Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. június 10. - 17:34

Írta 2005. június 10. - 17:07

Ugrálos vazat epitok figyelmebe:
nekem van egy olcso, konnyu kiváló vázam, kis repedéssel...

Írta 2005. június 10. - 14:40

A kesztyû ütõs.
A manual fölös.
A vázad jó!
Zapnak meg:
-Mi a maga foglalkozása?
-Ügyvéd vagyok.
-Volt már ügye?
-Nem.
-Akkor maga ügyetlen.
-Vagyis egy már volt...
-Akkor együgyû.
-De azt is elvették tõlem.
-Akkor ügyefogyott.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 10. - 14:11

A GTA SA, viszont már otthon vár!!!
Jujujj. Kis is nyomtattam a manual-t, mert szeretek térképet böngészni...
Írta 2005. június 10. - 13:43

Na elszaladok bankba, veszek kaját az Aranycipóban, meg a spar-ban vásárolgatok. Megjött a kesztyûm!
Mindenkinek jó hétvégét!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. június 10. - 13:32

Hát igen, de ha újat veszel akkor jóval többért kapsz csak ilyen szintût. 1-2 évet talán még elbír ez a váz is. Aztán talán megtanulsz te is bringázni, és akkor majd megveszed kokkkét, vagy valakiét, és mondjuk eladod sosmogyikanak a tiédet, és akkor õ lesz a legmenõbb a házukban. így mindenki jól jár.
Én meg veszek egy láda sört.
Írta 2005. június 10. - 12:43

hát addig még biztos marad a scott amig nem lesz pénzem több meg nem kapok anyit érte amenyi jó.
az ironhorse meg 780$lenne kompletten...
szóval a yakuza az kilõve,de a 7.7 az tetszik.
ha az lenne jó áron vagy egy swich akor mehet a scott.
fõleg hogy szar idõ van a csklóm valmi gebasz van,leht valmi porc megrepedt,de az jó mert 30e forint

vasárnap sportsziget,addig meg csajos program...
ha még 38napig esik akor meg elmegyek f3ba...
szóval a scottot imádom,álodtam róla 2évig.
de az az egy ami furdal hogy kezd idõödni,igy már nem kapok érte jó ára.
ugyé-szaré meg nem adom,akor öregedjen meg nálam és kiteszem majd falra,vagy csajomnak lesz egy jó váza.
most drasztikus fogyókúra/edzés igy már kevesebb súlyt kap és talán jobban/tovább bírja...

október 12 körül voltam 94kiló,most már a 80-83at mutat a mérleg

me örül...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 10. - 12:37

Írta 2005. június 10. - 12:25

Ha nem akarsz nagyot fejleszteni akkor MSI K8N Neo2-es méjnbord!
The life is short, ride more!
Írta 2005. június 10. - 10:26

De most eléggé tanácstalan lettem, mert ugyebár AMD Athlon64 az tuti, meg az is, hogy 939-es foglalatú cucc kell nekem. De az újabbak már mind SLI-sek, és az nekem annyira nem hiányzik. Megvenném mondjuk, de az a gáz, hogy nekem vagy sok oldszkúl IDE csati, vagy sok PCI csati. De ezeken egyik sincs sok. Most cserélhetem le a vinyóimat SATA-ra, vagy nemtom mi lesz...
Nekem nem kell integrált hangkártya, úgyis veszek jó Audigy2-t, meg kell a TV-kártya is a gépbe. Ez kapásból 2 PCI csati. Némelyik alaplapon meg már csak ennyi van. Vagy felkutatok valami sima AGP-st, de az meg jól elavul hamarjában. A fenefenefenene.
Eh.
Írta 2005. június 10. - 10:25

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 10. - 10:20

Írta 2005. június 10. - 10:17

Shoshi: mit szólsz a kisgéphez?
Írta 2005. június 10. - 10:11

Írta 2005. június 10. - 10:05

Kéne valami indoor activity-t nyomni. Bár az is igaz, hogy délutántól nekiállok játszani a GTA SA-val, aztán az leköt egy darabig...
Írta 2005. június 10. - 10:01

Vazz. de beleéltem magam a kisgépbe. Csak hiányzik hozzá kb 30 ropi és totál le fog nullázni így nyár elött. De a bringázással, bringával semmi nem ér föl...

Írta 2005. június 10. - 08:39

Márió:
Remélem valami komoly pénzügyi mûvelet áll a változtatás mögött, mert szerintem sem nyerõ eladni a Scott-ot, és bevállalni helyette egy IronHorse-t!
Kokka:
Most nincs semmi alkatrészem, de majd körülnézek. Viszont van eladó sátram és pulzusmérõ órám, és országúti vázam. Öcsém eladja a Premier bukóját.
És én is örülök az idõnek, mert eddig azért nem tekertem izomból, mert csináltam a bukómat. Most, hogy készen van, havazik vazze. Király. Kimegyek az uccára és összeverek valakit.
Írta 2005. június 10. - 08:37

Jó reggelt!
Írta 2005. június 10. - 07:27

Mário: nem tudom mennyit szánsz bringára, de ezt ajánlom figyelmedbe: Foes bikes
Mellesleg a mostani vázad szerintem is van annyira jó (ha nem jobb) mint az IronHorse, amit nézel!
A foes isten csak megfizethetetlen;)(az átlag halandóknak)
Meg ha usa-ban veszed olcsóbban és itt használod nem tudod érvényesíteni a garit.
Csak akkor ha a foes európai viszonteladóitól veszed.
Jó mi?

Írta 2005. június 10. - 00:39