! !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, ezzel akarok menni Magyarszékre, meg Kõszegre. Ez lesz a WRX tesója a garázsba... :D

Saab 9-3 SportCombi

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
film

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, csinálhatunk valamit... Úgy is edzeni kell, hogy formában legyek, mert eltökélt szándékom, hogy megtanulok ugratni... :D És azt nem lehet fing erõvel. Szal csak menjünk. Futhatunk is, vagy mehetünk éjszakait, de azt egy órán belül el kell dönteni, mert akkor fölteszem az elemeket tölteni... Vagy túrázzunk. Olyan megázós-esõs-nemtúlhosszút... :D Bár lehet, hogy ahhoz még sincs kedvem. Nem tudom.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem is király idõ van. Megint menekül mindenki. Nem megyünk valami túrát? Vagy éjszakait? Vagy vaalmit? Legalább egy futás?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
'reggelt! Ma is ettem sonkás-tormás fornettit, szarrá áztam, ittam kv-t és nyertem 17 játékot a FreeCellben zsinórban!!! Jó dolog ez a felmondás.. nem tetszik, ahogy dolgozom?? Rúgjanak ki :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ááááááá!
A radarképen látszik, hogy a vihar magja közelít Pécs felé!! Meneküljetek! ááááá....
Remélem az internet nem fog leállni, különben unatkozni fogok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A_nem_jóját!!! Ez már agy...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó idõ van. Ilyenkor tudom értékelni a jó kabátomat.
Gyerekkoromban viharban aludtam a legjobbakat. Most is szívesen szundikálnék egyet...

Érdemes megkukkantani a met.hu oldalán a radarképeket. Elég durván esik az egész országban...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, hát nekem nagyon nem teccett... MEg is bántam, hogy elrángattalak titeket. Kicsit elegem van. Nem bírok tanulni. Pap Margit megtörte a fene nagy kitartásomat, mert most már nekiiállni is nehéz, nem csak mellette maradni.

Esztert le kellett vinni 5 óra 5 percre az állomásra. Találkoztam zombi Atussal is. Ejjj, de nem lehet jó olyankor vonatozni...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem féltem, az utolsó tíz percrõl jöttem ki. Már nem bírtam magammal.

Szutyok van, hideg van, úgyhogy menjünk futni!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.