Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://www.freeweb.h...d/index2_26.htm

ez mi????

mármintha elérhetõ lesz. mert most tényleg nem az, de a kérdés a mûködõ verzióra vonatkozik.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Akit esetleg érdekelnek az ilyen dolgok, néhány belsõkamerás felvétel a Tagai családtól:

http://www.trt.hu/in...edia/videok.htm

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát én borzasztó drágán vettem az enyémet, de elvileg van 3e-ért USB infraport a TP-Comp-nál.
Meg a Mistral-nál 4-5e-ért :D
Adatkábelt meg lehet, hogy a Media Markt-ban olcsón tudsz szerezni. Egyik munkatársam 2e-ért vett a 6230-hoz. Le is hidaltam egybõl. De én még nem vettem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomi: Siemens M65. mint ami a Kokknak van. Sajna (?) csak 12 M memóriája van, mp3-at nem tud. De képet, wav-ot, jar-t, 3gp-t igen...
Nem egyszerûbb Neked letölteni, kolok? Csak egy gombnyomás, és ott a gépeden. Igaz infraportod nincs ;)
Télleg Tomi: nem tudsz Irportot occsón?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tölts le minél több cuccot, csomagold össze öket és már küldheted is! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen mobilt vettél?
Nekem is lehetne ilyen hülyeséget letöltenem a telefonomra, de leginkább csak zenékkel töltöm meg...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
én se meditálok. spec most ilyet találtam: www.getjar.com
hehh, javas mobil, meg internet rúlz. mekkora faszságokkal lehet idõt elcseszni. :D
ezt mindjárt töltöm is: http://www.getjar.co...ucts/48/MyGirls
:chin:

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem ezen meditálok.
Csak gyorsan kell sokat írnom. Ilyen kliens-szerver-adatbázis kapcsolatokat kell minél gyorsabban, egyszerûbben lekódolnom. És jajj, ez sok-sok munka.
De Shoshi-val megbeszéltük, ha lesz már 18 fok éjszaka, akkor megyünk hosszút, viszünk hálózsákot, ott alszunk ahol sotét lesz, sütünk ezt-azt, fürdünk a patakba, és ez jó lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt úgy megkérdezted, de úgy, hogy váááá... Mindenki meditál másfél órája... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, de most pont melyik része miatt? A szex, a munka, a szülés, az esküvõ vagy mi?

Ja, vigyázz, mert jön LL és le leszel baszva, mert összeszemeteled a fórumot, hogy kétszer linkelsz valamit... te átokfajzat.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szarrá röhögtem magam! Így nem lehet dolgozni!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez kurva nagy ez a video..
..de 1x belinkelve is megtaláljuk.. - mondaná Lord Leslie :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nemhiszem... Pont emiatt...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kérdés!!!

Mivel a schladmingi túra legnagyobb sajnálatomra elmarad (egyedül kicsit drága lenne nekem elmenni), ezért a Sportszigetet veszem célba. Jöttök fel vagy ilyesmi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Oksa, megbeszéljük!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomy: én már éjjel is töltöttem. Remélem, mire hazamegyek, ott vár. :D

Shoshi: Én mindenesetre beugrok holnap, hétvégén nem vagyok úccse, ha gondolod gyere.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Van egy rossz hírem srácok! Íme az élet dióhéjban...

Jajjjnekünk...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap:
Patyó szerint vagy szombaton, vagy csak jövõ héten érnek rá!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóreggelt!
Aljas disznó módon elkezdtem letölteni a San Andreas-t... Egy egész DVD. Jujj, de rossz fiú vagyok.

A tegnapi kajakibeszélõsó után ma teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit is egyek ebédre. Ilyenkor mindig megfutamodok az okos döntéstõl, és inkább eszek egy pörköltet valahol.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szerintem nekem úgy max. 1 órám lesz és nemtom mikor, de majd lesz valahogy... :D

Aktuális civil