Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zapata:
Okkés. Akkor legyen csütörtök a Petis nap? Mert akkor szólok Öcsémnek is és Patyónak is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka: be tudod hozni akkor esetleg azt az infraportot? mert letelik a 3 nap és nem fog már érdekelni... :)
És a szar idõ mióta érdekel téged? Majd a Dalma beszél a fejeddel vazz.

Shosh: Bukóra kiváncsi vagyok nagyon, majd jövõ héten megvizuálom. Peti itthon van, tegnap hívott, szerintem holnap vmikor benézek hozzá.

Márió: "És miért enm csinálod azt, hogy befogod a pofád, amikor kell, felelsz egy ötösre, és utána nyitod ki?" - na ezt próbálom én is elmagyarázni neki régóta..

Tegnap überfasza volt, nagyon jól esett kimozdulni. Dalma tényleg szépen megy, meg a Zsolonak is jó elméletei vannak... de a Kokka is szépen ugrik, meg mozog. Szóval kis gyakorlás és engem is utolér. ;)
Apollo tetszik. Fõleg miután körbejártuk. :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggelt, asszem a felsorolásból kimaradt a túrógombóc! Önálló életem következõ nagy állomása, hogy megpróbálom magam elkésziteni... :)

Kokk, lessed, tanuljál, hogy tanulhassunk tõled!

Wundermatyival találkozott vki, vagy szürke szamarat játszik??

Xavérba én is szeretek menni, tényleg nem drága, de ha már, akkor Tettye vendéglõ a király!!! Akkora adagokat adnak, hogy lelóg a tányérról, és finom is, meg a fõnök körbejár és megkérdezi, hogy minden rendben van e a szolgáltatással, szimpatikus...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Áááááááááá! Lugano -ban milyen idõ van...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morgen Apafejek!

Kajatéma Rulez!

Már évek óta mondogatom Anutámnak, hogy írok egy listát neki excelben, és ábécé-be teszem, hogy ne kelljen mindig azon filóznia, hogy mi legyen a kaja.

Az Oázis, ill. Bakir és társai szírek. Oázis nálam is nyerõ!

Márió:
Mit adsz el már megint? És mi lesz helyette?
És miért enm csinálod azt, hogy befogod a pofád, amikor kell, felelsz egy ötösre, és utána nyitod ki?

Mamám által készített barátfüle a legjobb.

Tomy:
Ha a Xavérban jársz, akkor eccer ne a salibárban egyél, ha van egy kis idõd, hanem az étteremben, és kérj alpesi szeletet (asszem karaj sonkába csomagolva, kirántva, és két kiló reszelt sajttal megszórva+sült burgonya köretnek, vagy krokett+káposzta sali)! Isten! Minden évzáró után azt nyomattunk a szülõkkel meg Öcsémmel ált. iskolás koromban és még mindig fut. Olyan mint a kézzel készített Rolls Royce. És az étterem sem mondható drágának.

Kokka:
Összeraktam, persze. Már ebédidõben, kaja helyett. Nem bírtam magammal.

Én ma szívesen mennék tekerni. Remélem össze is jön.

Tennap két és fél órán át voltam informális állásinternyún, fél hétkor értem haza, szal sorry, de nem igazán tudtam menni tekerni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt, pöcsösök! :D

Tegnap jó volt... Kimentünk M.székre. Dalma nagyon faszásan nyomja... Majd lesem sokat és megtanulok bringázni, ugratni. :D Meg este mentünk kicsit Apolloba is. Nem voltunk sokat. Jó az a hely, csak nem lehet érteni, hogy a másik mit mondd, viszont pofázhatok hülyeségeket, mert úgy sem halják... :D NA, talán ma megint kiugrás, de írtó hideg van. Ehhh...

Shoshi összeraktad a bukód?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
a mobster szimplaszövésû? kopással hogy áll? szélessége (mm)?
elõre lehet, hogy jó lenne, nem tudom

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah elmentetek apollózni!?

M,van egy 2,7es mobsterem ha kell...
ha 2,5öst akarsz akor ugyan ugy jóó lesz a nagyobb,nem fogod megérezni aztat

nem nem 2ply és nem tul széles,elöl volt szóval kb 80%-90%os állapot

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
:D megjött a fék, holnap viszem is beszereltetni :D
ezzel már lassan össze is áll a jó kis rombolóm :) még hátra high roller 2.5 dual ply, elõre valami szimplaszövésû valami, meg lassan a recsegõ kormányt cserélni, de amíg nem törik semmi, addig minden OK :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh majdnem elhaltam hazafelé...

most Banya Tanya volt ami jó volt

Palacsintázóból a Diósi kisvendéglõ(kispálfanoknak)1kg orjás palacsinta...

Mohamedék a király u nagyon fasza

akor este lesz valami!?

ha minden jól meg akor 08.29én Marilyn Manson koncert :)

Shoshi,hehe örülök ha tetszett,azért írtam...

ma volt az elsõ jelentkezõ a scottra...

igen,kicsit fújdogál a szél...

kurva iskolából meg tök elegem van.igaságtaln bánásmód,kibaszás a köbön...
2x felelek abból amibõl nem kellet a többieknek mert a 3db 3om nem elég...
diszgráfiás vagyok igy velem kell fölíratni a táblára a mondatokat...mer én ugyis szakértõ vagyok.
mondom tanárnõ felejtse el,ez rosz vicc.

ez csak egyik a másfél hete tartó Márió baszogatásból,mert egyik köcsög sem fogja föl hoyg attól hogy eyg ördög vagyok és eleven meg van véleményem nem lehet birka mód beállítani a sorba rögtök hülye is vagyok,igy csinálhatok bármit 3asnál jobbat iuygssem kapok...
vagy ha igen akkor hoszú baszogatás után meg körfutkosás hogy jaj de még felek meg minden.

legszivesebben apró darabokat harapnék ki a húsokból,megnyúznám õket és megeszem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ha Gyros akkor !Szeráj! az visz mindent..
Izraeli kaja, Noa

ezek gyorsak, finomak, és garantáltan elõtted csinálják.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ebben a sorrendben? Nem fekszi meg a gyomrodat így?;)

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hehehe

1. Krumplistészta
1. Smarni
1. Paprikáskrumpli
1. Spagetti
1. Palacsinta
1. Paradicsomleves
.
.
.

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Már egy ideje van (kb 7éve), csak most felemelték 4Mbit-re és valami kell csinálni, hogy legalább a negyedét kihasználjam...:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi van Holmok? Lett otthon net, hogy így ideszoktál? Hehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Nagymutter-féle oridzsinöl házi kajszilekvárral az igazi! Ezt le ne felejtsd róla!!!:lick:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülyék... :D:D:D

SMARNIRULEZ!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...de a babgulyásuk nagyon tuti...

Azt fõzök magamnak...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Amíg nincs bennt a fa addig nincs gond sem. Nálam az a gáz, hogy a legutóbbi vihar óta, ha kinyitom az ablakot beesik a kerti tuja... Szegényke egy kicsit megdõlt...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kicsit fúj a szél? Itt majdnem leszedi a tetõt a fa annyira be akar jönni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök